:: |
Autor |
Poruka |
jerotije rank
|
Godine: 42
Datum registracije: 13 Mar 2005 Poruke: 5676
|
|
Molim clana skorpijica da se drzi teme. Hvala.
|
_________________ Inside my heart is breaking
My make-up may be flaking
But my smile still stays on... |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Clan skorpijica nije zadovoljan kako izgledaju crvena slovca u poruci iznad
Ae dobio si informaciju, sigurna sam da ce i kolega coco bill sve objasniti, a offtopic zavrsavamo
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
|
|
|
*Trola41* Dobro upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 26 Mar 2007 Poruke: 521 Mesto: Beograd
|
|
Ajd da vam pozelim srecu!
|
_________________ Ponosni vlasnik jednog od najlespih "malih" kafica na Vracaru
Nocna ptica, klaber, inventar kluba Santo Domingo
Beograđanin |
|
|
|
|
jerotije rank
|
|
|
Ovo pravilo sa papiricem ocigledno ne stima najbolje... Da l' bi bilo pametno da sledece godine identifikaciju vrsi ziri ili, recimo, coco_bill putem privatnih kanala (video veza preko msn-a, licno poznanstvo ili, u krajnjem slucaju, slicka sa natpisom domaci.de)? Mislim da bi na taj nacin bilo vise kandidata, a mogucnost prevare je takodje iskljucena.
Osim ako neko ne potkupi ziri.
|
|
|
|
|
|
|
|
Pravilo sa papirićem radi ko sat, samo što ima malo manje volje za prijavljivanje. Da ne radi - ne bi bilo ni 5% slika sa papirom. Vi'š kako sam ja pametan!
Gledaj to ovako: ako bih zadao da se zainteresovani slikaju sa nekim predmetom, onda bi svaka prvo tražila bilo čiju sliku sa tim predmetom, pa makar bila i Anđelka Džoli. Aj' ti nađi sliku gde Anđelka Džoli drži papirić na kome piše "Domaći.de 2009".
A da ja (ili neko drugi) lično identifikuje kandidatkinje... to je isto. Ovako imamo manje petljancije sa tim papirom.
Iskreno, ja bi voleo da se kandidatkinje slikaju sa avijatičarskom kapom, džez-gitarom u ruci, na ormanu i da budu bose u crnim najlonkama, ali... ne ide...
|
|
|
jerotije rank
|
|
|
Nisi me razumeo.
Mislio sam da ovaj nacin identifikacije ostane, samo da ne bude javan, vec preko pp, a da pored njega ubacite i identifikaciju preko video veze na msn-u ili uzivo, iz prostog razloga sto neke od nas znas uzivo i bilo bi sasvim nepotrebno da ti oni salju takve slike. Imaj u vidu da neke ljude mrzi i izgleda im trulo da kace takve fotke javno.
Ovaj nacin funkcionise u smislu zastite od zloupotreba, ali je istovremeno odbio veliki broj mogucih kandidata. Pa pre dve godine je bilo 20-tak devojaka i 15-tak momaka, a sada izbor za mistera nema dovoljno ni za odrzavanje takmicenja.
Ljudi, morate nesto menjati, inace ce se takmicenje ugasiti.
|
|
|
|
|
|
|
|
Ne vredi nikakva identifikacija kad su ljudi vredni kad treba postaviti 50-ak slika, a lenji kad treba napraviti jednu sliku sa papirom. Nije im trulo, nego ih mrzi. Kao ovaj zadnji tip što se prijavio: misli da je to samo "puć" sliku i rešena stvar.
Još bi gore bilo kad bi tražio MSN radi identifikacije (ili nekako drugačije) - ne bih ni dobio odgovor, a ne vredi da se vrte jedni te isti likovi...
Sad, stvarno nemam ideje šta da radim, ali smisliću nešto...
|
|
|
*Trola41* Dobro upućeni član
|
Godine: 33
Datum registracije: 26 Mar 2007 Poruke: 521 Mesto: Beograd
|
|
hm,coco, jel se meni cini ili su izbori opet malo neregularni.. mozda mi se i cini,al cisto da pitam
|
_________________ Ponosni vlasnik jednog od najlespih "malih" kafica na Vracaru
Nocna ptica, klaber, inventar kluba Santo Domingo
Beograđanin |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|