:: |
Autor |
Poruka |
smiljana.b >Edem<
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Avg 2009 Poruke: 1794
|
|
Betty_Barclay je napisao/la sledeće: | Jao i ja sam u istom problemu
uskoro mu je rodjendan a ja jos neznam sta da mu poklonim, i ako sam vec u julu pocela da razmisljam . tesko je to.. dosad sam mu svasta vec poklonila.. nase slike, nase pjesme, bombonjere razne, majicu, parfem,
sad bi htjela nesto "ekstra" al neznam sta.. |
Kupi mu novcanik , e ozbiljno kazu da je to i parfem najbolji poklon za muskarce.
|
_________________ Mnogom je cvetu sudjeno da ni od kog nevidjen cveta, I miris svoj da raspe u vazduh prazan i pust.
Dz.O. |
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
poklonite sebe drage nemoje... kazes "daljina"... nema nista boljeg da ga posetis...
Stante... zar je tako tesko kupiti kartu i sesti u avion/bus/voz....
kakvi ste vi piplsi... vama davaj sam materijalno
Betty_Barclay je napisao/la sledeće: | Jao i ja sam u istom problemu
uskoro mu je rodjendan a ja jos neznam sta da mu poklonim, i ako sam vec u julu pocela da razmisljam . tesko je to.. dosad sam mu svasta vec poklonila.. nase slike, nase pjesme, bombonjere razne, majicu, parfem,
sad bi htjela nesto "ekstra" al neznam sta.. |
extra>>>
rezervises limuzzzzinu na 1h... odvedes ga u neki parkic... sednete na travicu... pricate zezate se... jedete pijete ono sto si spremila... ako se volite vreme ce za vas stati
leleelee znaci dosadni ste sa poklonima uradite nesto stvarno dobro...
|
|
|
Betty_Barclay Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
|
|
Bice hladno za parkic salim se..
dobra ideja
samo za limuzinu nemam dovoljno love..a nedize mi se kredit
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala |
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
ehh da ja sve mislio da ce vreme biti suncano i pomalo vetrovito
nije skupa limuzina, a nije ni ona bitna... Neg take sitnice se zadrze u glavi na ceo zivot, to vas ucvrscuje. Svake nedelje da vise idete na izlete i mozda bude brak. Pogledaj oko sebe niko nikog u srbiji nigde ne vodi.
Odete do muzeja (meni se ovde svi smeju... al zato su i ljubomorni, nemaju pojma kako biti sa devojkama) nije bitna galerija i slike... neke skulpture, vazno da ste zajedno i veselo provodite vreme...
i bitno je kad pripodneti neki poklon... kupis BREEE malku cokoloadicu od 10 din. i pripodneses mu to na pravo mesto u pravo vreme i on "covek" se zaljubi
haha stvarno
|
|
|
Betty_Barclay Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 29 Nov 2008 Poruke: 335 Mesto: Dijaspora
|
|
Takve stvari bas i radim sa momkom, dobro nismo isli bas u muzej, al jesmo se penjali na neki stari tvorac ..bilo je zabavno i radili smo jos dosta slicnih stvari. Ni jedno od nas nevoli uvjek ono standartno, kafic, disko, i kuci..
|
_________________ Zaljubljena sam ja u svog malog secera,
zaljubljena sam ja, sad bi samo plesala |
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|