www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

"P*A*R*T*I*Z*A*N...U mom telu krv je Crno-bela"
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~
::  
Autor Poruka
Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

Godine: 51

Datum registracije: 06 Dec 2004
Mesto: BEC/Srbija

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 07, 2009 8:07 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ostavke usvojene, Tomić ostaje
Utorak, 6. oktobar 2009. 21:05

Upravni odbor fudbalskog kluba Partizan zasedao je u utorak posle podne i usvojio ostavke Gordana Petrića i Zorana Mirkovića, koji i zvanično nisu više potpredsednici crno-belih.

Predsednik kluba, Dragan Đurić, saopštio je da Petrić nije bio prisutan na sastanku, pošto je "podneo ostavku pred kamerama SOS kanala", dok je pismenim putem o tome obavestio generalnog sekretara Darka Grubora.

Što se tiče sportskog direktora Ivana Tomića, o čijoj se smeni dosta pisalo u poslednje vreme, Đurić je rekao da na sastanku UO o tome nije bilo govora.

"On ima ugovor na još tri godine i normalno obavlja svoj posao".

Đurić je izjavio da u Partizanu, uprkos svemu, nema unutrašnjih sukoba i da se preduzimaju koraci za prevazilaženje rezultatske krize.

"U ponedeljak smo održali sastanak sa Ivanom (Tomićem), u sredu će se sekretarijat (najuže rukovodstvo kluba) sastati sa stručnim štabom i igračima koji nemaju obaveze u nacionalnim selekcijama. Napravićemo operativni plan izlaska iz krize. Dve godine smo najbolji i normalno je da u jednom trenutku naiđe pad".

U javnosti su se pojavile i određene sumnje u status trenera prvog tima, Gorana Stevanovića, s obzirom na to da on još uvek radi po ugovoru koji je sa klubom sklopio kao pomoćnik šefa struke.

"Taj ugovor ističe u junu 2010. Razgovaraćemo sa njim o povećanju plate i to neće biti nikakav problem", odgovorio je Đurić, koji je isto to najavio prošlog meseca, kada je Stevanović imenovan za naslednika Slaviše Jokanovića.

Đurić je upitan da li ima poverenje u trenera.

"Nije moje da se izjašnjavam, ali smatram da naša igra nije na zadovoljavajućem nivou. Isto tako verujem da će biti bolje. Stevanović ima podršku, a Partizan je previše ozbiljan klub da bi menjao trenera zbog jedne ili dve loše utakmice".

Na UO je razmatran i "tekući finansijski izveštaj".

"Partizan u poslednje tri godine nije stajao bolje kada je reč o finansijama i to je nešto čime mogu da se pohvalim. Uvereni smo da će do Nove godine situacija biti još bolja, kada stigne novac od određenih transfera i reklama, koje u poslednje vreme idu stvarno dobro".

Na pitanje u kolikom će "plusu" biti Partizan kada se podvuče crta ispod 2009, Đurić je rekao da se radi o cifri od "450 hiljada, možda i pola miliona evra".

PARTIZAN: Ostavke usvojene, Tomić ostaje

Zašto su otišli Gordan i Bata?

Predsednik Partizana se posle oficijelnog obraćanja, vezano za sednicu Upravnog odbora, zadržao u neformalnom razgovoru sa novinarima i tom prilikom otkrio neke zanimljive detalje, koji se tiču odlazaka Gordana Petrića i Zorana Bate Mirkovića.

"Gordan i Bata su napustili Partizan iz ličnih razloga", isprva se Đurić držao "zvanične verzije".

Kako iz ličnih razloga, kada je Mirković izjavio da nije zadovoljan načinom na koji Vi obavljate funkciju predsednika?

"Oni su želeli da smene (člana UO) Dragoljuba Vukadinovića, zbog njegovih izjava od prošle godine (kada je tražio smenu Slaviše Jokanovića). Takođe su tražili da se sa Jokanovićem potpiše ugovor na tri godine. UO se sa time nije složio", naveo je Đurić.

Kap koja je kod Petrića prelila čašu bile su nesuglasice oko angažmana Predraga Mijatovića.

"Na prošlom UO je pod tačkom razno izneseno da bi Mijatović mogao da dođe u Partizan, na šta je potpredsednik Mile Jovičić rekao da nije u redu da se o tome raspravlja na taj način, nego da bi to trebalo učiniti na sledećem sekretarijatu kluba. Oni (Petrić i Tomić) se nisu složili sa tim".

Partizan je ostao bez dva potpredsednika, ko su zamene?

"To će biti tema na sekretarijatu. Ima kandidata, mada ne bih o imenima. Vi ste nešto već pisali, ali niste pogodili", rekao je Dragan Đurić.

(MONDO

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

austria.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 07, 2009 9:26 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Đurić: "Kakvi privatni razlozi, Petrić i Mirković želeli da upravljaju klubom"
07. oktobar 2009. | 08:06 | Izvor: Sportske.net, Sport

Predsednik Partizana kaže da je plan bivših igrača bio da se otera Dragoljub Vukadinović koji je dugogodišnji član uprave, a da su tražili trogodišnji ugovor za Jokanovića nakon eliminacije od Apoela. Petrić rekao igračima da novca za ugovorne rate nema, Mirković ne može da se posveti klubu.
djuricPredsednik Partizan Dragan Đurić je ipak otkrio pozadinu odlaska dvojice potpredsednika kluba.

„Kakvi privatni razlozi, želeli su da upravljaju klubom. Prvo, da oteraju Dragoljuba Vukadinovića koji je dugo tu i bio je uz Partizan u mnogo težim momentima, a drugo je njihov predlog da se posle Apoela Jokanoviću produži ugovor na tri godine“, otkriva svoju verziju istine prvi čovek crno – belih.

On kaže da UO to nije prihvatio, a zamera Petriću što je igračima rekao da klub nema novca da im isplati ugovorne rate.

Mirkovic Jokanovic mala„U tom trenutku mi jesmo dugovali rate, ali je to izmireno nekoliko dana nakon toga. Nije mi jasno u kom svojstvu je Petrić takve stvari pričao i da li je već dao ostavku na mesto potpredsednika. To se dešavalo dva dana pred utakmicu sa Čukaričkim“, kaže Đurić.

Djuric KaradzicOn je pokušao da rasvetli situaciju oko Mijatovića, koga bi rado video u Partizanu, ali se o njemu raspravljalo pod tačkom razno i bez ikakvog plana i predloga koju bi funkciju preuzeo.

Na kraju, Đurić je aludirao na Zorana Mirkovića i rekao da Partizan traži celog čoveka, i celodnevni rad.

„To neko može da izdrži, neko ne“, rekao je Đurić, a nema sumnje da će ove njegove izjave isprovocirati odgovor Petrića i Mirkovića.

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

austria.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 22, 2009 8:01 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stevanović: "Ne pretimo, ali ne nosimo ni belu zastavu"
21. oktobar 2009. | 22:13 | Izvor: Sportske.net

Skromni i strpljivi Partizan u Brižu ne pomišlja da se preda. I igrači Briža nisu sa druge planete, mnogo su slabiji od Šahtjora. "Nismo sam ekipa za domaća takmičenja", kaže Lami Diara.
StevanovicGoran Stevanović veoma trezveno razmišlja, kada je u pitanju utakmica protiv Briža.

„Realan sam čovek, mi u ovoj situaciji nemamo pravo nikom da pretimo, ali imamo tradiciju i renome zbog koje ne nosimo belu zastavu. Naše je da se nadamo, skromni smo i strpljivi, tako ulazimo u meč“, objašnjava trener Partizana.

On dodaje da je ekipa rasterećena i da ne misli na prethodne poraze, jer je Briž ipak bliži Partizanu nego Šahtjoru.

„Poraz od Ukrajinaca je visok, ali su oni ekipa koja zaslužuje da igra Ligu Šampiona. Belgijanci nemaju taj kvalitet i biće nam lakše“, zaključuje Stevanović.

DiaraLamin Diara je poručio da je vreme da se sruše priče o tome kako Partizan ima jedino tim za domaća takmičenja.

„Imamo kvalitet i to ćemo pokazati. Imam i veliki lični motiv, vreme je da prekinemo crnu seriju, dosta smo dobijali packe po Evropi“, rekao je Senegalac.

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

austria.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 22, 2009 8:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Četvrtak - Partizanov dan
Cetvrtak, 22. oktobar 2009. 02:11

Četvrtak, 22. oktobar proteći će u crno-belim bojama.

"Partizanov dan" otvaraju vaterpolisti koji će od 18 časova početi meč protiv mađarskog šampiona Vašaša i tako otvoriti takmičenje u novoformiranoj Evrointer ligi.

U 19 časova u Belgiji, fudbaleri Partizana igraju meč 3. kolo Lige Evrope Grupe J protiv Briža.

A počinje i nova sezona u košarkaškoj Evroligi. U 20.45 u hali "Pionir" počinje meč 1. kola Grupe B između Partizana i Unikahe.

(MONDO)

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 24, 2009 9:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Dok se klanovi u upravi bore za vlast, Partizan se raspada!
Autor: Ž. Babović - P. Vuković | Foto:AFP | 24.10.2009. - 05:00

Što se tiče Partizana, na zapadu zaista nema ništa novo. Fudbalerima srpskog šampion već na pasoškoj kontroli na beogradskom aerodromu ambicije završe u odeljenju za izgubljene stvari, pa ne čudi što su u Brižu deseti uzastopni put poraženi u takmičenju po grupama Lige Evrope (ranije Liga UEFA). Agoniji izgleda nema kraja, a nju je sigurno pojačala i izjava sportskog direktora Ivana Tomića posle utakmice u Belgiji da je „domaćin bio dominantan i da Partizan nije pružio maksimum“. Kada će ga onda pružiti, ako nije u odlučujućoj utakmici za opstanak u Evropi? Možda u nedelju protiv Rada?!

Nova sezona u Humskoj počela je sa velikim planovima, ali crno-beli su se u najvažnijim momentima ponašali kao u aforizmu Dejana Lopičića - „Isprsili su se kada je trebalo podmetnuti leđa“. Zato smo od gromoglasnih najava plasmana u Ligu šampiona stigli do otužnih fraza da je Superliga naša realnost. I onda kada je bilo za očekivati da neko detaljno obrazloži očajne rezultate u Evropi, mnogi se, na primer, nisu javljali na telefon. I oni koji su se javili nisu želeli da komentarišu. Niko nikome neće da se meša u posao, a ako je suditi po učinku, izgleda da mnogi ne rade ni svoj. Čekaju se izbori pa da ponovo iz Humske pohrli bujica velikih obećanja.
Mile Jovičić, potpredsednik Partizana, kratko nam je odgovorio:
- Mislim da nije prihvatljivo da članovi uprave komentarišu igru, za to su zaduženi treneri i sportski direktor. Mogu da kažem samo da ćemo u nedelju imati sednicu Upravnog odbora i da ćemo onda razgovarati o svemu, rezultatima, skupštini… - rekao nam je Jovičić.
Sportski direktor Ivan Tomić, neposredno posle poraza u Brižu, konstatovao je da je Partizan zasluženo izgubio.
- Briž nam je pokazao kako se igra fudbal. Ova utakmica može da nam posluži za nauk koliko brže i bolje moramo da igramo da bismo ostali u Evropi. Oni su bili dominantni, ali ne mislim da je velika razlika u kvalitetu - rekao je Tomić posle utakmice.
Brazilac u crno-belom dresu Kleverson Kordova Kleo uklopio se u sivilo, što i sam priznaje.
- Razočaran sam, ništa nismo uradili posebno ni u meču sa Brižom. Belgijanci su rano poveli, stvari su se zakomplikovale, i videli ste kuda nas je to odvelo - kaže Kleo.
Na pitanje šta se dešava sa ekipom kada izađe na međunarodnu scenu, napadač Partizana nema konkretan odgovor.
- Istina je da se takmičenje u Superligi i Evropi mnogo razlikuje, ali i pored toga ne bi smelo ovo da nam se događa. Tvrdim da po kvalitetu ne zaostajemo za Brižom, koji spada u srednju klasu. Imamo kvalitet za Evropu, Šahtjor je ipak ispred nas, a Tuluz iza njih. Jednostavno, nemam odgovor na to pitanje. Ali, ne igramo punom snagom, to je evidentno. Voleo bih da smo igrali više napadački, agresivnije. Mislim da smo tu podbacili najviše. U odbrani ne bih ništa menjao, smatram da smo sasvim korektno odigrali.
Kleo misli da situacija možda ne bi bila ovakva da je obezbeđeno učešće u Ligi šampiona.
- Možda bismo drugačije igrali, čvršće u svim linijama tima. Ali, ako ste mislili da nam sada nedostaje motiva, to nije tačno. Partizan je šampion jedne zemlje i obaveza mu je da ide na pobedu. Tako bi bilo da smo preskočili Apoel i plasirali se u Ligu šampiona. S druge strane, možda bi i naš tim bio drugačiji, možda bi Obradović ostao, došlo bi neko pojačanje... Bilo bi drugačije, u svakom slučaju - zaključio je Kleo.

Boky
¤ The King of Kolo ¤
<b>¤ The King of Kolo ¤</b>

Godine: 39

Datum registracije: 23 Maj 2004
Mesto: Kiciner

canada.gif
PorukaPostavljena: Ned Okt 25, 2009 1:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Rad melem za evrorane
Autor: A. Anđelić | Foto: a. dimitrijević | 25.10.2009. - 00:36

Partizan, posle bledog izdanja u Brižu i trećeg vezanog poraza na evrosceni, današnjim gostovanjem Radu na Banjici nastavlja poteru za Crvenom zvezdom u domaćem šampionatu. S obzirom na to da je zvanični šampion Srbije u prvih osam kola već izgubio šest bodova i na tri utakmice u gostima još nije zabeležio pobedu, tako da u Humskoj niko ni ne pomišlja na novi kiks.

Trener Goran Stevanović tvrdi da je poslednji meč odigran u Belgiji arhiviran i da su sve misli usmerene ka „građevinarima“.
– Evropske utakmice nisu parametar i ne želim da padnem u taj ambis nerealizma. Moramo da se prebacimo na domaće prvenstvo što pre, jer takav nam je posao. Probaćemo protiv ekipe Rada da pokažemo naš kvalitet i agresivno uđemo u meč, čime bi pokazali da je ono što nam se desilo u Belgiji bilo samo jedno slabo veče – tvrdi šef stručnog štaba crno-belih.
Rad neće predstavljati nepoznanicu za četu iz Humske.
– Znam dosta o Radu. Gledao sam dosta njihovih utakmica ove sezone i nekako mi se igra koju prikazuju i rezultati ne slažu. Dobra vest za svakog protivnika Rada, pa time i za nas je da u njihovom timu neće biti povređenog kapitena Kokovića. Naša obaveza je da dođemo do nova tri boda.
I u ovom meču biće promena u sastavu crno-belih.
– Gavrančić je u Brižu izašao zbog povrede, Krstajić oseća bol u listu, tako da će sigurno biti razlike pre svega u poslednjoj liniji tima. Uz to Ljajić je u subotu otputovao u Mančester, tako da ni na njega ne mogu da računam.

Na Banjici 400 „grobara“
Zbog bezbednosti na meču Rad–Partizan, uprava „građevinara“ je na predlog specijalnog kontrolora FS Srbije, kao i MUP-a Beograd, Žandarmerije i gradskog sudije za prekršaje, pojačala bezbednosne mere. Kontrola svih posetilaca će biti pooštrena, a gostujućim navijačima je ustupljeno 400 ulaznica koje su se baš zbog bezbednosti prodavale juče na stadionu Partizana u Humskoj.

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

austria.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 29, 2009 8:12 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

"Zlatni sponzor" Zvezde ulazi i u Partizan
Sreda, 28. oktobar 2009. 16:34

Agrobanka, koja je nedavno postala "zlatni sponzor" Crvene zvezde, u četvrtak će postati i sponzor Partizana.

Mediji su dobili poziv iz FK Partizan na konferenciju za novinare povodom potpisivanja sponzorskog ugovora sa Agrobankom.

Agrobanka je 15. oktobra potpisala sponzorski ugovor na tri godine sa Zvezdom i postala takozvani "zlatni sponzor", što predstavlja mesto ispod generalnog sponzora.

"Crvena zvezda, kao najuspešniji srpski kolektiv u sportu, prepoznala je u Agrobanci pravog partnera i saradnika. Prepoznali smo jednog bliskog prijatelja, koji je tu kada je Zvezdi najteže i to ćemo znati da cenimo u budućnosti. Najbolji način da uzvratimo je da budemo u budućnosti što uspešniji na terenu", rekao je tada predsednik Zvezde Vladan Lukić.

Agrobanka je nedavno postala i glavna banka Fudbalskog saveza Srbije.

(MONDO)

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 02, 2009 8:00 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Saša Ilić po treći put crno-beli!
Nedelja, 1. novembar 2009. 09:32

Mnogi misle da je centralni vezni fudbaler koji ume da asistira, ali i postigne gol, ono što ove sezone nedostaje Partizanu.

Prema pisanju "Sportskog žurnala", baš takav će pred Novu godinu stići u Humsku 1. U pitanju je - Saša Ilić!

Nekadašnjem kapitenu crno-belih juna 2010. godine ističe ugovor sa Red Bulom iz Salcburga, a kako nije u prvom planu kod holandskog trenera Huba Stevensa, smatra da je realno da se rastanu već na zimu.

"Vraćam se u Partizan. Logično je da me Austrijanci puste u decembru, pa ako se dogovorimo, a ne vidim zašto ne bismo, eto me u starom jatu", izjavio je Ilić za "Žurnal".

Popularni "Doktor" u Austriji se nije naigrao u prethodnih sezonu i po, pa je proletos morao na pozajmicu u grčku Larisu.

Ilić će 30. decembra proslaviti 32. rođendan, tako da bi u slučaju povratka u Humsku 1 postao jedan u nizu Partizanovih veterana koji su odlučili da karijeru završe tamo gde su se afirmisali.

U prvom timu Partizana ustalio se u sezoni 1997/98, posle nastupa u Ligi šampiona 2003/04 otišao je u špansku Seltu, ali se posle samo šest meseci vratio kući i odigrao za Partizan još jednu sezonu.

Definitivno je otišao u inostranstvo leta 2005, u Galatasaraj. Nakon dve vrlo dobre sezone u istanbulskom klubu prešao je u Red Bul za 3,9 miliona evra, nakon čega je njegova karijera krenula nizlaznom putanjom.

Za Partizan je postigao 98 golova u prvenstvima države, dok je za reprezentaciju nastupio 41 put.

(MONDO)

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

austria.gif
PorukaPostavljena: Pon Nov 02, 2009 12:13 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Stevanović: Zaboravimo Ligu šampiona!
Ponedeljak, 2. novembar 2009. 11:35

Trener Partizana Goran Stevanović pozvao je kritički nastrojeni deo javnosti da njemu i igračima koje vodi ne sudi po letošnjem neuspehu u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

On je u intervjuu "Večernjim novostima" rekao da ekipu posmatra kroz prizmu učinjenog za poslednja dva meseca, otkako je na mestu šefa stručnog štaba nasledio Slavišu Jokanovića.

Stevanović je "prezadovoljan" onim što Partizan pokazuje u domaćem prvenstvu.

"Još smo, na neki način, osuđeni zbog toga što nismo ušli u Ligu šampiona, a mislim da to nije korektno. Smatram da je posle tri meseca red da se taj neuspeh ostavi za nama. Ja sam prezadovoljan onim što pokazujemo u domaćem prvenstvu, pobeđujemo uz dosta postignutih golova. Imali smo dva remija, ali verujem da će se to i drugima dogoditi", rekao je Stevanović.

On je ponovio da ne može "današnja izdanja ovog tima da povezuje sa neispunjenim ambicijama od leta".

Ipak, pokazalo se u Ligi Evrope da Partizan nema kvalitet ni za drugo po snazi evropsko takmičenje i da mu utakmice sa Šahtjorom, Tuluzom i Brižom umnogome otežavaju život.

"Evropa nas sprečava da uđemo u seriju pobeda i dobrih igara. Veliki je uspeh za bilo koji klub sa ovih prostora da se plasira u Ligu Evrope. Druga strana medalje, koliko god mi imali želju i ambiciju, jeste veliki raskorak između elitnih timova i nas iz Srbije. Koštaju nas ti porazi mnogo, pre svega mira i psihičke stabilnosti, ali su isto tako i velika škola za mlade igrače".

Stevanović je podsetio da je Partizan ostao bez Tošića i Obradovića, da će uskoro otići i Ljajić, što predstavlja "nerešiv problem". Na drugoj strani, Šahtjor je "zalutao" u Ligu Evrope, po svemu mu je mesto u Ligi šampiona, a igra u skoro istom sastavu već pet godina.

Popularni Plavi mašta o ozbiljnijoj šansi i radu na duge staze u Partizanu, jer se trenutno "grčevito bori da iz polušanse postigne gol".

"Ako u ovih godinu dana stvorimo dobre temelje, siguran sam da ćemo za godinu-dve, ko god da bude trener tada, imati odličnu bazu za mesto u eliti. Kada sam rekao da su mi potrebna dva prelazna roka, nisam želeo da time nekog 'prozovem', nego smatram da bi posle tog perioda moja ideja o Partizanu došla do izražaja".

Najbolji primeri njegove vizije su Barselona i košarkaški klub Partizan.

"Tokom karijere u Španiji sam imao priliku da igram protiv Barselone. Potpisujem vam da Johan Krojf i dan-danas vodi glavnu reč u tom klubu, jer se u njihovom stilu igre ništa nije promenilo od 1991! To nedostaje Partizanu, prepoznatljivost i sistem, u kojem će se uvek, nevezano za ljude, znati gde je kome mesto. To je uspeo Duško Vujošević, kojem se svake godine bitno menja ekipa, ali svaki igrač koji dođe odmah zna svoje obaveze, gde je došao i prilagođava se Partizanu, a ne klub njemu".

(MONDO

Sascha336
* Vatreni delija *
* Vatreni delija *

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Nov 06, 2009 9:18 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Evropa neće naivne i prestravljene
Petak, 6. novembar 2009. 00:04

Evropa ne prašta naivnost i početničke greške. Fudbaleri Partizana još jednom su razočarali navijače iako su imali želju da konačno zabeleže trijumf u Evropi posle deset neuspeha.

"Iskreno, nisam mislio da ću gubiti ovoliko utakmica u Evropi kad sam se vratio u Partizan", procedio je Mladen Krstajić.

"Kad uđeš uplašen u meč i primiš dva gola, onda je posle teško da se vratiš. U drugom poluvremenu smo pokazali da možemo da igramo, ali Evropa je jedno, a naše prvenstvo nešto sasvim drugo".

Upitan šta dalje, Krstajić je odgovorio:

"Ništa, treba da dignemo glave i da gledamo kako da dobijemo utakmicu u Kragujevcu protiv Metalca".

PARTIZAN: Evropa neće naivne i prestravljene

Moreira, koji ima iskustvo igranja u Belgiji, priznao je da je realnost da Partizan nema tim za Ligu Evrope.

"Mi nismo na tom nivou. To je teško priznati, ali je tako. Ovo je teška sezona za nas i moramo da se koncentrišemo na prvenstvo".

Miloš Bogunović i Brana Ilić rekli su da su naivno primljeni golovi ključ novog neuspeha crno-belih.

"Dosta smo se nadali i tako ušli u meč da ostvarimo dugo očekivanu pobedu, ali nismo uspeli posle niza naših grešaka", istakao je Ilić.

Bogunović se nadovezao:

"Sasekli su nas naivno primljeni golovi. Pokušali smo da damo sve od sebe, dobro smo igrali na početku meču, ali smo primili gol kakav ekipa kakav je Partizan ne sme da prima".

Trener Goran Stevanović smatra da je njegov tim opravdao očekivanja u drugih 45 minuta.

"Posle izuzetno lošeg prvog poluvremena, mislim da smo u drugom opravdali očekivanja", počeo je Stevanović i 6.250 puta se zahvalio navijačima.

"U evropske utakmice ulazimo sa strahom, pravimo dosta individualnih grešaka, koje se tolerišu u Jelen Superligi, ali ne u Evropi. Potrudićemo se da u sledećim utakmicama u Ligi Evrope pružimo bolje partije. Možda je večeras bila šansa da pobedimo, ali smo napravili mnogo grešaka".

Crno-beli su kao početnici često grešili i u predaji "čistih" lopti.

"Problem pasa vučemo iz prvenstva u kojem imamo 80-90 pogrešnih dodavanja. Verovatno nije bolje bilo ni večeras".

PARTIZAN: Evropa neće naivne i prestravljene

Briž je iz pet šuteva dao četiri gola.

"Ne bih analizirao, još uvek je sve vruće, ali većinu golova koje smo primili u Evropi, dali smo sami sebi".

Neuspesi u Evropi, bez dileme, odražavaju se na igrače i njihove igre u domaćim takmičenjima.

"Mi u prvenstvu i kupu pobedama uspevamo da se dignemo, a onda dođe ta Evropa... Nije lako i sigurno će i ovaj poraz ostaviti traga. Ako mogu nešto pozitivno da izvučem iz utakmice sa Brižom, onda su to Bogunović i Vašington".

Na molbu da prokomentariše loše igre Lamina Dijare i Moreire, Stevanović je rekao:

"To su naši problemi koji traju duže vreme. Pokušavao sam da ih odmorim, ali nisam uspeo ništa da uradim. Sigurno je da ne pružaju maksimum, ali oni nisu jedini. Ima ih više koji ne igraju na očekivanom nivou. To je za dublju analizu".

Utakmici je prisustvovao i Savo Milošević za koga se očekuje da se kandiduje za predsednika Partizana. Međutim, rekorder po broju nastupa za reprezentaciju nije želeo da komentariše stav Grobara iznet na transparetima i u Humskoj i u hali Pionir, koji su izričito protiv njegove kandidature.

(P.V, V.S. - MONDO

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Sport - Opšte diskusije ~ -> ~ Arhiva - Sport - Opšte diskusije ~ -> "P*A*R*T*I*Z*A*N...U mom telu krv je Crno-bela" Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Strana 10 od 10

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon