:: |
Autor |
Poruka |
Golubovic Kristijan Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 45
Datum registracije: 31 Dec 2009 Poruke: 8
|
|
Ja i dalje ne mogu sa mojim starim korisnickim imenom da se logujem, nisu u pitanju ni kukiji ni nista. Hoce li mi neko objasniti o cemu se radi? Hvala
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Koje je vase staro ime, napisite ovde pa da proverimo o cemu se radi.
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
|
|
|
NenadS je napisao/la sledeće: | Koje je vase staro ime, napisite ovde pa da proverimo o cemu se radi. |
DarreSO
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Postovani,
Nova šifra je kreirana, proverite Vaš Email sa detaljima aktivacije.
Sve najbolje,
Domaci.de Team
|
|
|
|
|
|
|
|
[quote="NenadS"]Postovani,
Sve najbolje,
Domaci.de Team[/quote
sad cemo da probamo, hvala
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[quote="Golubovic Kristijan"] NenadS je napisao/la sledeće: | Postovani,
Sve najbolje,
Domaci.de Team[/quote
sad cemo da probamo, hvala |
opet isto Pristup ovom sajtu Vam je zabranjen!
Razlog je nepoštovanje Pravilnika i pored toga što ste se pre registracije obavezali da ćete ga poštovati.
p.s. Svako za svoje postupke odgovara, kako u pravom, tako i u virtualnom svetu.
Stvarno ne znam u cemu je problem, nisam nikog vredjao niti reklamirao ni nista, dobio sam novi kod u mejlu i opet ista stvar al nema veze mada bih voleo da mi se vrati stari nalog. Hvala na razumevanju i izvinite na smetnji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Postovani,
Vas nalog je blokiran iz sledeceg razloga. Na njemu imate 0 poruka upisanih na nasem forumu i 14331 download-a pesama, sto moze znaciti da je vas nalog koristio jos neko ili da zloupotrebljavate nasu dobru volju i koristite je iskljucivo za skidanje ogromne kolicine pesama sa ovog sajta.
Blokirali smo jos 60 naloga koji su imali 10 i vise hiljada download-a uz 0 upisanih poruka na forumu.
Zbog ovakvih korisnika postoji mogucnost da se od sledece godine uvedu restriktivne mere kako bi korisnici koji to zasluzuju imali mogucnost da bez problema preuzmu pesme koje zele da slusaju.
Sve najbolje,
Domaci.de Team
|
|
|
|
|
|
|
|
NenadS je napisao/la sledeće: | Postovani,
Vas nalog je blokiran iz sledeceg razloga. Na njemu imate 0 poruka upisanih na nasem forumu i 14331 download-a pesama, sto moze znaciti da je vas nalog koristio jos neko ili da zloupotrebljavate nasu dobru volju i koristite je iskljucivo za skidanje ogromne kolicine pesama sa ovog sajta.
Blokirali smo jos 60 naloga koji su imali 10 i vise hiljada download-a uz 0 upisanih poruka na forumu.
Zbog ovakvih korisnika postoji mogucnost da se od sledece godine uvedu restriktivne mere kako bi korisnici koji to zasluzuju imali mogucnost da bez problema preuzmu pesme koje zele da slusaju.
Sve najbolje,
Domaci.de Team |
Važno obaveštenje!
Sva muzika koja se nalazi na našem sajtu postavljena je iz promotivnih razloga i podleže zaštiti autorskih prava,
stoga ste dužni da svaku pesmu koju skinete sa našeg sajta (nakon slušanja) uklonite sa Vašeg HDD-a u roku od 24h!
Ukoliko Vam se sviđa preslušana pesma kupite CD tog izvođača!
Ja volim da slusam muziku, ako cu da citam i komentarisem i ostavljam postove i komentare onda odem na www.blic.rs
No, dobro, vas sajt - vasa volja, ne moram ja slusati i skidati pesme sa vaseg sajta al stvarno mi je glupo. Sad ispada da sam ja najgori korisnik zato sto se nisam upisao ni na jedan forum a volim slusati muziku i nikog ne diram. Ok, hvala vam na informaciji i mozete mi zabraniti i da sa ovog naloga mirno slusam vasu muziku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cim je nasta problem, nije vam bilo tesko da se oglasite
Nista, zelimo vam sve najbolje, a muziku u buduce skidajte sa blic-a i slicnih sajtova.
Sve najbolje,
Domaci.de Team
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|