:: |
Autor |
Poruka |
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
pinkie je napisao/la sledeće: | Cinejnica je da su zene..mislim na ce zenski pol prilicno osetljivije od muskaraca..sta vas kao njegove pripadnice najvise moze pogoditi... |
Ne bi rekla da san osjetljiva jer me malo toga može uvrijedit a kamoli nešto jače od toga.
No na pitanja o fakultetu i vezama .. bolje da me ne pitate. Posebno ono pitanje : " Jesi dala ispit!?" Koji te BiiiiP boli da ti to mene pitaš?
Ne svaćam ljude koji nemaju svog života pa se bave tuđim .. ako ću davat ispite, davaću ih zbog sebe a ne zato šta će mi neko govorit da ih dajem ..
|
|
|
|
|
|
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤
|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250
|
|
Pa,dosta sam osjetljiva hihi.Ne volim inace previse pitanja,jer da hocu nekom reci nesto rekla bih to bez da me pita . Ljudima ne vjerujem inace,ne zivim u svijetu gdje su svi dobri jer nisu...ne mislim da su svi sada losi,ali ih je vise .
Samo sam oprezna .
Ma i previse sam osjecajna na gluposti pih
|
|
|
|
|
|
..Detinja dusa.. Dobro upućeni član
|
Godine: 31
Datum registracije: 18 Avg 2008 Poruke: 723
|
|
uh..najvise me nervira kad mi se neko petlja u moje odluke,kad krenu da pametuju a ni ne znaju zasto ja to radim.. i osetljiva sam kad dozivim neki neuspeh i kada meni bliska osoba dodje i kaze da sam je razocarala..da ne moze da veruje da sama sebi dozvoljavam tako nesto..itd.. pa zar nije logicnije da dodje da me utesi i pomogne mi da se iskobeljam nego da me sama sve vise zakopavaaa????
|
|
|
|
|
|
Mrs Bella jagode sa šlagom.
|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*
|
|
I ja isto ne volim kada se neko pocne petljati u moj zivot.. No, ako su to roditelji, onda mi je sasvim normalno, ali kada je neko iz okoline, neko od famelije onda vec puknem.
Osjetljiva sam na price drugih ljudi o mom decku, kakav je i sta radi.. Govorim sve: Ma svejedno je to meni, ali duboko negdje znam da mi nije svejedno.
Sta jos? Kada me neko kritikuje, u bilo cemu. Ne volim kritiku i gotovo. Jedna moja mala, ali sta cu..
|
|
|
|
|
*ADA* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Avg 2009 Poruke: 232 Mesto: Beograd
|
|
Da se ne lazemo...ja cikluse ne moram da obelezavam na kalendaru.Moji jadni ukucani tacno znaju kad sam u PMS-u.
Tada sam preeeeosetljiva...Zaplacem za sitnicu..ponasam se potpuno nenormalno.Posle se pitam kako mogu hormoni tako grozno da uticu i da mi menjaju licnost?
|
|
|
|
|
|
Rada_zemunka •♥...by your side...♥•
|
Godine: 26
Datum registracije: 31 Jul 2007 Poruke: 5757
|
|
Osetljiva sam na to kad mi neko kaze e ne valja ti to, uradi ovako.. radim sa svojim zivotom sta mislim da je najbolje, saveti roditelja su uvek dobro dosli naravno, ali kad mi neko ko je u goroj situaciji soli pamet tad poludim...
inace sam jako osetljiva, i jako emotivna, jedna svadja moze da me rasplace takodje i jedan lep gest moze da me dovede do onih pozitivnih suzica
|
|
|
|
|
|
Iwana Simic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Okt 2009 Poruke: 88
|
|
Mnogo malo stvari u zivotu moze bas da me povredi. Na svaku uvredu ili neko delo lose ucinjeno uvek nekako posmatram sa blagonaklone strane i ne posmatram to kao nesto licno. Mogu me jedino povrediti bliske osobe za koje sam jako vezana i koje mi nesto znace u zivotu, ali ovako... nebitne osobe ne mogu nikako uticati na moj licni zivot.
|
_________________ Jos ovaj put slazi me
i reci da jos volis me
jos ovaj put slazi me
jer ti to radis najbolje
i nemoj gledati
jer ja cu danas plakati |
|
|
|
|
carinna Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 48
Datum registracije: 14 Sep 2009 Poruke: 11
|
|
Kad me neko laze, kad pravi budalu od mene...to moze najvise da me povredi....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|