:: |
Autor |
Poruka |
kikbokser Dobro upućeni član
|
Godine: 39
Datum registracije: 20 Sep 2005 Poruke: 555 Mesto: beograd
|
|
srednja skola unutrasnjih poslova i vec 5-u godinu radim u uniformi
i druga sam godina na pravnom fakultetu-smer kriminalistike a kad to zavrsim onda cu da nabacim jos koju zvezdicu na rame i da uzivam
|
_________________ Kad pijem ja se napijem,kada ljubim ja se zaljubim!I SVE sto s mukom zaradim,na SLADAK zivot potrosim! |
|
|
|
|
Oginho33 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 14 Jun 2008 Poruke: 22
|
|
ni jednu,isprebijao ucitelja u 7-om razredu i pravac dom )
|
|
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
Evo i ja da kazem.
Za sada sam zavrsio samo osnovnu skolu. Naravno krenuo sam dalje u 4godisnju i ostalo mi je jos samo 1 godina ... 3 sam prosao jos samo 1 ... valjda cu zavrsiti ako bog da . Za sada ne planiram dalje ali ko zna ... nikad se ne zna.
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
DaniloK Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 41
Datum registracije: 26 Jun 2009 Poruke: 1
|
|
Zavrsio sam Srddju Tehnicku Skolu - smer: Tehnicar numerickih masina i Visu skolu za trenere i menadzere u sportu!!!
a radim posao tehnickog obezbedjenja u jednoj od najrazvijenijih pivara na ovim podrucjima!!!!
|
|
|
|
|
|
° Jaca ° ~ zažmirim i putujem ~
|
Datum registracije: 28 Okt 2008 Poruke: 13324
|
|
Nakon završene ekonomske škole, smjer ekonomist, nastavljam u istom pravcu -> ekonomski fakultet.
|
|
|
|
|
|
ramar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Sep 2006 Poruke: 155 Mesto: Beograd
|
|
Srednja Arhitektonska skola, Gradjevinski tehnicar za visokogradnju. Sad upisao visu poslovnu skolu. radim od 15 godine. Obicno fizicke poslove jer sam stoka od 100 kila.
|
|
|
|
|
|
smiljana.b >Edem<
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Avg 2009 Poruke: 1794
|
|
Ekonomsku skolu, smjer carinik . Sve cu da Vas pohapsim na granici kad jednog dana koji se zove Nikad budem radila na njoj .
|
_________________ Mnogom je cvetu sudjeno da ni od kog nevidjen cveta, I miris svoj da raspe u vazduh prazan i pust.
Dz.O. |
|
|
|
|
maarinaa Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 36
Datum registracije: 01 Feb 2008 Poruke: 47
|
|
Zavrsila Srednju Saobracajnu skolu, bila na SF ali se ispisala posle 1.5god, i sada sam opet student ali na Visoj Turistickoj skoli...
|
|
|
|
|
|
---X---GIRL [●Sancta ஐ Sapientia●]
|
Godine: 31
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 16644
|
|
Zavrsavam ekonomsku, finansijski tehnicar
|
|
|
TEMPTATION Prijatelj foruma
|
Datum registracije: 16 Sep 2009 Poruke: 3364
|
|
Zavrsila Trgovacku skolu,sada studiram na Megatrend univerzitetu - fakultet za drzavnu upravu i administraciju...
|
_________________ Sto ne boli to nije zivot,
sto ne prolazi to nije sreca. |
|
|
|
|
sale750 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 31
Datum registracije: 24 Okt 2009 Poruke: 161 Mesto: Beograd
|
|
O koleginice.
Ja sam sad završna godina Trgovačke, trgovinski tehničar.
|
_________________ ..nisam ginekolog, ali mogu pogledati.. |
|
|
|
|
kokos992 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 28
Datum registracije: 09 Feb 2010 Poruke: 44
|
|
Gimnazija. Sada medicinska visa.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|