:: |
Autor |
Poruka |
meeee Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 33
Datum registracije: 25 Dec 2007 Poruke: 221
|
|
ne znam..ne bih nikada imala hrabrosti da ga zaprosim!To je ipak nesto sto on treba da uradi,pa ako smo dugo u vezi,a ja bas zelim da se udam a on nista ne pominje,samo bih ga pozvala da razgovaramo i rekla mu nesto slicno ovome"Znas,mnogo mi znacis.I stvarno te puno volim.Dugo smo u vezi,ne mogu bez tebe.Ne znam kako ovo da ti kazem,ali istina je da starim..i ja i ti..nismo vise klinci.Zelim da se udam,da imam svoju porodicu.Ne zelim da zauvek ostanem devojka...ne znam..nije samo na meni,i ne zelim da te teram na to,ali molim te bar razmisli o tome neko vreme."Pa ako mu to nije dovoljno jasno..ja onda ne znam sta on hoce!!!A on ako me voli dovoljno,on ce me zaprositi,a ako ne...on nece.A moze da se desi,da me voli,samo da nije spreman za to...u takvom slucaju sve zavisi koliko ja njega volim(a volim ga,cim zelim da se udam za njega) i sacekala bih ga....mada,sto ja uopste o ovome mislim,kad sam jos mlada?
|
|
|
|
|
|
:LOL: >bitchy witch<
|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107
|
|
kako kaze moja mama:" ne udaje se kad ti hoces,nego kad se stane na ludi kamen!" e,pa za sad,to meni deluje logicno.
da li bih zaprosila (buduceg dragog) -svakako! smislila bih neku ludost i... pop the question!!!
|
|
|
|
|
|
Unusally Iskusni član
|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Feb 2008 Poruke: 829 Mesto: GM
|
|
Joj bas te me naterali na razmisljanje sta bih uradio... Bio bih malo tuzan jer sam romanticna dusa i volim da smisljam ludosi cak i kada samo treba da cestitam rodjendan pa bi mi verovatno pokvarila iznenadjenje, ali sa druge strane neizmerno srecan posto volim i da me iznenade nekim luckastim gestovima...
|
_________________ Radim se, a ti?
A to sto mi fali "u" - sta mi vredi rodjen sam sa greskom!!! |
|
|
|
|
Pinki.funclub Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 12 Sep 2008 Poruke: 173 Mesto: RS
|
|
Ja imam dvadest godina, i ako se nekad nadjem ili ako bih se nasao u takvoj situaciji Rekao bih Da, Pa ne dogadja se svaki dan da devojka prosi muskarca
Ma joj kada dodje taj trenutak razmisljacu...
|
_________________ » . . . No dakle, tko si ti? - Dio
sam one sile što vječno želi
zlo, a vječno stvara dobro«. |
|
|
|
|
Boky ¤ The King of Kolo ¤
|
Godine: 40
Datum registracije: 23 Maj 2004 Poruke: 29947 Mesto: Kiciner
|
|
Moje lično mišljenje je da je to ipak ' posao ' muškarca .. jer kao što reče Kiki ( knknpnkn ) na početku teme .. momci su ti koji pevaju serenade pod prozorima, koji kupuju cveće, vode na izlaske, .... pa tako i oni trebaju biti oni koji će da zaprose svog partnera.
|
_________________ Bojan Cvjetković @ Domaci.com; Ovako je sve počelo
Bolje da me mrze zbog onog što jesam, nego da me vole zbog onog što nisam
Omiljeni delovi foruma: Vesti; Trač; Igre bez granica; Sport; Dijaspora. |
|
|
|
|
jbstapar [Caliente con el fuego]
|
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
|
|
|
|
|
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤
|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250
|
|
Little_dress je napisao/la sledeće: |
Devojke da li bi ste ikada preuzele inicijativu za brak? |
Decko je taj koji treba da zaprosi djevojku . Moje misljenje.
Ali, znam za slucaj gdje cura i momak dugooo hodaju, ne znam tacan broj godina da ne lupam bezveze .
Htio je zeniti davno, htjela se ona udati, ali kao da saceka on jos malo.
Medjutim, ona ceka ima godina nakon toga, on nista ne spominje vise.
Djevojka je bila lutka, sad je bas propala nekako na osnovu kako je izgledala.
Ona njemu nece nista da spominje, a on se pravi lud .
Nije mi jasno o cemu oni onda razgovaraju, toliko godina u vezi, a ona nece to ni da spomene njemu .
Godine prolaze... i prolaze . Fino bih ga pitala:" Sta ti ocekujes od ove veze, da godinama ovako hodamo, da zivimo skupa, ili da se vjencamo? Neka promjena mora biti. Sam si me htio zeniti, koji ti je sad ?"
Da zna na cemu je!!!
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Prva bitna stvar je to da niko nikog ne treba da prosi... sasvim je drugo sto su vama u glavu utuvili da je brak obavezan isto kao i raditi, zavrsiti skolu, kupovati blend-a-med sa dodatkom 3d necega tamo jer drugacije nikako da operes zube...
Druga stvar.. kad pogledamo na prvu, vidimo da pravila nema i svak SVAK radi kako mu prija i sta HOCE
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|