:: |
Autor |
Poruka |
Rakelly Upućeni član
|
Godine: 54
Datum registracije: 24 Feb 2006 Poruke: 449 Mesto: Valjevo
|
|
Emisija mi je bila interesantna ispocetka, kao i greske koje su prikazivali. Imam utisak da im je u poslednje vreme "ponestalo" materijala. Narocito u emisiji koju sam gledao nedavno, kada su prikazali nekoliko jedva uocljivih, cak i kad su nas obavestili da je greska u pitanju.
|
|
|
|
|
|
AdryR Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 20 Jan 2006 Poruke: 715
|
|
Hi!
emisiju nisam imala prilike pogledati, ali mi se cini zanimljivom! a sto se tice filmskih gresaka, well, gdje da pocnem! inace imam jako dobro oko za takve stvari! no, evo samo nekih kojih se trenutno mogu sjetiti: kao prvo, najvise me izivcirao gladiator (russle crow), osim sto se u jednom trenutku u sred filma na nebu pojavi avion, najgora scena, koja mi je zgadila cijeli film, je kada se on bori s nekim tipom u areni i kao toboze ga probode s macem, a ono tim digne ruku (i to uzasno sporo, i slijepac bi to vidio!) i stisne mac, i kao mi bi sada trebali popusiti da je on ranjen i da umire! uzas! ovo je definitivno jedna od najlosijih i najocitijih gresaka ikada snimljenih, a oni se kao jos hvala kako film uvijek prvo pokazu pokusnoj publici--a gdje to--u starackom domu?
a dane spominjem klasika greske, kao npr. u jednoj sceni cura ima jedne cipele, pa kad izadje iza ugla druge; u jednoj sceni mu (harry potter IV) je kosa razbarusena kao da ga je struja drmnila, a u drugoj slijedci tren je vec zalizan kao da ga je krava lizala, onada psi--malo im nesto visi izmedju nogu, a malo nemaju nista--mislim da nitko tako brzo ne moze mijenjati spol!, ili, u jednoj sceni je smedjokosa, a u drugoj tamno plava, ubrajam i sve ono sto su ljudi prije mene nabrojali, etc... zivi uzas, a zar oni misle da smo mi toliko glupi, ili misle da samo gledamo filmove kako bismo zgodnim glumcima/glumicama mogli gledati u butts and boobs (a posto koriste stunts kad god im se pruzi prilike, ne mozes vise ni biti siguran da li su njihove!)!
ciao!
|
_________________ WildCat69 StillUnknown2U |
|
|
|
|
jeka_ks GiGijeva miljenica
|
Godine: 34
Datum registracije: 18 Mar 2005 Poruke: 3933 Mesto: krusevac
|
|
Meni je emisija odlicna gledam je kad imam vremena.............za svaku pohvalu!!!!!!
|
_________________ Neka te moj poljubac dotakne putem ovih
malih slova, nek ti u srce udje radost nova, nek
ti sve od srece sja, a uzrok tome neka budem
ja.. |
|
|
|
|
Artemis Faul Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 14 Mar 2006 Poruke: 125
|
|
Simpaticna emisija, ali je tek kopija americke, koju sam video da ide na nekoj bosanskoj TV. Sve u svemu interesantno. Primetio sam da u poslednje vreme trazim greske u filmovima i lakse ih uocavam. Valjda pod uticajem.
|
|
|
|
|
|
**victoriano** Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 5282
|
|
bas ej dobra emisija i stv me odusevljava kako nalaze te filmske greske..
|
|
|
|
|
|
jeka2206 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Feb 2005 Poruke: 288
|
|
emsija je bruka dobra....
konacno nesto novo..
|
|
|
|
|
|
toske012 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 190
|
|
...emisija je ok mada vecinu gresaka 99% ljudi ne moze da uoci dok im se direktno ne ukaze na nju...
|
|
|
|
|
|
TheLaki12 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 30 Avg 2009 Poruke: 2
|
|
Posle trogodišnje pauze, ponovo kreće ova emisija
u okviru programa nacionalna četvrtkom u 20:50
|
|
|
|
|
|
dishara Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 08 Jun 2007 Poruke: 20
|
|
Е, ово је било интересантно, а емисија се са ЋсахраномЋ БК Телекома преселила на локалне ТВ станице али је не видех нити на једној.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|