:: |
Autor |
Poruka |
hetaira Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Jul 2008 Poruke: 676 Mesto: Kotor
|
|
unbreakable je napisao/la sledeće: | shanjer je napisao/la sledeće: | Dali ste zadovoljne sa svojim grudima ? |
jesam zadovoljna, ali ponekad mislim da cu dobit kompleks zbog njih kad u drustvu krene prica o njima.. normalne su, uopce nisu prevelike, ali kad cure krenu Joj da je meni imati ko ti, a decki buljit u njih, nekad bih ih najradije sakrila! |
Zasto bi se krila,da je meni imat tplike bila bi very happy!
|
_________________ ..THE WORLD IS MINE... |
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
Ja sam zadovoljna svojim grudima jedino mi smeta kada je u pitanju poslovni sastanak i umesto u oci oni gledaju u dekolte
|
|
|
|
|
|
amarenna Odomaćeni član
|
Godine: 32
Datum registracije: 10 Mar 2009 Poruke: 2342 Mesto: •● U njegovom srcu ●•
|
|
a ono..da su samo malo manje bile bi mi super
|
_________________ ~..♥ Sebi dozvoli sve...samo jedno ne...da te ima netko tko te ne zasluzuje..♥ ~ |
|
|
|
|
smiljana.b >Edem<
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Avg 2009 Poruke: 1794
|
|
Ja sam potpuno zadovoljna
|
_________________ Mnogom je cvetu sudjeno da ni od kog nevidjen cveta, I miris svoj da raspe u vazduh prazan i pust.
Dz.O. |
|
|
|
|
maarinaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Feb 2008 Poruke: 47
|
|
[quote="andrejica"]mislim da nijedna devojka nikad nece biti zadovoljna sa svojim grudima... neka bi vece,neka manje,a neka cvrsce i sl.[/quote]
slazem se ja bih htela malo vece...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|