:: |
Autor |
Poruka |
*kissy* *zauvijek njegova*
|
Datum registracije: 05 Sep 2006 Poruke: 10195 Mesto: između jave i sna,vrha i dna
|
|
Evo četiri činjenice koje zasigurno niste čuli od svojih majki, a koje su važne i koje vam mogu pomoći da još više uživate u seksualnom životu.
1. Nije baš tako lako postići orgazam
Mnogim ženama je teško postići orgazam i potrebno im je više vremena kako bi došle do tog stupnja užitka. U današnje vrijeme muškarci često sugeriraju ženama kako je lako postići vrhunac, a i mediji često ostavljaju isti dojam.
Jedno istraživanje je pokazalo da dosta žena doživi orgazam otprilike dvije godine od prvog seksualnog iskustva. Isto tako dosta njih se nije složilo s ovom tvrdnjom. Mnoge su tinejdžerice izjavile da su same pomoću masturbacije naučile kako postići orgazam i prije nego su spavale s muškarcem. No, generalno gledajući, mogućnost postizanja orgazma je nešto što se s vremenom nauči. Nekima treba manje, a nekima više vremena.
I zato ako još uvijek niste naučile kako doći do vrhunca, nemojte očajavati jer ćete kad-tad to postići. Neke žene su, pokazalo je istraživanje, prvi orgazam doživjele kada su ušle u četrdesete.
2. Skoro svaka žena može doživjeti orgazam
Svaka bi žena trebala biti u mogućnosti postići orgazam, čak i višestruke orgazme, ako to zaista želi. U vrijeme kada su vaše mame bile u tim godinama seks je bio tabu-tema, a pričanje o orgazmu još i više. Mnogi su stručnjaci tada tvrdili kako je skoro nemoguće da žena doživi nekoliko orgazama zaredom. Danas se zna da svaka žena može svršiti ako je njen klitoris stimuliran dovoljno dugo i na pravi način i, naravno, ako je dobre volje. Zna se i da intenzivna stimulacija i nakon prvog orgazma može dovesti do još jednog, i još jednog, i još jednog...
Stručnjaci ne tvrde da se to može postići preko noći, ali kroz neko vrijeme vježbom i pravilnom stimulacijom vrlo je vjerojatno da ćete doći do željenog cilja, pogotovo ako je i vaš partner predan u pružanju užitka s istim ciljem.
3. Nema ništa loše u masturbaciji
Ali zaista nema ništa loše u tome. Seksolozi su se složili s tvrdnjom da masturbacija može uvelike pomoći ženama da nauče kako postići orgazam i kako postići višestruki orgazam.
I zato nemojte oklijevati nego se opustite i upustite.
4. Oralni seks je u redu
Generacijama prije oralni seks je smatran prilično 'prljavim'. I zato vam mama sigurno nije rekla da oralni seks može biti od velike pomoći ženi u postizanju orgazma, da oralni seks može pomoći muškarcu s erekcijskom disfunkcijom i da je za većinu ljudi oralni seks pravi užitak.
Ako do sada niste imali iskustva s oralnim seksom, možda je vrijeme da barem isprobate.
ww.net.hr
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
meni moja nikad nista nije ni rekla o tome
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
please Odomaćeni član
|
Datum registracije: 25 Apr 2006 Poruke: 1427 Mesto: pogresna drzava
|
|
mene moja mama naucila kuvati, peglati i slicno
ostalo sam otkrila bez nje
|
_________________ www.ONE.org |
|
|
|
|
Maki09 Upućeni član
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2006 Poruke: 266
|
|
hehe, meni moja isto nije rekla ni rec o tome ali sam zato odmah nakon par puta sama skontala neke stvari,hehehe
|
_________________ FDGV FGBFG |
|
|
|
|
TAMARA MAGIS ***bombica***
|
Godine: 45
Datum registracije: 10 Mar 2007 Poruke: 52380
|
|
please je napisao/la sledeće: | mene moja mama naucila kuvati, peglati i slicno
ostalo sam otkrila bez nje |
slazem se
|
_________________ Tek kada se nadjes daleko, od onog koga volis,
mozes da shvatis koliko ti je njegovo prisustvo znacilo,
i koliko je sve sto je u tvom zivotu imalo neki znacaj,
bilo vezano za tu osobu ... |
|
|
|
|
dragana.m ♫♪~unique~♪♫
|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 9154
|
|
TAMARA MAGIS je napisao/la sledeće: | please je napisao/la sledeće: | mene moja mama naucila kuvati, peglati i slicno
ostalo sam otkrila bez nje |
slazem se |
i ja se slažem!!!
|
|
|
|
|
|
filicka *hoppípolla*
|
Godine: 32
Datum registracije: 28 Jan 2006 Poruke: 10884
|
|
ja mislim da i nije baš prigodno da vam majka govori to.
nekako je sramota.
jeee
to se valjda uvek sazna sa strane i meni je drago da je tako.
drago mi je što mama nije bila ta koja mi je objasnila šta je "oral."
sem ako vam je majka jedina na svetu pa neka ko drugi da vas uputi u to sem nje.
|
_________________ DROP IT LIKE IT'S HOT |
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
ne, nije ni mene mati ucila o tomu sto je oral i kak da lizem i zadovoljim svog momka, niti da pazim da mi kondom ne ostane u meni, ili da ne uzimam nikako rebrasti Durex, moze me nadraziti jako.. ali ipak mislim da se najvece greske dogadjaju upravo zato kaj roditelji ni ne stignu razgovarati sa svojom djecom zbog toga sto su to..danas stvarno djeca a vec se lizu..i dobijaju bebe.
|
|
|
|
|
|
dameski Prijatelj foruma
|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
|
|
pa ne vidim zasto bi bila sramota, ko ce najbolje da ti kaze nego svoj bliznji
ali eto, kod nas je to jos uvek tabu tema tako da nije ni cudo sto danasnja omladina....
khm,...da....eto...
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
|
Iwana Simic Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 12 Okt 2009 Poruke: 88
|
|
Ni meni moja mama nije nikad nista pricala o tome...
|
_________________ Jos ovaj put slazi me
i reci da jos volis me
jos ovaj put slazi me
jer ti to radis najbolje
i nemoj gledati
jer ja cu danas plakati |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|