:: |
Autor |
Poruka |
Pizza_Guy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 44
Datum registracije: 14 Jan 2007 Poruke: 214 Mesto: Beograd
|
|
ma dobar je zbog njega sam morao da polazem tri ispita vise i bas mi je bilo lepo zbog tog bolinjsko procesa...
|
_________________ What eyes see the mind believes...
|
|
|
|
|
Anđela inso umjetnica
|
Godine: 39
Datum registracije: 18 Dec 2006 Poruke: 10293
|
|
opcenito, pojma nemam sto je tu dobro, ako bi mi netko pojasnio? ja sam na svom faksu koji sam studirala po principu - sjedi i bubaj (i to mnogo bubaj!!! i padaj tisucu puta i cekaj tek lipanj da ponovo polozis, kakvi mracni rokovi u ozujku!!) skuzila da oni koji idu po bolonji skoro uopce ne moraju ni uciti, mogu bit samo lijepi i slatki ( NE govorim za sve fakultete, znam da nije tako na drugima, govorim iskljucivo kak je na mom), oni dodju, sjede, odu doma, dodju, imaju dogovore unaprijed kad ce bit kolokvij i idu kod profesora da im zaokruzi strane , onda imaju kolokvij od par strana, ak padnu - daju im odgovore i imaju popravni , ak padnu opet - imaju popravni popravnog kolokvija, ak opet padnu - onda imaju popravni popravnog popravnog.
i skupljaju neke bodove, a onda jos i dobiju nazad skolarinu ak su skupili ne znam koliko bodova a to samo zato kaj su se prijavili za neku sportsku aktivnost.
ne vidim uopce tko se tu uci za nekog buduceg magistra, mastera ili strukovnog vraga?
|
|
|
|
|
|
serbia_989 Schatzi
|
Godine: 34
Datum registracije: 30 Jul 2008 Poruke: 1428 Mesto: Subotica, Srbija!
|
|
meni je skoroz ok, kao izmisljeno za mene
|
_________________ zaboravljeni nikad ne zaboravljaju zaboravne! |
|
|
|
|
Hana_Kuma Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Dec 2008 Poruke: 43
|
|
|
|
|
NoSleep Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Sep 2008 Poruke: 12
|
|
Па то што негде, ако даш све колоквијуме, ослобођен си испита. Онда, као што неко рече, мало учиш, а много полажеш. Ја, лично, не учим пуно, а све дајем у року...
|
_________________ The hottest love has the coldest end |
|
|
|
|
¤ Idealno_losha ¤ OriginaL ღ
|
Datum registracije: 01 Feb 2009 Poruke: 3416
|
|
Katastrofa .. al eto svi pričaju kao to ti je Bolonja a niko se nije sjetio dovest narod i objasnit šta je to zapravo Bolonja, jer kad bilo koga pitaš, čak i studente iz viših godina ...reći će ti da ne znaju,da je komplicirano ...
|
|
|
|
|
|
Djole 555 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 38
Datum registracije: 17 Jan 2009 Poruke: 20
|
|
Mislim da je OK...definitivno.....
|
|
|
|
|
|
smiljana.b >Edem<
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Avg 2009 Poruke: 1794
|
|
Prvo svi primjenjuju Bolonju a nigdje nista isto nije . Pola ih pojma nema sta je to Bolonja. Ovi nadlezni samo se kace da ne treba biti prenosa ko da je to jedini smisao Bolonj. A opterecenost studenata gradivom - Nista, razmjena studenata - Koja razmjena ne mogu nas razmjeniti ni sa studentima sa drugog univerziteta u istoj Republici , nemaju analize o prolaznosti studenata, svaki fakultet istog univerziteta vodi svoju politiku ili jos gora svaki preofesor istog fakulteta
|
_________________ Mnogom je cvetu sudjeno da ni od kog nevidjen cveta, I miris svoj da raspe u vazduh prazan i pust.
Dz.O. |
|
|
|
|
voulez-vous ♧Otac Makarije♧
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164
|
|
Pa sta misliti o tome sem da je to unazadilo nase skolstvo..... to je dobro samo za one studente koji jure bodove pa recimo zahvaljujuci bodovima mogu da upisu trecu god a da jos nisu ocistili prvu (a nekim fakultetima)... a missim da je to totalno bzvz.... To nikada nije bilo i nikada nije trebalo da bude... no dobro... kako bi inace neki zavrsili fax bez Bolonje....
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|