:: |
Autor |
Poruka |
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
Onoliko koliko osjetimo da želimo, koliko nam dozvoljavaju ostale okolnosti.Ne opterećujem se time, nisam takva. Nemam taj osjećaj kontrolirati nekoga, vući ga za uzicu.. Želim ga vidjeti iz želje, ne iz obavjeze.
Jednoga ću dana živjeti sa nekom osobom, to će biti nešto najljepše.
Do tad....ima dana.
|
|
|
|
|
|
goga20 ~lavica~
|
Godine: 40
Datum registracije: 30 Dec 2004 Poruke: 1092 Mesto: Linz
|
|
Ja se sa deckom vidjam svaki dan i cesto spavam kod njega ili on kod mene. Meni je to super. On je imao fazu gdje je rekao da nezeli tako cesto da se vidja a ja sam to htjela. Ipak sam rekla ok ako neces uredu je. Onda sam ja pocela da se vidjam sa prijateljicama na kavu, uvek sam bila negdje i kad me je on nazvao i rekao "e ja bi ipak da se vidimo veceras" dobio je odgovor "tako si htjeo ja nema vremena imam druge obaveze"! I gledaj sta je potrazio da se opet vidjamo svaki dan to mu je bilo malo teze da dobije (namerno) ali sad se vidjamo svaki dan i vidim po njemu da mu se svidja i da mu pase!
Devojka savjet iz izkustva: Sve sto hocete dajte mu ali ako vama nepase to sto on trazi nadjite nacin da mu pokazete da nije jedini na svjetu i da vrlo dobro mozete i bez njega i da vam je super tako. Da vidite kako se promjeni.
Ja sam tako od nocne ptice od momka kojem je djevojka bila zadnja na planu napravila momka za koga je djevojka prva i najvaznija.
|
|
|
|
|
|
sandricicak *mama 2 andjela*
|
Godine: 37
Datum registracije: 22 Okt 2006 Poruke: 7174 Mesto: pod sjajem ruzicastih zvezda
|
|
ja se s mojim deckom vidjam dva puta mesecno po nekih pet dana posto zivimo daleko jedno od drugog
|
|
|
nastasenjka ~daydreaming~
|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom
|
|
ja imam problem sto moj dragi radi svaki dan sem nedelje i to po ceo dan...kad se vrati sa posla obicno nije ni za sta sem za spavanje tako da su nam vecernji izlasci jaaaaaako retki...obicno se vidimo pre podne pre nego sto se sav haos i sve obaveze datog dana sruce na nas...i za sada nam je to dovoljno...kako ce biti kasnije ne znam...to sto se redje vidjamo (iako zivimo relativno blizu) nadoknadjujemo telefonskim razgovorima i trenucima koje se trudimo da provedemo sto je kvalitetnije moguce...iskreno receno cini mi se da to sto se ne vidimo bas svaki dan, nas svoje cini stabilnijim parom...malo se pozelimo jedno drugog
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
|
Mysty ~abhor~
|
Godine: 35
Datum registracije: 29 Maj 2007 Poruke: 29514
|
|
Uvek se moze naci vremena za sve......i za decka i za druge obaveze,samo ako zelis....ne treba se vidjati cesto sa -voljenom osobom- jer to ponekad prelazi u naviku,ili stvara zavisnost ......2 puta nedeljno-dosta! Nesto sto me najvise nervira je ostavljati druge obaveze ili vidjanje sa prijateljima-zbog decka! Toliko dobrih drugarica sam izgubila,zato sto su se one-previse vezale za decka i time ugrozile ostale ljude oko sebe.A mozda i nisu bile toliko dobre treba biti umeren u svemu............................
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
mi radimo zajedno, i tako da se vidjamo i na poslu i posle posla...i sami i sa prijateljima...nama tako odgovara..
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|