:: |
Autor |
Poruka |
Mrs Bella jagode sa šlagom.
|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*
|
|
Nema zaborava.
Ja kada vidim staru ljubav -moju prvu ljubav- on mene pogleda, ja njega.. Ali to nekim pogledom, nesto specijalno.
Bas ono da se najezim. i da zaborava nema.
|
|
|
|
|
smiljana.b >Edem<
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Avg 2009 Poruke: 1794
|
|
Kako da zaboravim, taman ne mislim na njega kad ono sretnem ga u gradu a on se jos kezi i skoro uvijek sa nekom djevojko a ja obavezno sa drugaricom pa gdje je tu pravda .
|
_________________ Mnogom je cvetu sudjeno da ni od kog nevidjen cveta, I miris svoj da raspe u vazduh prazan i pust.
Dz.O. |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
kao sto neko rece, prebolila ga jesam, zaboravila nisam....a i kako da ga zaboravim kad smo zajedno bili 8 godina.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
Iwana Simic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Okt 2009 Poruke: 88
|
|
Pihhhhh.... sta znam...
To nije bila prva ljubav vec samo neka mladalacka zaljubljenost koja je bila mnogo jaka i koje se uvek rado secam sa osmehom na licu...
|
_________________ Jos ovaj put slazi me
i reci da jos volis me
jos ovaj put slazi me
jer ti to radis najbolje
i nemoj gledati
jer ja cu danas plakati |
|
|
|
|
Goran 44 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 08 Sep 2009 Poruke: 66
|
|
Nema zaborava bili smo osnovna a jos se secam
|
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Prva ljubav zaborava nema, tacno.
Sve druge/ostale su kopije
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
prvu, onu pravu nikad
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Zar se to moze zaboraviti?
Da, pamtim sve nase zajednicke dane, koji se nikada vise nece vratiti, bas kao ni on. Na zalost, nije vise medju zivima, a ni za grob mu se ne zna. Da ga bar mogu vidjeti sa vremena na vrijeme, da se nasmijemo tim danima, prisjetimo necega... bilo bi to lijepo sjecanje i prijatna uspomena, mozda bih ga sretala sa suprugom i djecom... ovako je uvijek velika bol i zal.
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
Pa mozda ce se pamtiti, ali ja cu da pamtim po tome koliko sam ljubavi ustvari dala a koliko ruznih stvari dobila. Pamticu po tome sta ne zelim u svom zivotu, i u svojim potencijalnim vezama.
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
vixi23 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 28 Sep 2009 Poruke: 8751
|
|
kod mene prva ljubav je odavno zaboravljena to je bila zaljubljenost u srednjoj skoli a ne ljubav, a prava ljubav je ono sto sam kasnije dozivela i shvatila koliko je velika razlika izmedju ljubavi i zaljubljenosti
|
|
|
|
|
|
Rene Artoa Добар дечко
|
Godine: 34
Datum registracije: 16 Mar 2010 Poruke: 1530 Mesto: Belgrade
|
|
vixi23 je napisao/la sledeće: | kod mene prva ljubav je odavno zaboravljena to je bila zaljubljenost u srednjoj skoli a ne ljubav, a prava ljubav je ono sto sam kasnije dozivela i shvatila koliko je velika razlika izmedju ljubavi i zaljubljenosti |
sve je isto
|
_________________ Ја сам анђео у облику твора!
|
|
|
|
|
cezar1071944 Glas mog anđela
|
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
|
|
Svako pamti prvu ljubav..I druge ljubavi se pamte,ali je svaka na svoj nacin jedinstvena i drugacija..
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|