:: |
Autor |
Poruka |
Hana_Kuma Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Dec 2008 Poruke: 43
|
|
SAW je odvratan, zato mi je tako i strasan...
|
|
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
meni je Saw extra,sva 5 dela
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Kad sam bila mlađa, obožavala sam horore, a sad se me ponekad znatiželja vuče da pogledam nekakav horor, ali joj se odupirem...
Bojim se spavati u mraku, bojim se noćne tišine, bojim se gledati horore jer znam da ću danima, tjednima nakon toga okretati se dok hodam i gledati iza sebe, da ću patiti od nesanice i noćnih mora... Možda je nekome ovo smiješno, jbg, meni nije.
Da se vratim na temu... Najbolji horori -> znači, horori koji su mi ostali u sjećanju i koje sam, na žalost, gledala.
Rosemaryno dijete (Rosemary's Baby)
Noć vještica (Halloween)
Saw (Slagalica strave)
Krug (The ring)
Djeca kukuruza (Children of the Corn)
Pogrešno skretanje (Wrong turn)
Resident Evil
Projekt: Vještica iz Blaira (Blair Witch)
Koliba straha (Cabin Fever)
...
|
|
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Joj skoro sam gledala neki i ceo dan mi je bilo muka, nije toliko strasan koliko su mu gadne scene... uhh
radi se o filmu I brda imaju oci 2
|
|
|
coco_bill Zli carobnjak-lingvista
|
Godine: 44
Datum registracije: 22 Mar 2006 Poruke: 33433 Mesto: Novi Sad
|
|
Ako volite horor-komedije, preporučujem vam oba dela "The haunted cop shop". Imate ih na Youtube.
Kod prvog dela (oba su titlovana na engleski), ako čujete dve sinhronizacije na kineskom, treba da namestita balans na jedan zvučnik. Film je iz Hong Konga (mandarinski dijalekt), ali je sinhronizovan i na Han dijalektu.
|
|
|
vixi23 Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 28 Sep 2009 Poruke: 8751
|
|
razmisljam razmisljam i ni jedan dobar horor film mi ne pada na pamet....ovi noviji su mi svi na isti kalup postali tinejdz-horori i to vrlo predvidljivi...zadnja 2 koja sam pogledala pa ne znam koji je gluplji da li final destination 4 ili hostel..radnja nigde veze,gluma jos gora... u zadnje vreme od horora radije bih gledala neki stari hickokov nego ove nove
|
|
|
|
|
|
lagunabendpancevo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Apr 2009 Poruke: 20
|
|
Isterivanje djavola iz Emili Rouz...film uz koji sam se stvarno jako,jako ulasila...i ne smem vise da ga gledam...
|
|
|
|
|
|
alekstoji Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Jan 2010 Poruke: 7
|
|
Mirrors (2008)
Nije klasika, nema klanja, ali je film vau. Kraj me je odusevio Horor, misterija, triler..odlican zaista.
Saw, svi delovi - zakon.
|
|
|
|
|
|
ShadowGP96 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Jan 2017 Poruke: 1
|
|
|
|
|
Owen45 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Jan 2018 Poruke: 1
|
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Jao Bože, pa sve su lošiji i lošiji, rijetko kada da naidjem na pravi dobar horor, neka sve "žnj" kategorija, od zla oca i još gore matere, ne pamtim kada sam zadnji put pogledala horor a da ga se sad mogu sjetiti i reči...
|
_________________ Došla je i otišla.
Neću je ponovo vidjeti sa one strane groba.
Moj život je samo moj. |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|