:: |
Autor |
Poruka |
Vlada_76 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 07 Jul 2008 Poruke: 8
|
|
imam dosta stare narodne muzike ( preko 10000)
i dosta narodnih kola original i uzivo svirke (preko 2000)
upisite samo ime izvodjaca i numere i naravno vas email. poslacu vam nije probelm, ako imam to sto trazite.
pucckoandoli@yahoo.com
|
|
|
|
|
|
barajevatz Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Apr 2009 Poruke: 1
|
|
caos,molio bih te za pesmu Sumadinka od Ljube Nedeljkovica naravno ako imas bio bih ti mnoooogo zahvalan
moj mail je : barajevatz@gmail.com
|
|
|
|
|
|
milancher Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 23 Nov 2006 Poruke: 6 Mesto: Beograd
|
|
Ne razumem zato gospoda administratori brisu moje postove????????????????
barajevatz imam pesmu koju trazis,ako ti nije poslao kolega vlada_76..
Pesma se zove Sumadinka jecam zela..Ako ti treba javi da ti posaljem...
|
|
|
|
|
|
Raziel@Nosgoth א Ali Alakinא
|
Datum registracije: 21 Avg 2007 Poruke: 4465 Mesto: The Pillars of Nosgoth...
|
|
milancher je napisao/la sledeće: | Ne razumem zato gospoda administratori brisu moje postove???????????????? |
Ovo je vec malo , ali ipak cu ti odgovoriti ovde. Dakle, postovi/post koji su/je izbrisan/i je/su brisan/i ukoliko je bio u pitanju dupli post i to je ujedno i jedino trajno izbrisano, a tema je sklonjena jer je bilo mnogo upisa, samo tvojih, za kratak vremenski period (tzv. spam). Temu smo odlucili da ti vratimo i mozes je naci OVDE, te tu mozes i dalje traziti pesme ili albume koje nemas a cije pune nazive i izvodjaca znas.
Toliko o tome, ukoliko te nesto bude mucilo, mozes nam pisati u svojoj temi, ili putem privatnih poruka ili email-a!
Pozdrav, milancher!
|
Poslednja prepravka: Raziel@Nosgoth datum Uto Dec 01, 2009 12:05 am; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
|
svetoglgoric Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 66
Datum registracije: 02 Maj 2016 Poruke: 2
|
|
Pozdrav Vlada_76 poslao sam zelju sta mi treba na gmail pa se nadam da se nesto nadje
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|