:: |
Autor |
Poruka |
makedonce78 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 102 Mesto: vo izguben svet
|
|
On ima jako dobre knige. Sve sto sam procitala je na engleskom, pa dacu vam neke engleske naslove, izvinite: When the wind blows, The lake house i Maximum ride. Ove tri pricaju o dece sto su bili skriveni eksperimenti i imaju krila. Ganjaju ih drugi mutanti sto su pola vukovi. Knjige su strasno dobre. Natera te da mislis kakve eksperimente americka vlada je u mogucnosti da uradi
|
|
|
|
|
|
propast Seven of Nine
|
Datum registracije: 27 Avg 2005 Poruke: 7004 Mesto: Beograd
|
|
Ja ga veoma volim. nisam čitala te knjige koje su spomenute, ali jesam trilere Poljubi devojke (kiss the girls) i Prikrade se pauk (along came the spider) po kojima su i snimljeni filmovi sa Morgan Freeman-om...odlični trileri
pročitala sam i ljubavne (ali ne klasično ljubavne) Suzanin dnevnik za Nikolasa i Samantina pisma Dženifer. Moja preporuka je Suzanin dnevnik.....divna knjiga kojoj volim da se vratim
|
|
|
|
|
|
makedonce78 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 03 Jan 2006 Poruke: 102 Mesto: vo izguben svet
|
|
dukapo je napisao/la sledeće: | Ja ga veoma volim. nisam čitala te knjige koje su spomenute, ali jesam trilere Poljubi devojke (kiss the girls) i Prikrade se pauk (along came the spider) po kojima su i snimljeni filmovi sa Morgan Freeman-om...odlični trileri
pročitala sam i ljubavne (ali ne klasično ljubavne) Suzanin dnevnik za Nikolasa i Samantina pisma Dženifer. Moja preporuka je Suzanin dnevnik.....divna knjiga kojoj volim da se vratim |
Procitala sam sve te Kad sam citala Suzanin dnevnik plakala sam. Ako tis e svidjaju knjige o Alex Crossu, procitaj i ostalih, neke od njih su: The Big Bad Wolf, London Bridges i Mary, Mary. Njegove knjige o Womes Murder club su dobri isto - 1st to Die, 2nd Chance, 3rd Degree i 4th of July
|
_________________ "We live in an age when pizza gets to your home before the police."
-- Jeff Marder. |
|
|
|
|
Ziggy Dobro upućeni član
|
Datum registracije: 30 Sep 2005 Poruke: 705
|
|
joj mene stid reci nisam nista procatio njegovo mozda nekada nesto ali niti se sjecam niti sta ... sorry...
|
|
|
|
|
|
wd400 Upozorenja: 1 od 3 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 42
Datum registracije: 25 Jan 2006 Poruke: 53 Mesto: DOLOVO
|
|
Nisam citao ali cu potraziti nesto od njega
|
_________________ Malena mi je u srcu a drugi je ljubi |
|
|
|
|
Kavlaki Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 37
Datum registracije: 01 Feb 2006 Poruke: 71 Mesto: larnaca.....
|
|
Ja ga ne citam,ali ako dobijem dobru preporuku,mozda i uzmem koju knjigicu
|
|
|
|
|
|
Bestija_NeOpravljiva Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 47
Datum registracije: 06 Apr 2005 Poruke: 188 Mesto: Banjaluka
|
|
Za sada sam procitala samo "Kuca na plazi", ali ste me zainteresovali za "Suzanin dnevnik".
|
_________________ Zivot na Zemlji je skup, ali barem ukljucuje besplatno putovanje oko Sunca.
Bigamija - jedna zena previse.
Monogamija - takodje. |
|
|
|
|
gici Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 25 Mar 2008 Poruke: 1
|
|
Ja sam takodje procitala Suzanin dnevnik, i knjiga mi je predivna!
Citala sam je na moru, i pravo je letnje stivo! Jako mi se dopada, i zaplakala sam na nju, ima tako neocekivanih delova.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|