:: |
Autor |
Poruka |
topsecret92 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 05 Okt 2008 Poruke: 21 Mesto: Bg
|
|
kad pocnes da zaradjujes svoj dinar i naucis da se brines prvo o sebi zivot je jedan treba ga proziveti prvo...kad se udas i dodju deca, pocinje 2. etapa o kojoj ne mogu jos ni da razmisljam.....
|
|
|
|
|
|
Iwana Simic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Okt 2009 Poruke: 88
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | Sta mislite kada je idealno vreme za udaju i za radjanje dece?
Evo moja je drugarica sad u maju napunila 18 godina,posle 3 meseca se udala i evo juce se i porodila... po meni je to suvise rano za sve to...
mislim ok je ako je ona spremna na to... ali ipak.... |
Godine nemaju veze sa odlukom o udaji i radjanjem dece. Naravno, ne mislim na "decu" koja imaju po 15-16 godina, koja jos uvek nisu svesna sta znaci zivot...
Vreme za udaju je tad kad je devojka zrela i kada je sigurna da je to nesto sto zeli. Jer, brak nije samo udati se, on je nesto mnogo vece od toga. Brak ne znaci vecnu srecu, tad tek nastaju problemi, porodicni sukobi, svadje i razmirice oko para... i td..
|
_________________ Jos ovaj put slazi me
i reci da jos volis me
jos ovaj put slazi me
jer ti to radis najbolje
i nemoj gledati
jer ja cu danas plakati |
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
Odgovor ce biti kratak :
Idealno vreme za udaju je : kada shvatis da je to to ! I da je on taj !
Sta meni vredi da se udam "u najlepsim godinama" za nekog debila, za propalicu ili za pijanicu. Bolje da se udam i sa 40 godina ali cu znati da ce on biti vredan moje ljubavi a i ja njegove. Da cu znati da cemo nesto stvoriti zajedno, da cemo moci da se dogovorimo, a ne da se trpimo.
|
|
|
|
|
|
zena vampir Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Dec 2009 Poruke: 23
|
|
Ivankamaza je napisao/la sledeće: | Odgovor ce biti kratak :
Idealno vreme za udaju je : kada shvatis da je to to ! I da je on taj !
Sta meni vredi da se udam "u najlepsim godinama" za nekog debila, za propalicu ili za pijanicu. Bolje da se udam i sa 40 godina ali cu znati da ce on biti vredan moje ljubavi a i ja njegove. Da cu znati da cemo nesto stvoriti zajedno, da cemo moci da se dogovorimo, a ne da se trpimo. | Svaka cast,bolje je i neudati se nego da se samo trpimo.
|
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Kada shvatis da si dovoljno zrela odreci se dotadasnjeg nacina zivota, da si sposobna suociti se sa potpuno drugacijim navikama, i kada shvatis da se vise oko tebe nece okretati sav svijet. Kada budes spremna prihvatiti kompromise sa istom ljubavlju i kada i njegove mane spoznas i prihvatis kao i vrline koje istices kroz vezu. Kada budes spremna uhvatiti se u kostac sa svim tim, tada ces i biti spremna. Sama ljubav nije i nikada nece biti dovoljna.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
dragana.m ♫♪~unique~♪♫
|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154
|
|
ja mislim da bi to trebalo da se desi onda kad shvatis da je to osoba sa kojom zelis da provedes ostatak svog zivota,
da se razumete, slazete u svemu , da vam je lepo dok ste zajedno ... itd ...
you know what I mean ...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|