Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
Obozavam nakit i sav novac bih ulozila u nakit i putovanja medjutim iako ga toliko volim i stalno nesto donosim kuci, imam nekoliko komada nakita koji su mi dragi i koje nosim svakog dana, a ostalo kombinujem s prilikama Ranije sam nosila zlato, ali poslednje 4 godina se nesto nismo druzili tako da su trenutno favoriti srebro i belo zlato, a bizuteriju nazalost ne mogu nositi, dva sata nosim mindjuse i otpadaju usi Ono od cega se skoro nikada ne odvajam je srebrna ogrlica i srce privesak, filigran je u pitanju... Ne volim kada nakit sljasti i previse upada u oci, vise volim matirane, manje upadljive komade nakita. Uvek nosim mindjuse i nesto oko vrata (lancic ili ogrlica), a ostalo kindjurenje zavisi od raspolozenja i prilike
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."
draganafan Upućeni član
Godine: 37
Datum registracije: 26 Avg 2009 Poruke: 392
Nakit mi je najdraži,posebno volim prstenje i naušnice , kad uzimam,nikad mi nije dosta heheh
_________________ Još te volim još nisam ničija,još je u meni ljubav ko eksplozija...
medena_19 Početnik Domaćeg.de
Godine: 35
Datum registracije: 13 Jan 2009 Poruke: 5
ne volim nakit,samo sat obavezno
jbstapar [Caliente con el fuego]
Godine: 33
Datum registracije: 17 Maj 2006 Poruke: 10893 Mesto: Does it matter?
Nakit volim ali ne kad ga je previse, preferiram zlato i vecinoma njega nosim, narukvica, prstenje, lancic, mindjuse..
Imam i ostalog nakita, koje takodje nosim, al najvise volim zlato
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
Zaljubljen sam u nakit Prsteni, ogrlice, narukvice.... sve uvek imam na sebi za narukvce bolje da precutim koliko gi imam
Ja volim bijelo zlato i samo to i nosim.
Prstenje u glavnom
_________________ "Kad bih znala da su ovo poslednje minute što te vidim,rekla bih ti:VOLIM TE,i ne bih glupo pretpostavljala da to već znaš..."
Bobak_BL * Domaci Lazov *
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
ne volim ni ja zlato...ja volim bizuteriju...
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
ButterflyDreamer Početnik Domaćeg.de
Godine: 36
Datum registracije: 16 Feb 2011 Poruke: 4 Mesto: Beograd
Uvek kad krenem u shopping, prvo bacim pogled na nakit, i naravno kupim nesto...
edit by skorpijica: link uklonjen
cezar1071944 Glas mog anđela
Datum registracije: 11 Mar 2008 Poruke: 20385 Mesto: Ni na nebu,ni na zemlji...
Nakit : Minđuše, pa čak i ogrlice, koje ste dobili na poklon verovatno izgledaju predivno, Ali da li znate do kojeg su materijala napravljene? Najbolji način da izbegnete alergijske reakcije na nakit, uključujući crvenilo, osip i svrabež, je nošenje isključivo nakita do nerđajućeg čelika, titanijuma, žutog zlata ili srebra.
VEROVALI ili ne: Otključajte vrata automobila otkucajima srca!
Kanadska firma "Bionim" izmislila je narukvicu koja očitava otkucaje srca onoga koji je nosi pa tako služi kao "kartica" koja otključava vrata stana ili automobila, prepoznaje lozinke na računarima
Ono što je još nedavno izgledalo kao daleka budućnost, sada nam je bukvalno pred vratima.
Kanadska firma "Bionim" izmislila je narukvicu koja očitava otkucaje srca onoga koji je nosi pa tako služi kao "kartica" koja otključava vrata stana ili automobila, prepoznaje lozinke na računarima, tabletima i mobilnim telefonima. Čak služi i kao sredstvo plaćanja u prodavnicama.
Narukvica nazvana Njumi uz pomoć senzora smeštenog sa donje strane prepoznaje ritam otkucaja srca koji je jedinstven kod svakog čoveka. Nakon toga se senzorom sa gornje strane narukvice korisnik povezuje sa svim uređajima koji su sinhronizovani sa narukvicom. Tako korisnik pomoću nje otvara, na primer, vrata automobila ili "otključava" računar a da ne upisuje traženu lozinku. Narukvica čak može da služi i kao daljinski upravljač za televizor i ostale tehničke uređaje.
Njumi radi dok god se nalazi na ruci onoga ko je koristi i dok očitava njegove otkucaje srca. Kada korisnik skine narukvicu, "krug" se prekida i funkcija se gubi.Njumi funkcioniše samo na osobama čiji su otkucaji srca registrovani u bazi podataka pa u slučaju krađe lopov od narukvice nema nikakve koristi.
Ova narukvica trebalo bi da se nađe na tržištu početkom 2014.
Najveći beli dijamant na aukciji za 28 miliona dolara
Dragi kamen je pronađen 2011. godine u jednoj južnoafričkoj zemlji čije ime je aukcijska kuća odbila da otkrije, prenele su agencije
NJUJORK - Ovalni, beli 118-karatni dijamant iz Azije koji je veličine malog jajeta naći će se na aukciji u Hongkongu 7. oktobra, a početna cena je između 28 miliona i 35 miliona dolara, saopštila je aukcijska kuća "Sotbi".
U odnosu na veličinu, kvalitet i boju "ovo je najveći beli dijamant koji prodajemo", saopšteno je iz predstavništva "Sotbija" u Aziji.
Dragi kamen je pronađen 2011. godine u jednoj južnoafričkoj zemlji čije ime je aukcijska kuća odbila da otkrije, prenele su agencije.
Trenutna rekorda cena za beli dijamant je 26,7 miliona dolara, kada je prodat prošle godine u Ženevi 101-karatni dijamant kruškastog oblika.
Beli dijamant će se u Hongkongu na aukciji naći zajedno sa plavim okruglim dijamantom od 7,6 karata čija je početna cena 19 miliona dolara.
ne volim nakit, naročito zlatni...
NinaUna Početnik Domaćeg.de
Godine: 44
Datum registracije: 18 Nov 2015 Poruke: 2 Mesto: Beograd
Ne znam iz kog razloga, ali kad god pogledam muškarca, pogled zaluta do njegove ruke..... Dobar sat uvek upali lampicu u mojoj glavi....
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna1, 2
Strana 2 od 2
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma