www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Niko me ne muva!
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 01, 2008 3:03 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^evo i ja se bas u poslednje vreme bacila na to muvanje.. po kuci Mr. Green ahha,elem dosta offtopica

ima i toga,eto ja sam bas nedavno bila tip top sredjena i bas sa slusala narodnjake i bas je to bilo sve ful i niko me nije startovao verovatno zato sto sam sponzorusa Mr. Green
a i moguce da je i to razlog sto sam bila na kuminoj svadbi, ma.. nije to sad ni bitno.

Zaista mislim da se taj deo price o muvanju jako promenio. I zaista mislim da "udvaranje" danas ne postoji, muvanje se svelo na neke prostacke komentare i neke kao sto pomenuh gore u nekom prethodnom postu "vatacine" prilikom djuske ili prosto u muziku u klubu,na klupi, prilikom cekanja reda za wc i slicno.
Zaista je sve manje neke zive price.

A i da se ne lazemo, kada se muskarac lepo ophodi prema nama devojkama mi to automatski shvatamo kao "muvanje",a on je moda samo lepo vaspitan, zar ne? Mr. Green

BulatCar
::The Dark Knight::
<b>::The Dark Knight::</b>

Godine: 36

Datum registracije: 25 Jun 2007
Mesto: ~Liga senki~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 01, 2008 3:46 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
A i da se ne lazemo, kada se muskarac lepo ophodi prema nama devojkama mi to automatski shvatamo kao "muvanje",a on je moda samo lepo vaspitan, zar ne? Mr. Green

tako to ide kada se muskarac lepo ophodi prema devojkama, obicno naleti na neku zmiju koja ga "zguzva kao papir i suta za tricu..." uvek treba ostati dosledan sebi zargonski sportski receno kada startuju grubo na tebe, posrnes, padnes ali ustanes i potrcis sa jos vise resenosti i snage. Da se nadovezem na onu pricu kako vise prilaza imamo kada smo u vezi, to je tako jer smo opusteni i lepo nam je, kada se tako ponasamo prema svakodnevici i okrenemo lepim zivotnim stvarima, sama ta harizma ce privlaciti ljude. U zadnje vreme mi se desava da vece super prodje kada u gradu slusam dobar bend zezam se sa drustvom i nadje se tu neka n zenska osoba sa kojom opusteno popricam, neki blagi flertic i na tome se zavrsi. uspelo vece New Spiral Mr. Green

Ptolemej
uvatija te, anđele
<b>uvatija te, anđele</b>

Datum registracije: 09 Feb 2008
Mesto: Negdi na balkanu ...

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 01, 2008 3:56 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:

tako to ide kada se muskarac lepo ophodi prema devojkama, obicno naleti na neku zmiju koja ga "zguzva kao papir i suta za tricu..." uvek treba ostati dosledan sebi zargonski sportski receno kada startuju grubo na tebe, posrnes, padnes ali ustanes i potrcis sa jos vise resenosti i snage.

Baš tako se desi, meni je uspješna veče ako dodje do poljupca...

Citat:
nadje se tu neka n zenska osoba sa kojom opusteno popricam, neki blagi flertic i na tome se zavrsi. uspelo vece New Spiral Mr. Green

No može i ovako,ako skupim broj naravno
Razz

sanjica_021 je napisao/la sledeće:
Spremate se za izlazak. Izdepilirane ste, uradile ste pedikir i manikir, kosa vam je u savršenom izdanju, maksimalno ste se "skockale", stavile svoj najlepši parfem (niste preterale s količinom), pogledale ste se u ogledalo i zaključile da dobro izgledate. Možda i niste supermodel, ali svejedno dobro izgledate - dovoljno dobro, recimo, da se na ulici momci osvrću za vama.

Tako "skockane" idete u klub, u diskoteku, na splav... Pazite kako se krećete - znate da vas gledaju, pa se trudite da sve vreme izgledate savršeno. Ako se pogled nekog muškarca duže zadrži na vama, a dopada vam se kako on izgleda, ohrabrujuće mu se osmehnete. Međutim, ništa. Niko vam ne prilazi, niko vas ne "muva". Gledaju vas, to da, ali eventualno se desi da vam priđe "tatin sinčić", koji se hvali očevim prihodima i džipom koji mu je tatica kupio, ili, još gore, priđe vam novopečeni "biznismen". Ukratko, prilaze vam oni koji žele "sponzorušu", a vi to niste, pa ih redovno odbijate. A neki normalan momak da vam priđe? Kao da takvih nema ili bar nemaju nameru da vam priđu.

Zvuči vam poznato? To je problem nemalog broja slobodnih devojaka i žena danas. Poslušaju gomilu saveta iz časopisa i magazina o tome kako da se "skockaju", potrude se da izgledaju onoliko neodoljivo koliko im je to moguće i - ništa. Bar ništa što bi one želele da im se desi. U čemu je stvar?

Problem može da bude u tome što izgledate previše "skockano", previše savršeno. Uz rastući broj "sponzoruša" takav izgled danas se često tumači u stilu "možeš da me gledaš, ali ako nemaš bar 200 evra u džepu (za početak), ne zanimaš me".

Međutim, vi niste takvi! Vama stvarno nije bitno da vam priđe nekakav bogataš, želite samo normalnog momka uz koga će vam biti lepo! To je super, ali kada "normalni momci" vide savršeno sređenu devojku, često pomisle: "Ma, nema šanse da se takva zainteresuje za mene, njoj treba neki lovator, a ja jedva ako imam 1.000 dinara u džepu". Smešno je što tako nešto pomisle? Možda, ali koliko ih je puta zbog nedostatka novca već odbila super "skockana" devojka dok su se još usuđivali da im priđu?

Dobro, šta učiniti? Probajte da pokažete da niste "sponzoruša". Izađite u malo opuštenijoj varijanti i ne obraćajte pažnju na to što su devojke oko vas upicanjene. Ne mislimo da treba da izađete u staroj ofucanoj trenerci, ali ne morate izgledati ni kao da ste se spremile za odlazak na dodelu Oskara. Malo ležernija garderoba, malo ležerniji stav (recimo, ako vas zasvrbi nos, ne oklevajte da se počešete) i trebalo bi da momci oko vas ukapiraju da niste jedna od "onih". Valjda će onda neko imati hrabrosti da vam priđe - ili, na kraju krajeva, ako vidite nekoga ko vam se baš dopada, priđite vi njemu. [krstarica]

Devojke desavaju li vam se ovakve situacije? Rolling Eyes

Momci, oklevate li da pridjete lepo sredjenoj i doteranoj devojci i zasto?

Da oklijevamo zbog ovog

Citat:
"Ma, nema šanse da se takva zainteresuje za mene, njoj treba neki lovator, a ja jedva ako imam 1.000 dinara u džepu". Smešno je što tako nešto pomisle?

Nije smešno niti malo

Ja znam svoje mogućnosti i koliko sam sposoban s curama ali često ovo pomisliš

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pon Okt 13, 2008 9:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
a znam svoje mogućnosti i koliko sam sposoban s curama ali često ovo pomisliš

e, tu je mozda i vasa i nasa greska. mi verovatno znamo da tako "napucano" izgledamo,ali mislim da smo vise u tipu "pa-ako-smo-tako-napucane-vise-ce-nas-potencijalni-biti-zadovoljan"
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 10, 2010 3:40 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Anđela je napisao/la sledeće:
Ni mene nitko nije dugo muvao, ali se fakat time nisam opterećivala. Isto kao i prije sam izlazila, oblačila se, družila, živjela.

Eto, ja sam noćas dakle bila sve Laughing Bila sam dakle : sponzoruša, bez momka i sa momkom, tražila sam ozbiljnu vezu u dopi*njaku ali sam isto tak tražila i sex za jednu noć jer sam izašla s momkom kojeg imam i nemam a sve to zato kaj volim narodnjake.

E, fakat više neću ići na rođendan najboljeg frenda Mr. Green Mr. Green

A samo sam imala dobru namjeru, da budem si lijepa s frajerom koji jest moj. Ali, eto, džabe kad masa misli drugačije, jadna ja Laughing Laughing Laughing

Hahha.. same here..Very Happy
Hmm.. a odgovorc tipa: Zato sto zeli da bude lepa.. ne postoji?? Laughing
Posto ja sam sto se tice izlazaka vise manje uvek skockana.. pa nit trazim decka, nit trazim sex, nit trazim sponzora, nit sam sponozorusa.. Laughing
Ali ipak... to sam samo ja Laughing

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

Godine: 35

Datum registracije: 12 Maj 2009
Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 10, 2010 7:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hahahahahahahahahaha Laughing Laughing Laughing Laughing

Mene muvaju cak i muve Laughing Laughing Laughing Laughing

gkukolj
-tončica-palončica-
<b>-tončica-palončica-</b>

Datum registracije: 09 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Jan 10, 2010 11:10 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Mene vise niko i ne muva!
Sve sto ste rekli je ok ali ipak je neko ko se ponasa potpuno prirodno i onim nesvjesno harizmaticnim u sebi, sa ili bez sminke, uvijek taj koji privuce paznju a da je i ne trazi

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Niko me ne muva! Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 8 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon