Datum registracije: 28 Maj 2006 Poruke: 9515 Mesto: purger city
Hmmm....izgleda da ju je muz opasno pritegnuo pa je vise nema ovdje al mi mislimo na nju,jel tako druze raptore??
slatka_sanerka Anđeo s greškom
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
dzes ba toni sunce ti kalisano nek si vala sjetio me se ne mozes ti bez mene ni sekunde tufahijo moja a jes stiska me ni tam ni vam djuvegija pravi kod tebe sefe imal sta ,jesil mi ziv ,zdrav,pametan slusa li zenu bogati mislim da da nije mi se odavno zalila
hvala za kutak i tufahije pa cujemo se
bLackLady ►∞ bLack eviL witch ∞◄
Godine: 45
Datum registracije: 18 Avg 2004 Poruke: 13735 Mesto: Daleko od svih, u carstvu tame...
Di si ti meni, pričinjava li mi se ili si ti to zaista ostavila neki trag?
Ajde sad ovako javno da ti kažem, reci tom tvom đuvegiji da olabavi malo i da nam te vrne
Nema smisla, mi te ovde godinama mazili, pazili i zvaali ..... slatkica , a on, pametan čovek, oženio te i sad te ima samo za sebe, neće ni malo da te deli
Ne, ne, neće to tako da može
Nego bre lOojkačo, š'a ima, a? Jesi nas se poželela? (znam da mene jesi, nego onako pitam, zarad ostalih)
Dođi, dođi da te ljubnemmmmmm da pukne
I sad bih trebala, onako reda radi i da ti ostavim nešto....
A to bi moglo biti
Znam.... čik zapevaj, kao nekad
_________________ Ko voli, nek izvoli... ali ne garantujem za vašu bezbednost...
TAMARA MAGIS ***bombica***
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
bas dobro draga sto imas svoj kutak,ja sam vec svratila,izvoli za tebe
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ...
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
Eh sta covek sve nece doziveti, dobi i ti svoj kutak, ali ne od tvoje ljubicice Ako si ocekivala od mene nesto normalno, pfffffff onda pogresna adresa al mozes uvek dobiti cokolade iz uvoza a ne bi ti ni kruna s glave otpala da doneses i nama neke ili Mozart kuglice sa onih silnih proputovanja
E tako, sad da predjemo na drugi deo, onaj lepsi, tj. poklone
Nije da ono tvoje cudo ne valja, ali red je da se pokloni nova, da se bolje vidimo i cujemo
Ajmo dalje... mislim da ovo cudo pruza mogucnost za vise "akrobacija" od onog tvog, mada i ono sto si meni pokazala nije bilo za bacanje
Sledeci put da bolje pazis gde gledas, ono prosli put bilo bas "nekulturno", ja nesto kazem, a ti pogled "tamo dole", kad ono tamo...
Evo i malog doprinosa za onaj kutak koji uzgajas s ljubavlju, ali evo ti moje omiljene pa da me sacekaju kad dodjem tamo na obecani mi sprat
Pffff ovo je slucajno zalutalo, kad ti ne znas da ponudis, tj. znas ali bolje da ne kazem kako onda evo da te ja pocastim necim iz Milka asortimana
I za kraj nesto sto sigurno necu omasiti, znam da je ovo pun pogodak
Zoster
E takoc, od koga je previse je, za koga je... pa premalo je Leti poljubac predstavniku raje od "rajske ptice"
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
Datum registracije: 24 Nov 2005 Poruke: 24591 Mesto: *tamo pokraj Miljacke*grada cevapa, viceva, ubica, muja i sulja, al i rokera, oskarovca, nobelovaca
nenaaaaaaaaaaaa
kobiletino moja ludaaaa pozelila ne pozelila aaa jesam ajde gdje tebe ne pozelit ludaco to uvijek moj djuvegija a stas dosao i na njega red nemoj mi na njega u sve diraj sam u njeg ne dam neka dok me se zasiti ....ti se sjetila nesto meni napisat i odmha cojk kriv sto ne dodje da vidi hahahha evo dosla ja al tebe nema kokad mi ti cesce svratis ufff znam te mala garava jes da gorana dobro pjeva al ti si uvakat ovo odpjevala samo tako cak jos te imam nedje snimljeno kod druge moje kuce mislim da te redovno moja baka navecer slusa nego legendo ljubim ja tebe puno i kad si mi pislal nisma bila tu nego na putu pa nisam nista odgovarala roaming ovo ono recesija hvala sto svratih u ove moje odaje pa cujemo se,vidimo, ljubim garavu
Tamara:Hvala na dolasku,i divnom buketu vec sam mu nasla mjesto :)grazie,grazieeeee
i na kraju ovo slatko mačlo cupavo drago majce i ti se dovukla svoje guzove ovdje meni u moje odaje al neka si bome nisi prazne ruke bogati ko pohode:)naucila sma te necemu hahahhahaha sve mi ses vidja dodji mi opet ljubim pa cujemo se moram brzinski skratiit pricu nastavim drugi puta omelo me nesto ne zamjeraj docici cu ja da nastavim
TAMARA MAGIS ***bombica***
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
ako imas gde spakuj i ovo cvece,ulepsace ti svoj kutak
i da se malo zasladis
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ...
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
Ajmo sad malo na brzaka, kratko i jasno Slika govori (bar) hiljadu reci, tako da... bese jednoglasna odluka
E sad, ne znam sta se vidi kad se pogleda (dole), ali... cini mi se da i nije krenula na spavanjac Leti poljubac od gospodjice ljubicice
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
eh malaaa li malaaaaaa predpostavljam o kome je rijec ludjakinjo al nema veze i ovde sam e zelila
maza- ¤¤Wonder Woman¤¤
Datum registracije: 11 Mar 2006 Poruke: 11442 Mesto: Bogu iza nogu...
Onaaa takooo je sexy.. full full full.. sve sto ima na sebi je cool cool cool.. kad je vide svi kazu uh uh uuuuh.. svi ortaci je zele, samooo njuu
Macko mwaaaaaaaaaaa
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje
Ni Šane ni mene... Al eto, neka ovog upisa, možda ga i vidi jednog dana. Raja se ne zaboravlja!
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva.
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma