:: |
Autor |
Poruka |
Tajci_15 Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 28 Okt 2005 Poruke: 178 Mesto: tamo gde zvezde padaju,gde tiha muzika svira,gde snovi postaju java,tamo gde je ON

|
|
definitivno hari poter kakva narnija
|
|
 |
Zoii Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 01 Feb 2006 Poruke: 110 Mesto: Loznica

|
|
Citala sam i jedno i drugo, a za film, pa gledala sam samo Harija.Ok su oba!!!
|
|
 |
Drndoje Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 50
Datum registracije: 17 Nov 2004 Poruke: 104

|
|
gledao sam sve tj sve delove harija i narniju, ali prednost dajem hari poteru vise su me drzali dok sam ih gledao
|
|
|
|
|
 |
perakojot013 Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 27 Okt 2005 Poruke: 535

|
|
Meni se nekako Hari Poter vise svidja... Nisam citala knjige tako da ne mogu da poredim sa te strane, ali ovako ipak Hari.
|
|
|
|
|
 |
mirza_bg Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 40
Datum registracije: 11 Maj 2006 Poruke: 89

|
|
narnija je bas za opustanje,vratis se u detinjstvo dok mi hari nije nesto
|
|
|
|
|
 |
alekstoji Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 08 Jan 2010 Poruke: 7

|
|
|
|
 |
Double Hearts Love Sucks

|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

|
|
|
|
 |
gkukolj -tončica-palončica-

|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085

|
|
Narnija, bez ikakve dileme. Cini mi se da je neko vec pomenuo svu pozitivnost ove prelijepe bajke naspram tame Hari Potera. To je makar moje neko misljenje. Kada sam gledala Narniju, sve me je dijelom vratilo u djetinjstvo, sa Harijem to nisam dozivjela na takav nacin.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|