:: |
Autor |
Poruka |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
° Idealna ° je napisao/la sledeće: | Seka Aleksić..
Sićan se ima par godina da me neko pita za nju i reka nešto krivo, bi ga bila ubila odmah na mjestu.
Seka je bila primjer zgodne pevaljke. Glas, stas, šarm ... imala je sve šta je neka yu zvijezda mogla imat ..
Sad ne znan kako da je opišen. Ne znan zašto je ni kako je napravila ovo od sebe. Velika šteta za nju. Bila je zvijezda, a sad je .. Ruglo. |
Kao šta napisah .. draga mi je bila Seka .. i svaka joj je stara pjesma hit, al ovo novo ne ide pa ne ide.
|
|
|
|
|
|
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦
|
Godine: 41
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL
|
|
Njene nove pesme su po meni extra Ja se nadam da ce Album biti bolji nego prehodni
"Ja tudje usne ljubim" Sva se najezim kad je cujem,ko da mi je namenjena...
"Majstor za zene" kao i "Sta je bilo moje njeno je"Dosta devojke ce se prepoznaju u njoj...
Jedva cekam ceo Album da cujem A sto se tice izgled,to me jedino razocarala,upropastila u jednu rec al njena stvar...
|
|
|
|
|
|
šćepan mali Upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Maj 2009 Poruke: 312 Mesto: na obroncima Romanije
|
|
Сека Алексић је дно дна, а такве су јој и пјесме.
|
|
|
|
|
|
Vlada EF Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Nov 2009 Poruke: 44 Mesto: Novi Sad
|
|
šćepan mali je napisao/la sledeće: | Сека Алексић је дно дна, а такве су јој и пјесме. |
Potpisujem.
|
_________________ Jedna je ELMA |
|
|
|
|
MarinkoR2009 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Dec 2009 Poruke: 1
|
|
poz svima,
kako vam se svidja novi friz seke aleksic?
|
|
|
|
|
|
gallus78 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 10 Dec 2009 Poruke: 1233 Mesto: fr.am main/bn/sm
|
|
Seka je bila udata u mom komsiluku,znam je odavno jos od kada je pevala po ispracajima i svadbama vrlo mlada,ne bih komentarisao previse,sem neka je ziva i zdrava i neka joj je sretno sa novim pesmama i novim frizom.
|
_________________ zivi,zdravi i veseli bili ma gde se svetu nalazili... |
|
|
|
|
♥ QueeN ♥ [°mama 3 anđela°]
|
Datum registracije: 15 Feb 2008 Poruke: 15445 Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥
|
|
Ne sviđaju mi se njene nove pesme uopće. Mogla bih samo izdvojiti mižda ''Što je bilo moje njeno je'' i ''Ja tuđe usne ljubim'' , a njena frizura i stajling su ruglo. Što je npravila od sebe... nemam riječi.
|
|
|
|
|
|
Ivankamaza ~Ljubav i Snovi~
|
Godine: 39
Datum registracije: 19 Okt 2004 Poruke: 53570 Mesto: ~ Paris je t'aime ~
|
|
_NataLia_ je napisao/la sledeće: | Svetlana 2002- 2005 je bila Svetlana Seka Aleksić.
Nakon toga postaje promašaj. A danas je debeli promašaj. |
Potpisujem ovo.
Gore nije moglo da bude.
Mada se meni nije svidjala ni ona Seka sa 2002 god, ona sa 2005 mi je bila fenomenalna.
Sve sto je lepo kratko traje zar ne ?
|
|
|
|
|
|
Ricky_007 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 02 Jan 2010 Poruke: 33
|
|
Me too...
Sa novim pesmama je pokusala da sebe izdigne na neki visi muzicki nivo, ali ne da joj se... U njenom glasu ima jos uvek tok seljanizma. Treba joooos da radi da bi to sakrila. Sto se tice samih pesama, tekstovi su dosta kvalitetni, muzika dosadna, a aranzmani odlicno. Poseban sarm albumu daje to sto je sve svirano uzivo. Ima previse pesama, jos medjusobno slicnih, pa se stice utisak monotonije. Vise srece drugi put,a ove pesme bolje preraspodeliti pevacicama koje ce ih doneti na pravi nacin!
|
_________________ ...leti visoko, kao orlovi, budi to sto jesi, budi najbolji, neka pevaju sa tobom gradovi... leti hrabro svojim krilima, tvoj je ceo svet i zato zivi ga, mozda neko cudo se i dogodi... |
|
|
|
|
gkukolj -tončica-palončica-
|
Datum registracije: 09 Dec 2009 Poruke: 39085
|
|
Citajuci sve ovo, svjesna sam da sam u manjini ali ne mogu reci da je osoba ciju muziku poznajem i slusam. Mislim da sam je vec na samom pocetku njene karijere odbacila zbog boje glasa ne smatrajuci je uopste kvalitetnom pjevacicom i pri tom sam ostala i do dan danas, a na izgled i ne obracam paznju. Mozda je do mene, ne znam, ali zaista ne bih da komentarisem niti njen izgled, niti ponasanje. Po meni Seka nije vrijedna kao pjevacica i to bi bilo to. Neka svako slusa sto voli i sto mu odgovara, jednostavno nisam taj tip. Njoj svakako zelim da je ljubav ljudi kojima pjeva i dalje drzi. Nama kojima ne treba ni ne smeta.
|
|
|
|
|
|
lagunabendpancevo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Apr 2009 Poruke: 20
|
|
Svaka cast Seki! Ali, frizura je ocajna... Pokusava da imitira Rihannu i svaka cast sto se trudi da prati i svetske modne trendove ali ipak mislim da je napravila pogresan izbor tako sto je izabrala ovu frizuru. Ne stoji joj...
|
|
|
|
|
|
BytEfLUSh Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 29
Datum registracije: 20 Apr 2009 Poruke: 27
|
|
Samo je jedna Seka.. sve su joj pesme extra xD
|
_________________ Zauvek uz domaci.de |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|