Voljela bih da posjetim neke od ovih mjesta...samo da bude dan,naravno
_________________ ...zauvijek tvoja...
**kissy&granger forever**
***malena*** Početnik Domaćeg.de
Datum registracije: 24 Jul 2007 Poruke: 60
goran.b je napisao/la sledeće:
Bas mi je drago da su ti se dopale ove emisije!!
Nema na cemu cim pronadjem nesto novo ja postavljam. I ja mislim da su ove epizode iz starijih emisija, neznam tacno koje godine su ove snimane nisam mogao da pronadjem ali sam siguran po snimcima da mi izgledaju starije. I ja verujem da su iz proslih epizoda.
A da taj dragsholim dvorac he he znaci samo po danu bi ga posetila nista po noci??
Da, da samo po danu nikako po noci, mislim dvorac je extra za obilazke, ali kao sto sam navela ja bih se samo usudila po danu da ga obidjem i posetim nikako po noci. Ja nesmem po noci ni da gledam ni da citam sve ove snimke i price o duhovima u ovim temama, samo po danu... tada je ipak najsigurnije.
Sto se tice ovih snimaka sto si postavio u vezi rimskih katakombi mnogo ti hvala odlicna je emisija bila, nisam ovo nikada pre gledala, dopalo mi se mnogo, jer Ja sam posetila rimske katakombe i stvarno je bilo mnogo interesantno, oseti se neka energija tamo, bilo je bas misteriozno, toliko historije na jednom mestu. Rim je predivan prepun hisotrija, legendi i mitova, obozavam Pariz i Rim meni jedni od omiljenih i najlepsih gradova na svetu. Takodjer mi se mnogo dopada i London jer ima dosta interesantnih mesta za obilazke.
Pise na jednom mestu da je Prag jedan od najmisterioznijih Evropskih gradova i da ima najivse duhova, mitova i legendi.
Stvarno izgleda kao misteriozni grad iz bajki.
***malena*** je napisao/la sledeće:
goran.b je napisao/la sledeće:
Bas mi je drago da su ti se dopale ove emisije!!
Nema na cemu cim pronadjem nesto novo ja postavljam. I ja mislim da su ove epizode iz starijih emisija, neznam tacno koje godine su ove snimane nisam mogao da pronadjem ali sam siguran po snimcima da mi izgledaju starije. I ja verujem da su iz proslih epizoda.
A da taj dragsholim dvorac he he znaci samo po danu bi ga posetila nista po noci??
Da, da samo po danu nikako po noci, mislim dvorac je extra za obilazke, ali kao sto sam navela ja bih se samo usudila po danu da ga obidjem i posetim nikako po noci. Ja nesmem po noci ni da gledam ni da citam sve ove snimke i price o duhovima u ovim temama, samo po danu... tada je ipak najsigurnije.
Sto se tice ovih snimaka sto si postavio u vezi rimskih katakombi mnogo ti hvala odlicna je emisija bila, nisam ovo nikada pre gledala, dopalo mi se mnogo, jer Ja sam posetila rimske katakombe i stvarno je bilo mnogo interesantno, oseti se neka energija tamo, bilo je bas misteriozno, toliko historije na jednom mestu. Rim je predivan prepun hisotrija, legendi i mitova, obozavam Pariz i Rim meni jedni od omiljenih i najlepsih gradova na svetu. Takodjer mi se mnogo dopada i London jer ima dosta interesantnih mesta za obilazke.
Pise na jednom mestu da je Prag jedan od najmisterioznijih Evropskih gradova i da ima najivse duhova, mitova i legendi.
Stvarno izgleda kao misteriozni grad iz bajki.
Hehe upravu si po danu je sigurnije nema sta.
Drago mi je bas da ti se dopadaju emisije i naravno kada pronadjem nove ja postavljam specijalno za tebe prelepa ***malena***.
Nisam znao da i teme u riznici tajni citas samo po danu znaci ni to ne citas po noci? hehe.
Vrlo dobra ova stranica sto si postavila ovih 100 mesta hvala ti mnogo za ovaj link. I ja mnogo obozavam gradove koje si navela, slike su super.
===
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna1, 2, 3, 4
Strana 4 od 4
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma