:: |
Autor |
Poruka |
rizmal Lanin Sicilijanac
|
Godine: 40
Datum registracije: 27 Maj 2005 Poruke: 8742 Mesto: Beograd
|
|
Don Kone je napisao/la sledeće: | Samo, iz lichnog iskustva kazem, mana im je sto su neudobni ... direktna veza kabine sa shasijom ... | to sam cuo al posto ih nisam vozio niti sam se vozo u njima ne znam.........
|
|
|
Don Kone Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 50
Datum registracije: 09 Jul 2006 Poruke: 93 Mesto: Alexandrovo
|
|
Jedino shto amortizuje udare su gibnjevi na osovinama i gume ... dok kod evropskih kamiona postoji i vazdushno ogibljenje i veshanje kabine takodje na jastucima ...
|
_________________ Kad me shvatiš bolje ćeš me razumeti jer...
Zivot je pozornica gde svako igra svoju ulogu...
Love me or let it be, but don't play with me... |
|
|
|
|
celzi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 18 Maj 2005 Poruke: 15 Mesto: Vladimirci/Serbia
|
|
rizmal je napisao/la sledeće: | Don Kone je napisao/la sledeće: | Samo, iz lichnog iskustva kazem, mana im je sto su neudobni ... direktna veza kabine sa shasijom ... | to sam cuo al posto ih nisam vozio niti sam se vozo u njima ne znam......... |
Vozio sam se u par "americkih" kamiona i osecaj je da se kao vozis u kociji.... Meni se licno ne svidjaju zbog ogromne haube i enterijera nekako mi mnogo bzvz izgleda.... Vozim kamion i vozio sam razne kamione i mogu reci da da po meni MAN je najbolji sve ukupno.... Novi TGX ima 680m konja..... Vozio sam i MAN-a TGA i jednu 463 sa kompletnim vazdusnim ogibljenjem znaci pozadi jastici u "X" i napred jastucar(znaci bez opruga) i oslanjanje kabine sa 4 jastuka.... znaci osecaj je kao da se leti..... Jednom secam se povezao sam jednog lika sa tom trojkom mislio je da ce kabina da spadne sa sasije koliko se kamion "gickao"..... bilo mi je prilicno smesno jer se uplasio.... Dok u TGA stvar je drugacija enterijer je extra, pod je ravan, tunela motora kao da i nema.... Mozes da stojis komotno u njoj.... dosta prostora i soferka je ogromna..... Kompletan kamion je extra.... Volvo je takodje dobar, extra udoban, extra motor, menjac skoro sam vozio novi FH 480 sa automatskim menjacem.... znaci extra stvar.... Skanija nije nesto udobna ali sve to nadoknadjuje svojim V motoroima i 12-o stepenim menjacem..... Mercedes Actros isto je extra udoban..... samo motori ispod 480 konja su mi extra slabo se pokazali.... Jos malo EPS je malo spor menjac ali Actrosa bukvalno mozes voziti ceo dan a da se ne umoris mnogo.... Meni je extra i Renault Magnum ali nikad ga nisam probao a bas bih voleo....
|
_________________ Justcan'tstoptrucking
|
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
Mozes da nabacis koju sliku iznutra? hvala
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
smrzlo Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 30
Datum registracije: 22 Okt 2009 Poruke: 2 Mesto: ADŽE BATIN GRAD
|
|
Pozzz! ! ! ! ! ! ! Mi imamo sve manove i vemo samo zadovoljni kamioni rade non stop na god prjeđi preko 100 000 vozimo rasute terete ! ! ! Tj kiperice šlepe ! ! !
|
_________________ nikola martić |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|