www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Djevojke o kojima znate s kim su bile...
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
jbstapar
[Caliente con el fuego]
<b>[Caliente con el fuego]</b>

Godine: 33

Datum registracije: 17 Maj 2006
Mesto: Does it matter?

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Uto Okt 27, 2009 10:12 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

♥ QueeN ♥ je napisao/la sledeće:
Možda malo staromodno moje razmišljanje, ali da, veoma je važna prošlost partnera. Ja nemam prošlost, jer ona počinje sa mojim mužem (hvala Bogu), ali ne znam kako bi se on postavio prema meni da sam imala nekog pre i da zna. Ne bitno je koliko se dvoje vole, kada će se kad tad potegnuti priča o njenoj prošlosti, još ako momak zna s' kim je bila može jedino da mu se gadi, ali da je voli istim intenzitetom ... to ne može.

Da mu se gadi? Laughing Laughing Laughing

Jel ti sebe slusaaas? Laughing Laughing Laughing
Jeste malo neprijatno znati da si bila sa njegovim drugom, ali da mu se gadis, jos posebno ako se radi o tamo nekom x liku kojeg decko ni ne zna, a jos manje da te voli manjim intezitetom Laughing daj, molim te Laughing
Ko da muskarci nesto mnogo cekaju da nadju onu pravu, uf, uf, pretrgli se Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Kad jih musko ima par onda je fraajer, a kad jih ima zensko, onda su fukseeee, dajte bre, get real, muskarci su vece fukse od nas Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 28, 2009 12:16 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

jbstapar je napisao/la sledeće:
Možda malo staromodno moje razmišljanje, ali da, veoma je važna prošlost partnera. Ja nemam prošlost, jer ona počinje sa mojim mužem (hvala Bogu), ali ne znam kako bi se on postavio prema meni da sam imala nekog pre i da zna. Ne bitno je koliko se dvoje vole, kada će se kad tad potegnuti priča o njenoj prošlosti, još ako momak zna s' kim je bila može jedino da mu se gadi, ali da je voli istim intenzitetom ... to ne može.

Jeste malo neprijatno znati da si bila sa njegovim drugom, ali da mu se gadis, jos posebno ako se radi o tamo nekom x liku kojeg decko ni ne zna, a jos manje da te voli manjim intezitetom Laughing daj, molim te Laughing
Ko da muskarci nesto mnogo cekaju da nadju onu pravu, uf, uf, pretrgli se Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Kad jih musko ima par onda je fraajer, a kad jih ima zensko, onda su fukseeee, dajte bre, get real, muskarci su vece fukse od nas Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

uzimam poslednji dah da napisem ovu poruku i odo da legnem Laughing

4. Da je bila pre sa mojim drugom je veliki +++.. zato sto ce mi sve ispricati i necu ni gram mozga iskoristiti , a sve raditi kao po sablonu(iz sveske) Laughing Laughing Laughing
3. Ne moze se voleti
2. Da, pojedini muskarci cekaju onu pravu... a kad tad godine ce to pokazati kod 90% ne racunamo psihopate, ubice, pedofile, gejeve i t.d
1. Mi nikad necemo moci biti fukse jer mi imamo penis, a vi vaginu Laughing Laughing Laughing Laughing
The End Laughing Laughing Laughing

cherry-girl
¤¤Vatra i Led¤¤
<b>¤¤Vatra i Led¤¤</b>

Datum registracije: 21 Maj 2009

germany.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 28, 2009 4:07 pm    Naslov poruke: Re: Djevojke o kojima znate s kim su bile... Na vrh strane Na dno strane

aureliano je napisao/la sledeće:

I jos nesto. Jucer smo prijatelj i ja izisli van. On je ovako dosta zgodan momak i cure se pale na njega. Nabacivala mu se jedna stvarno fina cura ali on nije htio da ide s njom. Kad sam ga pitao zasto rekao je da je to zato jer zna da je ova spavala s crncima i imala crnca za decka prije i njemu to odmah "ogadi" curu za sva vremena... Njemu npr. ne smeta ako je djevojka bila s njegovim prijateljem ili rodjakom (kao npr. meni) a meni ne smeta ako je cura bila s crncima ili nekom drugom rasom (kao npr. njemu)

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
---------------------
Bitno je. Nisam za to, ako je neki momak bio sa mojom prijateljicom, rodicom, znaci meni bliskom osobom. Cak ako i nije bio sa njima, a on se njima svidjao/svidja ili obratno. NE !!!
To ne bih mogla nikad napraviti ni prijateljici, a ni rodici.
Nadam se ni one meni Laughing Laughing .
Bez obzira opet, to mi je odbojno.
Kako bih mogla biti sa momkom, o kojem sam slusala prije, o kojem mi je pricala prijateljica, i sve to Neutral ?
Sve mi to smeta Laughing Laughing Laughing .

Znam koliko je povrijedilo moju prijateljicu, kad je njena bliska prijateljica otisla na kafu sa njenim bivsim.
Kasnije je nazvala i pitala je:"Je l ti smeta?".
Shocked Shocked Shocked
Zna dobro, koliko je njoj taj momak znacio, zna sve iz te veze, i opet Neutral .
Toliko Laughing Laughing

jbstapar
[Caliente con el fuego]

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 28, 2009 6:58 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hot Cherry je napisao/la sledeće:
jbstapar je napisao/la sledeće:

uzimam poslednji dah da napisem ovu poruku i odo da legnem Laughing

4. Da je bila pre sa mojim drugom je veliki +++.. zato sto ce mi sve ispricati i necu ni gram mozga iskoristiti , a sve raditi kao po sablonu(iz sveske) Laughing Laughing Laughing
3. Ne moze se voleti
2. Da, pojedini muskarci cekaju onu pravu... a kad tad godine ce to pokazati kod 90% ne racunamo psihopate, ubice, pedofile, gejeve i t.d
1. Mi nikad necemo moci biti fukse jer mi imamo penis, a vi vaginu Laughing Laughing Laughing Laughing
The End Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing hahahahaa

kao sto meni alex kaze: Jos si ti mali, naucices kad porastes.. Laughing Laughing Laughing

Hot Cherry
Banovan!

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Okt 28, 2009 10:55 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ccccc... suti bogte ko ti to vice da otvaras usta Laughing Laughing Laughing
pravilno je rekao >> jos si ti mala, naucices kad porastes...

neg tim si porasla a ne ucis... dobro voznju ces tek poloziti Laughing Laughing Laughing Laughing

jbstapar
[Caliente con el fuego]

slovenia.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 29, 2009 12:19 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hot Cherry je napisao/la sledeće:
ccccc... suti bogte ko ti to vice da otvaras usta Laughing Laughing Laughing
pravilno je rekao >> jos si ti mala, naucices kad porastes...

neg tim si porasla a ne ucis... dobro voznju ces tek poloziti Laughing Laughing Laughing Laughing

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Mhm.. Laughing Laughing

_GaMBiT_
Odomaćeni član
Odomaćeni član

Godine: 36

Datum registracije: 25 Dec 2005

bosnia_herzegovina.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 29, 2009 4:02 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Neko je napisao da se muskarcu samo moze da gadi ako zna s kim je neka djevojka bila i da je ne moze mnogo voljeti zbog toga... Pa sta je problem u tome? Bila s nekim pa bila.. Drugo je ako je preko cure preslo pola grada i ako je dala svakome ko ju je pogledao.. Ja sam uvijek takve zaobilazio u sirokom luku jer mi je to u svakom pogledu odvratno.. Rolling Eyes
Nikada nisam zelio biti sa djevojkama sa kojima su bili neki od mojih prijatelja jer je to neugodan osjecaj kad se sretnes s tim prijateljem u gradu..
Iskreno, meni je samo bitno da nije pola grada bilo sa njom.. Danas-sutra, kada prodjemo ona i ja sa djecom kroz grad, ne mora se moje dijete pitati "Zasto ovi svi ovi ljudi nama smiju..." Rolling Eyes

♥ QueeN ♥
[°mama 3 anđela°]
<b>[°mama 3 anđela°]</b>

Datum registracije: 15 Feb 2008
Mesto: ♥ Sakrivena u Njegovom Pogledu,Zarobljena u Njegovom Srcu,Zauvek u Njegovom Toplom Zagrljaju ♥

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 30, 2009 9:54 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
A jel i on sa 30 godina bio nevin i tebe cekao za brak? Zasto je vazno da zenska uvek bude nevina za brak? a ON?

On, dakle musko je, a sta je zena koja je spavala sa pola grada? Sljam, ku*va, nesto na sta mi se povraca? Ja sam rekla kako moj muz gleda na to i ja ga podrzavam.

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 30, 2009 8:38 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Citat:
A jel i on sa 30 godina bio nevin i tebe cekao za brak? Zasto je vazno da zenska uvek bude nevina za brak? a ON?

On, dakle musko je, a sta je zena koja je spavala sa pola grada? Sljam, ku*va, nesto na sta mi se povraca? Ja sam rekla kako moj muz gleda na to i ja ga podrzavam.

A sto devojka koja je spavala sa pola grada ne bi bila devojka koja voli sex a ne BiiiiP?

Hot Cherry
Banovan!

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Okt 30, 2009 9:33 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

*Mayche* je napisao/la sledeće:
Citat:

A sto devojka koja je spavala sa pola grada ne bi bila devojka koja voli sex a ne BiiiiP?

Svi vole sex... reci NIMFOMANKA da ostali razumeju Laughing Laughing Laughing

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 31, 2009 5:48 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa dobro, zasto bi onda neka nimfomanka bila BiiiiP?

Hot Cherry
Banovan!

blank.gif
PorukaPostavljena: Sub Okt 31, 2009 6:42 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

To vec pricaju ostali koji nisu upuceni Laughing Laughing Laughing

Evvv ja sta kazem "Ljudi to je bolest... smirRte se, uzivajte i lupetaj TO dok ne ozdravi" Laughing Laughing Laughing I ne pricajte da je BiiiiP Laughing Laughing Laughing Laughing

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> Djevojke o kojima znate s kim su bile... Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  sledeća
Strana 7 od 8

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon