:: |
Autor |
Poruka |
pc81 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Jan 2006 Poruke: 2
|
|
Veoma zanimljive flash igrice. Svaki dan se dobiju igrice koje se mogu igrati, zatim ako si uporan dobijas medalje, kako dobijas medalje tako ti se otkljucavaju nove igrice koje naravno donose vise bodova iliti bubsa. Sve u svemu meni jako interesantno. Sa tim sakupljenim bodovima mozete zatraziti cek, kupiti neke poklone, ici na tombolu aukciju i sl. E sad kako sam skontao ima caka da se registruju ljudi na vas pa da onda dobijete prvi poklon koji oni osvoje, ili mozete uzeti broj poena koji je ekvivalentan toj nagradi. E sad, ja cu pokusati da objasnim sve sto bude nejasno vezano za registraciju, igranje igrica i slicno. Evo ja igram vec 80 dana ovo cisto iz za.ebancie i jos mi nije dosadilo, ebiga probajte pa napisite svoje misljenje, kao sto rekoh ako bude problema pitajte.
http://home.blic.net/pc81/prizee.htm
|
|
|
|
|
|
ex_deda Banovan! *28*
|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256
|
|
Ova je interesantna (muzika). Cilj je skupljati zute dragulje i naravno ljubichaste cvetove, od crvenih bezi.
http://music.catch.fizzlebot.com/
Moj score: 706080
|
in tears we spilled while roaming earth
Thourn Whaul (2007)
|
|
|
|
|
ivan i. Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 13 Jul 2008 Poruke: 1
|
|
|
|
|
domacimax Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 20 Okt 2009 Poruke: 1
|
|
flash igre svakim danom postaju sve bolje i bolje jer grafika dosta napreduje, primjetio sam da sada dosta ima 3D flash igrica koje su neke u rangu PC igrica a nadamo se da ćemo uskoro igrati popularne PC igre u flash formatu.
|
_________________ igre auto pijaca oglasi |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|