:: |
Autor |
Poruka |
bobanlepi Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 21 Jan 2005 Poruke: 60 Mesto: Ljubljana
|
|
Ovde izgleda, ko da smo zenske studirate
Evo nesto i sa moje strane...
Kod nas u Sloveniji je na nekim fakultetima potrebno ici na kolokvij, da mozes na izpit. Drugde je drukcije. Kod nas npr. je bilo tako, da su znali bit kolokvijumi tezi, al je mnogo pomoglo, jer smo ga pisali odmah posle obradjenog gradiva. Da smo cekali izpit mnoge stvari bi se zaboravile...
ajd...
|
_________________ uzivaj zivot dok mozes (posle kad se ozenis, sve je gotovo...sala ) |
|
|
|
|
Vucinic88 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Jun 2007 Poruke: 169 Mesto: Podgorica
|
|
Kakvih nesoja ima na ovaj fax pi! i to zenskih ,bio kolokvijum i ispod mene kolegenica prepisuje uveliko,imala puskica i samo prepisuje ,prepisuje... Svo vrijeme sam joj se na glavu peo da mi da 1 da i ja prepisem, i nije htjela, ustvari boljela je ***ka za sve oko nje! ! ! I asistent mene izbaca zbog price!!!!!!!!!!
Pi supciiiiiiiiiii iz gimnazije !!!!!!!!!!!!!! To se stisnulo !!!!!!!!!
Pi, mi u srednjoj,u masinskoj brate na pismeni,kontrolni ama neko da ima zadatak to ce se prekopirat i uradice ga svi!!!!!
Jos jedanput pih!
|
_________________ ***tezak je ovaj zivot*** |
|
|
|
|
wicket Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 21 Jan 2008 Poruke: 11
|
|
ja sam asistent na Sveučilištu u Zagrebu i kod nas je nedavno uvedena Bologna. Ja recimo održavam 3 kolokvija, 2 nenajavljena testa, zadajem "lektiru", seminare i prezentacije... Makar te studenti ne vole na početku, jer ih tlačiš, na kraju ih 80% prođe preko kolokvija tokom nastave, a na ispitni rok dolazi s riješenim ispitom i onda su ti zahvalni. Ali takvu je nastavu jako teško držati jer ima jako puno ispravljanja, a student se mora pratiti detaljno. S obzirom na to da imam gotovo 400 studenata, posao je ogroman... ali učinak ne izostaje.
|
|
|
|
|
|
andrejica Tico & Ada
|
Datum registracije: 04 Jan 2005 Poruke: 12591 Mesto: Subotica
|
|
da, pomognu ali kako pomognu tako i odmognu.. jer mi svake nedelje imamo po 3-4 kolokvijuma i onda od kolokvijuma ne mozemo da se spremamo za ostale ispite
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
andrejica je napisao/la sledeće: | da, pomognu ali kako pomognu tako i odmognu.. jer mi svake nedelje imamo po 3-4 kolokvijuma i onda od kolokvijuma ne mozemo da se spremamo za ostale ispite |
E, je, tako je i kod mene i u poslijednje vrijeme ni ne stignem izaći ima ih puno svaki tjedan novi. Ne mogu najurit kolokvije, oni jure mene. Zato moram učit poslije cijelu knjigu
|
|
|
|
|
|
ljubo085 Upućeni član
|
Datum registracije: 17 Nov 2007 Poruke: 344 Mesto: bar
|
|
Pa naravno da pomogne,podijeli knjigu u 3 .djela (ako imas 2.kolokvija i zavrsni) tako da je mnogo lakse da ucis parcijalno nego celu knjigu. Usto ako mozes da se 'snadjes' na kolokviju tim bolje,ja recimo imam Italijanski svakog semestra,i posto ga znam odlicno,onda se dosaptavam sa ekipom,uglavnom njih 6-7 prodje mojom zaslugom....onda oni meni to vracaju iz sledeceg predmeta i u krug
|
_________________ kokos |
|
|
|
|
NoSleep Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Sep 2008 Poruke: 12
|
|
Мени и те како помогну, јер те код неких предмета после ослободе испита (изађеш само ако хоћеш деветку или десетку)
|
_________________ The hottest love has the coldest end |
|
|
|
|
maarinaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Feb 2008 Poruke: 47
|
|
meni pomazu... lakse je kada knjigu od 500 strana podele na 3 ili 4 dela... lakse se nauci....
|
|
|
|
|
|
DRAGAN JEPLAC2 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 29 Feb 2008 Poruke: 6
|
|
Na mom fakultetu imaju dve kolokviumske nedelje i tada se rade kolokviumi iz svih predmeta, a ujedno su i uslov da se može izaći na ispit.
|
|
|
|
|
|
šćepan mali Upućeni član
|
Datum registracije: 28 Maj 2009 Poruke: 312 Mesto: na obroncima Romanije
|
|
Ja prepisujem svaki kolokvijum ne mogu uciti to je dosadno.A ko nece da prepisuje taj je na gubitku.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|