:: |
Autor |
Poruka |
cveetic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Okt 2007 Poruke: 64
|
|
Sada ljudi rade da bi PREZIVELI (ne svi,ali vecina) Nazalost surova cinjenica.Zato treba uklopiti i rad i uzitak istovremeno.
|
_________________ Reci mi o cemu mislis,i recicu ti cime razmisljas |
|
|
|
|
nadalina68 Dobro upućeni član
|
Godine: 56
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 623 Mesto: Bgd
|
|
Definitivno radim da bih zivela i uzivala kada ne radim heh
|
_________________ vera,ljubav,nada |
|
|
|
|
Mrs Bella jagode sa šlagom.
|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*
|
|
Radim da bih zivila.. Jednostavno, zivot bez rada je NISTA. Ako nema rada, nema nove inspiracije, zadovoljstva, pa ni srece.
|
|
|
|
|
jasamkralj Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 07 Dec 2008 Poruke: 19
|
|
radim koliko mi treba da zivim...ako malo vise radis...moze bolje da zivis a nemas vremena da zivis ))))
|
_________________ kralj sam pa neka sam |
|
|
|
|
PC maniac Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 23 Dec 2009 Poruke: 129
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Imam ludu srecu da radim posao koji volim, pa sam spojila ugodno i korisno, tj. zivim da bih radila i radim da bih zivjela, kod mene je to neodvojivo. Prije ovog posla, radila sam da bih zivjela i znam da mi je bilo pretesko zbog toga. Sada sam srecna i ispunjena kao nikada. Voljela bih da svi rade ono sto zaista vole, a ne da rade sto moraju da bi prezivjeli surovost svakidasnjice.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|