:: |
Autor |
Poruka |
spiderwoman diacetylmorphine
|
Datum registracije: 11 Jan 2006 Poruke: 1670 Mesto: preko okeana
|
|
poison je napisao/la sledeće: | jedna od najantipaticnijih osoba ne volim ga vidjet ni cut niti procitat nes o njemu.robbie nestani s planete narkomanska pedercina, publika su mu same cure to nesto govori o njemu a mislim da svakako nije nista pozitivno i glasi za sex simbola ma daj fakat ne razumijem cure kojima se on svidja.ko neki gay koji je izaso iz horora.fala bogu nemam takav ukus a ne bi ga htjela ni da mi plate u vecim ciframa uzasan je.ma totalno ljigavo beeeeee |
Da nije narkoman,jeste,da ga slusaju samo zene,nije tacno
Ipak se treba uzivjeti u njegove pjesme i shvatiti koliko su zapravo duboke,osjecajne, autobigrafske...
A to ocigledno ne polazi svakome za rukom
|
_________________ Osmijeh na lice i bice sve ok! |
|
|
|
|
milica.saska **principessa**
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~
|
|
Covek ima prelep glas, prelepe pesme i pravi odlicnu atmosferu na koncertima
Tacno je da je bio alkoholicar i narkoman, to ne opravdavam, ali je on fenomenalan muzicar.Volela bih da se nadjem na nekom njegovom koncertu .Njegove pesme(pogotovu sa albuma "Greatest Hits") su remek-delo,samo ih treba razumeti
|
_________________ All we've ever wanted is to look good naked, hope that someone could take it, God save me rejection from reflection, I want perfection... |
|
|
|
|
Batino20 ~Flavoring of Sound~
|
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400
|
|
milica.saska je napisao/la sledeće: | Covek ima prelep glas, prelepe pesme i pravi odlicnu atmosferu na koncertima
Tacno je da je bio alkoholicar i narkoman, to ne opravdavam, ali je on fenomenalan muzicar.Volela bih da se nadjem na nekom njegovom koncertu .Njegove pesme(pogotovu sa albuma "Greatest Hits") su remek-delo,samo ih treba razumeti |
Apsolutno se slazem,kad cujem pjesme Feel i Angel ja se najezim,to su prava umjetnicka djela i definitivno ima pjesmu sa najjacim spotom ikada Rock DJ!
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
nisam njegov ljubitelj, ali ne osporavam njegov talenat
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Franchman Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 06 Feb 2006 Poruke: 20
|
|
njegov talenat je dosta droge kako sam ja to razumeo
|
|
|
|
|
|
milica.saska **principessa**
|
Godine: 36
Datum registracije: 11 Okt 2007 Poruke: 1263 Mesto: ~Destination Unknown~
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|