:: |
Autor |
Poruka |
rL-Valter panonski mornar
|
Datum registracije: 24 Feb 2008 Poruke: 7659 Mesto: Senta sity
|
|
istina
|
_________________ Prodala si veru, crni biseru... u to ime castim sve od reda... pricace o meni ljudi da sam lik i kad' gubim... GUBIM KAO POBEDNIK.. |
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Jesi li bio ikada u zatvoru?
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
|
ma jok, ja sam uvek bio dobro i possteno dete
istina ili izazov
|
_________________ Prodala si veru, crni biseru... u to ime castim sve od reda... pricace o meni ljudi da sam lik i kad' gubim... GUBIM KAO POBEDNIK.. |
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 25 Dec 2005 Poruke: 1173
|
|
Izazov
|
|
|
|
|
|
anchi22 •• 20:01 ••
|
Datum registracije: 09 Jul 2008 Poruke: 53463
|
|
Po izboru upisi se u 2 teme u delu 'i tata bi sine'
|
|
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
|
|
Odradjeno
Istina ili izazov?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
istina
|
|
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
|
|
Zasto niko nece da trazi izazov ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pitaj njih ..
Sto se tice mene ne bih da se obavezem necim kao i menjam nesto u profilu uopsteno
istina ili izazov?
|
|
|
|
|
|
_GaMBiT_ Odomaćeni član
|
|
|
istina
|
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Kada si poslednji put obrisao nekoga s msn-a?
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
|
kod mene na msn-u ima 4 osobe od toga 2 brata tako da nemam potrebe za brisanjem
istina ili izazov
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|