:: |
Autor |
Poruka |
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Rekoh da bi nadrljala jaaaaaaaaaaa, jer bi znala ko je
Ne znas kakva je situacija i ne mogu sad da objasnjavam
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Ma kakve poruke, anonimne ili ne, svejedno je. Pusti ih da sami svoje probleme rijese, nemoj da te grize savjest kasnije. Sve izadje na vidjelo, pre ili kasnije, a bolje je da neke stvari ne izazivas i potenciras i da se ne petljas tamo di je vec vrag upetljao svoje prste. Znam da ti nije lako u svemu tom, ali vrijeme ce na kraju dovesti do konacnog rjesenja ma kako ti se sada cinilo bezizlaznim.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
Double Hearts Love Sucks
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Maj 2009 Poruke: 2618 Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
E ovome ne mogu da se ne nasmijem... jer sam odmah u glavi stvorila sliku...ali da se vratimo na temu.
Pustite te ljude da se sami vade iz vatre kako znaju, a ako budu trazili vec pomoc, dobro pazite da se malo sklonite da im niste bas na vidiku.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
Ma ja joj necu reci nista.. ne zato sto on obecava vec mesecima da ce joj reci.. al ne verujem da ce od toga biti nista, nego iz drugih razloga.
Ali mi je jako krivo posto je devojka stvarno extra.. i zasluzuje mnogo bolje od njega ( i ako mi je on drug), ne zasluzuje da joj to radi.
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|