:: |
Autor |
Poruka |
Oginho33 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Jun 2008 Poruke: 22
|
|
pa,ako si nalozen na prfesorku ili koleginicu..o da,naravnod a treba )
|
|
|
|
|
|
maarinaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Feb 2008 Poruke: 47
|
|
smatram da vredi pogotovo ukoliko nikada pre niste slusali taj predmet u srednjoj skoli pa nemate osnovu...
svako predavanje na koja sam isla redovno bilo mi je lako da polozim...
|
|
|
|
|
|
Zemovka Miss Domaći.de 2008
|
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 194
|
|
iz mog iskustva predavanja mi i nisu nesto pomogla, dok ti ne sednes kuci i sam ne skapiras zato je to tako moze neko da ti prica do sutra Meni je moj profesor rekao: " Koleginice ovo se zove studiranje, sto znaci morate sesti kuci i prostudirati ovu knjigu, pa tek izaci na ispit"
|
_________________ ...dozvola za ljubav... |
|
|
|
|
Jelena1234556789 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Dec 2009 Poruke: 4
|
|
|
|
|
Yoca` Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 04 Sep 2008 Poruke: 45 Mesto: Tu sam pored tebe...
|
|
Sve zavisi od predmeta, i profesora... uostalom ja mislim da predavanja nisu toliko vazna koliko su vezbe bitne.
|
|
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Odem na prvo, eventualno drugo predavanje čisto da vidim da l' mi se isplati ići ili ne...
Jer, ako profesor doslovno čita iz knjige ili sa slajdova, radije ću si uštedjeti vrijeme, ostat' u krevetu i odmoriti se kako bih bila sposobna za samostalno učenje... Ništa lošije ocjene ne dobivam od većine koja se satima žulja na onim stolicama , ali ići na vježbe... E, to ne propuštam jer tamo ipak mogu nešto više čuti i naučiti.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|