www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Podgorica
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Svet i putovanja ~ -> ~ Znam za jedan grad ~
::  
Autor Poruka
^^CRNOGORKA^^
~..Hail Mary..~
~..Hail Mary..~

Datum registracije: 08 Maj 2007

california.gif
PorukaPostavljena: Uto Jun 12, 2007 1:53 pm    Naslov poruke: CRNA GORA :) Na vrh strane Na dno strane

Hahhahah lukadr zasmijavaš me Wink Wink
Pošto primjecujem da nijesi ni bio u Crnoj Gori, da ti pomognem malo, evo snimci iz CG pa bar ovako viđi što je raj zemlje...
CRNA GORA JE RAJ ZEMLJE

PODGORICA

CRNA GORA

CRNA GORA Smile

mislim da je dovoljno Very Happy

Poslednja prepravka: ^^CRNOGORKA^^ datum Ned Jun 24, 2007 4:16 am; ukupno izmenjena 1 put

spiderwoman
diacetylmorphine
<b>diacetylmorphine</b>

Datum registracije: 11 Jan 2006
Mesto: preko okeana

cuba.gif
PorukaPostavljena: Ned Jun 17, 2007 12:35 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Podgorica je lijep grad,samo ne volim da tu provodim ljeto,tj ne znam ko normalan moze da izdrzi toliku temperaturu Shocked .

Vucinic88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 11 Jun 2007
Mesto: Podgorica

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Dec 24, 2007 6:21 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Najaca je provala jednog "podgoricanina na X forumu(necu ga imenovat) ali kaze lik: " Podgorica grad koji lezi na 7 rijeka po meni nije nesto" ...

Glupost....
Jedan od najljepsih gradova...

sexy seka
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 31

Datum registracije: 10 Avg 2008
Mesto: ....europa....

croatia.gif
PorukaPostavljena: Pon Avg 25, 2008 3:20 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

podgorica je najlješpši grad na svijetu, barem meni...
svako ljeto budem tamo kod tetke.. svi kažu kako je tamo prevruće,
ali meni je baš super, taman onako kako treba biti po ljeti...
ja baš volim kad je fino toplo.. a u podgorici mi je savršeno.....

jer joj ništa baš ne fali

Ona premija je prava
zgodna riba, boli glava
dugi nokti, kosa plava
nasminkana i kad spava

bojana_m
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Dec 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 05, 2008 7:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

stvarno je prelijep grad,barem meni Smile ima finih mijesta za izlaske,samo kad bi maaalo duze radili bilo bi super,i da nezaboravim NAJLJEPSE MOMKE Wink

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 05, 2008 7:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Bio sam u Podgorici x puta, grad ko grad je lep, ali sto mi se ne svidja je kako je narod negostoljubiv...Gledaju te ko da si sa marsa pao...mnogo sam neprijatnosti doziveo zadnji put kad sam bio u podgorici Confused

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

bojana_m
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 27 Dec 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 05, 2008 9:14 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Sad bojane izgleda da si naisao na pogresne ljude,bas naprotiv bas su ljubazni i gostoljubivi cak i ako te vide prvi put u zivotu.mislim i na podgoricane i podgoricanke uopsteno! Smile pozz

Vucinic88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 11 Jun 2007
Mesto: Podgorica

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Maj 25, 2009 6:12 pm    Naslov poruke: Montenegro Na vrh strane Na dno strane

Montenegro

GoranBR
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 48

Datum registracije: 17 Dec 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Dec 17, 2009 5:18 pm    Naslov poruke: podgorica Na vrh strane Na dno strane

Po meni je Podgorica dobar grad jedino ako dolazis iz nekog drugog grada u CG, prvenstveno sa sjevera ili Cetinja jer su mogucnosti za posao i bilo sto drugo puno vece.
Medjutim sa nekog izvan crnogorskog aspekta PG je jedan totalno nezanimljiv i marginalan grad.Prvo,ubjedljivo je najruzniji evropski glavni grad.
Drugo,svaka primorska,turisticka zemlja treba da ima reprezentativan glavni grad da turisti imaju dobar razlog da sa obale svrate do njega i tamo imaju sta da vide.
Primjer: Grcka-Atina, Bugarska-Sofija, Hrvatska-Zagreb, Slovenija-Ljubljana
Kad uporedite ove gradove sa Podgoricom dodje vam muka.Mislim da je PG ubjedljivo najslabija karika nase turisticke ponude i turistima sluzi samo kao saobracajni tranzit bez zadrzavanja.
U samom gradu nemaju da vide bukvalno nista iz razloga sto je stara Podgorica bila samo jedna mala kasaba iz koje je za vrijeme komunizma izrastao Titograd. Za CG velegrad ali za nekog sa strane samo jedan u nizu komunistickih gradova sa nezanimljivom soc-realistickom
arhitekturom,sto znaci da nema cak ni centar grada niti trg niti setalisnu ulicu koji imaju neku dusu.Hercegovacka ulica je radjena prije nekoliko godina, u nekom retro stilu, a zanimljivo bi bilo da taj izgled datira od prije nekoliko vjekova kao u svakom ozbiljnijem gradu.Trg monoton,okruzen vec pomenutim socijalistickim zgradama.Znaci hvali istorija,starine, lijepe stare gradjevine koje imaju i interesantan izgled i neku istorijsku pricu. Ovo nesto novih zgrada koje su izgradjene u posljednjih 10-tak godina su stvarno lijepe ali samo samo za unutar crnogorsku upotrebu jer to do sad nismo imali.Sto znaci da nekom strancu tu nema nista zanimljivo jer ako dolazi iz iole ozbiljnije zemlje,takvih gradjevina ima napretek.
I jos jedan krupan nedostatak je nepostojanje tranzita oko Podgorice (tzv. zaobilaznice) sto znaci da ako prolazis kroz Podgoricu na more ili sa mora,moras da prodjes gotovo kroz centar grada.To rijetko gdje jos ima a o nekom glavnom gradu jedne drzave da i ne govorimo.
Klima katastrofa,uz Mostar najgora u bivsoj SFRJ,parkinga ni za lijek, duh grada jos uvijek provincijski i malogradjanstina jos prisutna na svakom koraku.
Takodje nema recimo neki festival po kojem bi bio poznat i za vrijeme njega bio centar regiona.Makar tih nekoliko dana.Ovakav,ili slican je stav velike vecine ljudi koji su turisticki,na krace ili duze posjetili Podgoricu. To znam s obzirom da sam 5-6 godina radio u turizmu.
Zoran Cutura (za vrijeme Evropskog prvenstva u kosarci) je rekao da je to jedan od 5 najruznijih gradova u kojima je bio i mi se kao naljutili.Malo digli nos,kao ko je on da to kaze.A covjek naravno ,ima pravo na svoje misljenje. Sto to nama smeta,to je druga stvar.
Da ima i pozitivna strana svega ovoga,za kraj da ponovim,kakva god bila,Podgorica je za Crnu Goru tj. za ostale gradove u njoj ipak drzava u drzavi.Ali na zalost samo tu.
Da, zaboravio sam jos reci da takodje nema velikih koncerata, mislim na neka velika imena svjetske muzicke scene.Ko zna kad ce neko od njih doci.Najvece ime do sad je Goran Bregovic i njegov orkestar za sahrane i svadbe.
Pozdrav iz Bara!

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Svet i putovanja ~ -> ~ Znam za jedan grad ~ -> Podgorica Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 od 5

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon