www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Djevojke o kojima znate s kim su bile...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
smiljana.b
>Edem<
>Edem<

Godine: 36

Datum registracije: 03 Avg 2009

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Sre Nov 25, 2009 3:24 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Meni samo nije jasno jedno muskarac bi povalio svaku koja mu se da a ozenio nevinu Confused Laughing e pa necu nija onda muskarca asfalta preko kojeg je proslo pola grada pa da ga ja remontujem et to nam dodje na isto.......... Laughing

Double Hearts
Love Sucks
Love Sucks

Godine: 35

Datum registracije: 12 Maj 2009
Mesto: i'm an amazing guy who has the killer looks

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Dec 15, 2009 1:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

smiljana.b je napisao/la sledeće:
Meni samo nije jasno jedno muskarac bi povalio svaku koja mu se da a ozenio nevinu Confused Laughing e pa necu nija onda muskarca asfalta preko kojeg je proslo pola grada pa da ga ja remontujem et to nam dodje na isto.......... Laughing

Kakav remont... svi znaju da bi trebalo biti vako>>> sto ih vise proslo kroz tebe - vise saznajes i bolje se adaptiras Laughing Laughing

Sad ima nekih koji nisu rodjeni za to... jer su kompleks veliki Laughing Laughing Laughing

jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sub Jan 16, 2010 8:54 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Double Hearts je napisao/la sledeće:
smiljana.b je napisao/la sledeće:

Kakav remont... svi znaju da bi trebalo biti vako>>> sto ih vise proslo kroz tebe - vise saznajes i bolje se adaptiras Laughing Laughing

Sad ima nekih koji nisu rodjeni za to... jer su kompleks veliki Laughing Laughing Laughing

Jao sta lupas.. kakvi kompleksiii??? Mooolim teee... Laughing
Jednostavno ne zelim da mi decko kojeg znam 2 dana sara 'dole' i ne zelim da spavam sa njim posle 2 dana, jer je to nekom vazna stvar, npr. meni, a nekima nije, npr tebi... to samo zavisi kakav si karakter, covek i to je to.. Kompleksi nemaju nikakve veze sa tim!! Laughing Wink

:LOL:
>bitchy witch<
<b>>bitchy witch<</b>

Godine: 38

Datum registracije: 18 Jan 2007

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 19, 2010 11:59 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

offtopic obrisan

molim vratimo se na temu!! a tema je " Devojke o kojima znate s kim su bile..."

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 19, 2010 3:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Njena burna seksualna proslost

Po nekim klišeima, muškarci su svi odreda užasno sujetni. I svi odreda pate od jako krhkog ega, mnogo je toga što ih lako može isprepadati. Recimo, činjenica da žena koja im se dopada ima burnu seksualnu prošlost. Zastrašujuće li ideje!

Ono što tu (ako slušate uopštene priče o muškarcima i njihovom krhkom egu) isprepada muškarce najčešće nije strah od toga da je ona, isprobavajući sve i svašta, "navukla" i neku bolest koju bi mogla lako da im prenese. Ne. Najgori strah je da je ona bila s nekim muškarcem koji je bolji ljubavnik od njih i da će, jednom kad iskusi njihovo (ne)umeće, da ih ismeje, da svima priča viceve o tome kako oni ne umeju i obična su derišta u krevetu dok je taj-i-taj bio mnooogo bolji, i da će zauvek ostati obeleženi među svima koji ih znaju kao potpuno nesposobni u krevetu.

Dobro, malo karikiramo. Ipak, ako slušate gomilu priča o muškarcima, te priče neretko liče na karikature. Jeste istina da postoje i neki muškarci koji se boje da je neko iz partnerkine prošlosti bio bolji u krevetu od njih, kao što postoje i muškarci koji ne mogu da podnesu da je partnerka pametnija od njih, uspešnija, da zarađuje više od njih... Međutim, to ni izdaleka ne znači da su svi muškarci takvi. Što se žena s burnom seksualnom prošlošću tiče, ima muškaraca koje će baš to oduševiti, čak i ako sami nemaju takvo iskustvo - eto prilike da iskustvo prošire, kao i da budu sa ženom koja zna u čemu uživa i ne usteže se da to i traži.

Pored toga, iole zreliji i inteligentniji muškarac primetiće činjenicu da ta žena burne prošlosti, čak i ako je u toj prošlosti postojao neki fenomenalan ljubavnik, s tim ljubavnikom više nije. Da li je to zato što joj ni on nije bio dovoljno dobar? Teško. Verovatnije je to zato što joj seks, ma koliko bio dobar, ipak nije sve u životu - veza u kojoj postoje međusobno razumevanje i podrška među partnerima, ljubav i dobra komunikacija, pruža mnogo veću i trajniju sreću od veze u kojoj postoji fenomenalan seks, ali malo šta drugo. A za tu lepšu vezu zaista nije bitno koliko je neko tehnički vešt u krevetu - da i ne spominjemo da se tehnika uvek može naknadno steći.

Dakle, bez straha od njene burne seksualne prošlosti - zaista nije verovatno da bi mogla da ugrozi vašu zajedničku budućnost.

Izvor: Krstarica

djomlaRS
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 15 Jul 2009

blank.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 23, 2010 7:52 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kod mene je malen grad tako da bas nisam u mogucnosti da biram,ali izbjegavam da budem sa nekom ako je bila sa nekim mojim prijateljem ili rodjakom...

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 08, 2010 4:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

pa desi se, ponekad, da znam da je bila s nekim koga znam...
ako je neko meni onako poznatiji...izbjegavam susrete s njim, ako je ona sa mnom...
ja nemam, problem, ako je djevojka imala puno partnera u proslosti.
nista to ne mora da znaci...dobro, bolje da nije, ali ako jeste, sta da se radi...
mozda je samo jadna i nesretna, sto ne moze da nadje sebi pravog...isla je od jednog do drugog...
pa nabasala na mene... samo sam joj ja jos falio...u kolekciji...

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Djevojke o kojima znate s kim su bile... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Strana 8 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon