www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Idealno vreme za udaju...
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 18, 19, 20
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~
::  
Autor Poruka
topsecret92
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 37

Datum registracije: 05 Okt 2008
Mesto: Bg

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 13, 2009 3:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kad pocnes da zaradjujes svoj dinar i naucis da se brines prvo o sebi Wink zivot je jedan treba ga proziveti prvo...kad se udas i dodju deca, pocinje 2. etapa o kojoj ne mogu jos ni da razmisljam.....

Iwana Simic
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 12 Okt 2009

yugoslavia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 13, 2009 4:45 pm    Naslov poruke: Re: Idealno vreme za udaju... Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
Sta mislite kada je idealno vreme za udaju i za radjanje dece?
Evo moja je drugarica sad u maju napunila 18 godina,posle 3 meseca se udala i evo juce se i porodila... po meni je to suvise rano za sve to...
mislim ok je ako je ona spremna na to... ali ipak....

Godine nemaju veze sa odlukom o udaji i radjanjem dece. Naravno, ne mislim na "decu" koja imaju po 15-16 godina, koja jos uvek nisu svesna sta znaci zivot...
Vreme za udaju je tad kad je devojka zrela i kada je sigurna da je to nesto sto zeli. Jer, brak nije samo udati se, on je nesto mnogo vece od toga. Brak ne znaci vecnu srecu, tad tek nastaju problemi, porodicni sukobi, svadje i razmirice oko para... i td..

jer ti to radis najbolje
i nemoj gledati
jer ja cu danas plakati

Ivankamaza
~Ljubav i Snovi~
<font color='blue'><b>~Ljubav i Snovi~</b></font>

Godine: 39

Datum registracije: 19 Okt 2004
Mesto: ~ Paris je t'aime ~

france.gif
PorukaPostavljena: Ned Nov 15, 2009 12:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Odgovor ce biti kratak :
Idealno vreme za udaju je : kada shvatis da je to to ! I da je on taj !

Sta meni vredi da se udam "u najlepsim godinama" za nekog debila, za propalicu ili za pijanicu. Bolje da se udam i sa 40 godina ali cu znati da ce on biti vredan moje ljubavi a i ja njegove. Da cu znati da cemo nesto stvoriti zajedno, da cemo moci da se dogovorimo, a ne da se trpimo.

zena vampir
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Dec 2009

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 21, 2009 10:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ivankamaza je napisao/la sledeće:
Odgovor ce biti kratak :
Idealno vreme za udaju je : kada shvatis da je to to ! I da je on taj !

Sta meni vredi da se udam "u najlepsim godinama" za nekog debila, za propalicu ili za pijanicu. Bolje da se udam i sa 40 godina ali cu znati da ce on biti vredan moje ljubavi a i ja njegove. Da cu znati da cemo nesto stvoriti zajedno, da cemo moci da se dogovorimo, a ne da se trpimo.
Svaka cast,bolje je i neudati se nego da se samo trpimo.

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jan 15, 2010 2:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kada shvatis da si dovoljno zrela odreci se dotadasnjeg nacina zivota, da si sposobna suociti se sa potpuno drugacijim navikama, i kada shvatis da se vise oko tebe nece okretati sav svijet. Kada budes spremna prihvatiti kompromise sa istom ljubavlju i kada i njegove mane spoznas i prihvatis kao i vrline koje istices kroz vezu. Kada budes spremna uhvatiti se u kostac sa svim tim, tada ces i biti spremna. Sama ljubav nije i nikada nece biti dovoljna.

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

Godine: 35

Datum registracije: 12 Maj 2009
Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 21, 2010 2:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

KAd nadjes istiniti SIZE Laughing Laughing Laughing

dragana.m
♫♪~unique~♪♫
<b>♫♪~unique~♪♫</b>

Datum registracije: 19 Sep 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Jan 21, 2010 3:48 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja mislim da bi to trebalo da se desi onda kad shvatis da je to osoba sa kojom zelis da provedes ostatak svog zivota,
da se razumete, slazete u svemu , da vam je lepo dok ste zajedno ... itd ...
you know what I mean ...
Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJENA soba ~ -> Idealno vreme za udaju... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 18, 19, 20
Strana 20 od 20

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon