:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
baš to, svaka čast onome tko uklopi to. takve pjesme najbolje pamtim.
može bit dobra melodija, priznajem ,,ulazi u uši,, i ,,zarazna je,, ali ako je tjekst bez poente onda mi glupo slušat. tjekst mi je na prvom mjestu nebitno za melodiju, ali ako je i melodija dobra, još bolje!
|
|
|
|
|
|
grregi Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 24 Jan 2008 Poruke: 30 Mesto: Tu sam. Blizu Vas!
|
|
Definitivno je sve bitno za dobru pesmu ali pre svega Tekst!
|
|
|
|
|
|
goga20 ~lavica~
|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 1092 Mesto: Linz
|
|
Meni je razlicito nekad mi se svidi tekst a nekad samo melodija ali najbolje su one gdje obadvoje pase!
|
|
|
|
|
|
ljubo085 Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Nov 2007 Poruke: 344 Mesto: bar
|
|
Za baladu tekst,za brzu pesmu melodija...
|
_________________ kokos |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Od onih sam kojima je instrumentalna muzika u vlastitoj kolekciji na prvom mjestu, pa ostalo ide iza. Ovo mozda nisam trebala reci, jer
cu mozda nekima izgledati pomalo i pristrana, ali uzecemo sada cist i jednostavan primjer: kada na izuzetno nekvalitetan i los tekst, pun gramatickih gresaka uradis dobru muziku, pjesma prolazi, dok je rijetkost da prodje pjesma sa losom muzikom a dobrim i kvalitetnim tekstom. Po meni je tako, muzika na prvom, tekst na drugom mjestu.
Krace i jednostavnije ne znam, to su mi najjaci argumenti
|
|
|
|
|
|
Ricky_007 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 02 Jan 2010 Poruke: 33
|
|
Da bi neka pesma uspela, mora da zadovoljava sve aspekte - melodiju, tekst, aranzman, pevanje. Dakle, jedno bez drugog ne ide... Los glas upropasti svaku dobru pesmu, kao i los tekst svaku dobru melodiju, a dobar tekst ne prolazi ako je melodija mutava. To su kockice koje moraju da se poklope!
|
_________________ ...leti visoko, kao orlovi, budi to sto jesi, budi najbolji, neka pevaju sa tobom gradovi... leti hrabro svojim krilima, tvoj je ceo svet i zato zivi ga, mozda neko cudo se i dogodi... |
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
malecki007 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 34
Datum registracije: 24 Apr 2009 Poruke: 41 Mesto: Valjevo
|
|
Po meni tekst je najvaznije u pesmi...
Ali najbolje je kada je i jedno i drugo dobro uradjeno!
|
_________________ Na vrhu uvek ima mesta ako se krene sa dna!!! |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|