:: |
Za vas su Graffiti |
Umetnost |
|
87% |
[ 28 ] |
Vandalizam |
|
12% |
[ 4 ] |
|
Ukupno glasova : 32 |
|
Autor |
Poruka |
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
Sve to lepo i dobro izgleda izgleda, ali nije iskustvo
A evo zanimljive slike
|
|
|
^^CRNOGORKA^^ ~..Hail Mary..~
|
Datum registracije: 08 Maj 2007 Poruke: 6342
|
|
|
|
|
Bojan_kralj ~Angel azul~
|
Godine: 34
Datum registracije: 23 Apr 2007 Poruke: 12820 Mesto: Debela 'ladovina
|
|
Hmmmmmm Hip-Hop i grafiti su oduvek isli zajedno mada obozavam grafite a ne podnosim hip-hop
|
|
|
young_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 77 Mesto: Beograd
|
|
Svako ko Grafite smatra Vandalizmom zasluzuje da nepostoji...
Recimo da je Leonardo Da vinchA:) crtao grafite a ne neke tamo slike opet bi bio poznat i drugachije bi se gledalo...
ljudima smeta samo zato sto se crtaju po zgradama vozovima i tako to... inache sa papira preneti na ZID nije nimalo lako, i zahteva po meni odredjen talenat...
Definitivno umtnost
Ps. ovo A od vinchA je namerno napisano
|
_________________ Kada zivot vise ne mozes ti da zoves svojim, i kada neko drugi sudbinu ti kroji, i kada tvoji snovi vise ne budu tvoji.. mali trachak nade uvek mora da postoji... |
|
|
|
|
young_ Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 20 Jun 2006 Poruke: 77 Mesto: Beograd
|
|
nesha_vozdovac je napisao/la sledeće: | само еј-си-еј-би.. посвећено керовима.. |
eextra fit brate...
Vozd KONZA
|
_________________ Kada zivot vise ne mozes ti da zoves svojim, i kada neko drugi sudbinu ti kroji, i kada tvoji snovi vise ne budu tvoji.. mali trachak nade uvek mora da postoji... |
|
|
|
|
Ognjen Zafirovic Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 18 Mar 2007 Poruke: 1
|
|
definitivno umetnost...........i Piccaso nije slikao nesto sto je identicno sa prirodnim izgledom........pa je jedan od najboljih slikara pa tako i oni koji crtaju graffite....svi slikari prikazuju osecanja ili bilo sta drugo putem slike na papiru eee to isto rade i oni koji slikaju na zidu.............r3sp3ct to all h1p-h0prZ & gRafF wr1t3rS
|
|
|
|
|
|
HiP-HoP:girl Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Sep 2009 Poruke: 1
|
|
e gde ima da se skine grafiti maker?prebacila sam od druga a dijabola nezna gde je skinuo....inacxe grafiti su ti brate umetnost...obozxawam da crtam grafite,i ide mi... brate ja i taj drug kad smo crtali na sxkoli dobili ukoreee i zamalo iskljucxenje xD
|
|
|
|
|
|
rema10 Odomaćeni član
|
Datum registracije: 03 Jul 2008 Poruke: 1888 Mesto: Beograd
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|