www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Kolokviji
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~
::  
Autor Poruka
bobanlepi
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 21 Jan 2005
Mesto: Ljubljana

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Sep 13, 2007 8:55 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovde izgleda, ko da smo zenske studirate Very Happy

Evo nesto i sa moje strane...

Kod nas u Sloveniji je na nekim fakultetima potrebno ici na kolokvij, da mozes na izpit. Drugde je drukcije. Kod nas npr. je bilo tako, da su znali bit kolokvijumi tezi, al je mnogo pomoglo, jer smo ga pisali odmah posle obradjenog gradiva. Da smo cekali izpit mnoge stvari bi se zaboravile...

ajd... Wink

Vucinic88
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 11 Jun 2007
Mesto: Podgorica

montenegro.gif
PorukaPostavljena: Pon Jan 21, 2008 4:28 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Kakvih nesoja ima na ovaj fax pi! i to zenskih Sad ,bio kolokvijum i ispod mene kolegenica prepisuje uveliko,imala puskica i samo prepisuje ,prepisuje... Svo vrijeme sam joj se na glavu peo da mi da 1 da i ja prepisem, i nije htjela, ustvari boljela je ***ka za sve oko nje! ! ! I asistent mene izbaca zbog price!!!!!!!!!!

Pi supciiiiiiiiiii iz gimnazije !!!!!!!!!!!!!! To se stisnulo !!!!!!!!!
Pi, mi u srednjoj,u masinskoj brate na pismeni,kontrolni ama neko da ima zadatak to ce se prekopirat i uradice ga svi!!!!!
Jos jedanput pih! Evil or Very Mad

wicket
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 21 Jan 2008

croatia.gif
PorukaPostavljena: Uto Jan 22, 2008 2:56 pm    Naslov poruke: nastava Na vrh strane Na dno strane

ja sam asistent na Sveučilištu u Zagrebu i kod nas je nedavno uvedena Bologna. Ja recimo održavam 3 kolokvija, 2 nenajavljena testa, zadajem "lektiru", seminare i prezentacije... Makar te studenti ne vole na početku, jer ih tlačiš, na kraju ih 80% prođe preko kolokvija tokom nastave, a na ispitni rok dolazi s riješenim ispitom i onda su ti zahvalni. Ali takvu je nastavu jako teško držati jer ima jako puno ispravljanja, a student se mora pratiti detaljno. S obzirom na to da imam gotovo 400 studenata, posao je ogroman... ali učinak ne izostaje.

andrejica
Tico & Ada
Tico & Ada

Datum registracije: 04 Jan 2005
Mesto: Subotica

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 01, 2008 6:06 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

da, pomognu ali kako pomognu tako i odmognu.. jer mi svake nedelje imamo po 3-4 kolokvijuma i onda od kolokvijuma ne mozemo da se spremamo za ostale ispite Rolling Eyes

Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 06, 2008 10:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

andrejica je napisao/la sledeće:
da, pomognu ali kako pomognu tako i odmognu.. jer mi svake nedelje imamo po 3-4 kolokvijuma i onda od kolokvijuma ne mozemo da se spremamo za ostale ispite Rolling Eyes

E, je, tako je i kod mene i u poslijednje vrijeme ni ne stignem izaći ima ih puno svaki tjedan novi. Ne mogu najurit kolokvije, oni jure mene. Zato moram učit poslije cijelu knjigu Confused

ljubo085
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 17 Nov 2007
Mesto: bar

serbia.gif
PorukaPostavljena: Uto Feb 19, 2008 8:31 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa naravno da pomogne,podijeli knjigu u 3 .djela (ako imas 2.kolokvija i zavrsni) tako da je mnogo lakse da ucis parcijalno nego celu knjigu. Usto ako mozes da se 'snadjes' na kolokviju tim bolje,ja recimo imam Italijanski svakog semestra,i posto ga znam odlicno,onda se dosaptavam sa ekipom,uglavnom njih 6-7 prodje mojom zaslugom....onda oni meni to vracaju iz sledeceg predmeta i u krug Smile

NoSleep
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 28 Sep 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sub Apr 04, 2009 10:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Мени и те како помогну, јер те код неких предмета после ослободе испита (изађеш само ако хоћеш деветку или десетку)

maarinaa
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 36

Datum registracije: 01 Feb 2008

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 07, 2009 8:42 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

meni pomazu... lakse je kada knjigu od 500 strana podele na 3 ili 4 dela... lakse se nauci.... Very Happy

DRAGAN JEPLAC2
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 29 Feb 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 09, 2009 9:49 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Na mom fakultetu imaju dve kolokviumske nedelje i tada se rade kolokviumi iz svih predmeta, a ujedno su i uslov da se može izaći na ispit.

šćepan mali
Upućeni član
Upućeni član

Datum registracije: 28 Maj 2009
Mesto: na obroncima Romanije

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 09, 2009 10:08 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja prepisujem svaki kolokvijum ne mogu uciti to je dosadno.A ko nece da prepisuje taj je na gubitku. Mr. Green

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Škola, fax, posao ~ -> Kolokviji Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon