www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

vase vrijeme i vas partner
Strana prethodna  1, 2
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Anđela
inso umjetnica
<b>inso umjetnica</b>

Godine: 39

Datum registracije: 18 Dec 2006

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Feb 07, 2007 11:47 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Onoliko koliko osjetimo da želimo, koliko nam dozvoljavaju ostale okolnosti.Ne opterećujem se time, nisam takva. Nemam taj osjećaj kontrolirati nekoga, vući ga za uzicu.. Želim ga vidjeti iz želje, ne iz obavjeze.
Jednoga ću dana živjeti sa nekom osobom, to će biti nešto najljepše.
Do tad....ima dana. Wink

goga20
~lavica~
<b>~lavica~</b>

Godine: 40

Datum registracije: 30 Dec 2004
Mesto: Linz

austria.gif
PorukaPostavljena: Čet Feb 08, 2007 11:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja se sa deckom vidjam svaki dan i cesto spavam kod njega ili on kod mene. Meni je to super. On je imao fazu gdje je rekao da nezeli tako cesto da se vidja a ja sam to htjela. Ipak sam rekla ok ako neces uredu je. Onda sam ja pocela da se vidjam sa prijateljicama na kavu, uvek sam bila negdje i kad me je on nazvao i rekao "e ja bi ipak da se vidimo veceras" dobio je odgovor "tako si htjeo ja nema vremena imam druge obaveze"! I gledaj sta je potrazio da se opet vidjamo svaki dan to mu je bilo malo teze da dobije (namerno) ali sad se vidjamo svaki dan i vidim po njemu da mu se svidja i da mu pase! Laughing

Devojka savjet iz izkustva: Sve sto hocete dajte mu ali ako vama nepase to sto on trazi nadjite nacin da mu pokazete da nije jedini na svjetu i da vrlo dobro mozete i bez njega i da vam je super tako. Da vidite kako se promjeni. Twisted Evil

Ja sam tako od nocne ptice od momka kojem je djevojka bila zadnja na planu napravila momka za koga je djevojka prva i najvaznija. Very Happy

sandricicak
*mama 2 andjela*
*mama 2 andjela*

Godine: 37

Datum registracije: 22 Okt 2006
Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda

serbia.gif
PorukaPostavljena: Pet Feb 09, 2007 2:26 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja se s mojim deckom vidjam dva puta mesecno po nekih pet dana posto zivimo daleko jedno od drugog Wink

nastasenjka
~daydreaming~
<font color=BC1DD8><b>~daydreaming~</b></font>

Datum registracije: 04 Mar 2005
Mesto: medju javom i med snom

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Maj 03, 2007 1:19 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ja imam problem sto moj dragi radi svaki dan sem nedelje i to po ceo dan...kad se vrati sa posla obicno nije ni za sta sem za spavanje tako da su nam vecernji izlasci jaaaaaako retki...obicno se vidimo pre podne pre nego sto se sav haos i sve obaveze datog dana sruce na nas...i za sada nam je to dovoljno...kako ce biti kasnije ne znam...to sto se redje vidjamo (iako zivimo relativno blizu) nadoknadjujemo telefonskim razgovorima i trenucima koje se trudimo da provedemo sto je kvalitetnije moguce...iskreno receno cini mi se da to sto se ne vidimo bas svaki dan, nas svoje cini stabilnijim parom...malo se pozelimo jedno drugog Wink

Put do zvezda je samo etapa kružnog puta do sebe, i ako znaš prečicu nema potrebe da se puno
lomataš po bespućima...
Ne, bato...Stigao si čim kreneš...
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...

Mysty
~abhor~
<b>~abhor~</b>

Godine: 35

Datum registracije: 29 Maj 2007

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Jun 01, 2007 11:44 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uvek se moze naci vremena za sve......i za decka i za druge obaveze,samo ako zelis....ne treba se vidjati cesto sa -voljenom osobom- Razz jer to ponekad prelazi u naviku,ili stvara zavisnost Smile ......2 puta nedeljno-dosta! Nesto sto me najvise nervira je ostavljati druge obaveze ili vidjanje sa prijateljima-zbog decka! Toliko dobrih drugarica sam izgubila,zato sto su se one-previse vezale za decka i time ugrozile ostale ljude oko sebe.A mozda i nisu bile toliko dobre Crying or Very sad treba biti umeren u svemu............................

*Mayche*
.:Lust Stained Despair:.
<b>.:Lust Stained Despair:.</b>

Godine: 39

Datum registracije: 17 Dec 2007
Mesto: Zvezdica na nebu

demrepcongo.gif
PorukaPostavljena: Čet Okt 08, 2009 8:04 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

mi radimo zajedno, i tako da se vidjamo i na poslu i posle posla...i sami i sa prijateljima...nama tako odgovara..

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJIHOVA soba ~ -> vase vrijeme i vas partner Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2
Strana 2 od 2

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon