:: |
Autor |
Poruka |
nisam_gost Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Jul 2008 Poruke: 2
|
|
molimo sve koji upload pjesme neka prvo preslusaju snimak te pjesme i onda neka upload !!!! ja skinuo puno pjesmi i u vecine je los snimak !!! pls poZZZ
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
a da navedesh primer koja je to vecina pesama mozda? ))
|
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
Alexns je napisao/la sledeće: | a da navedesh primer koja je to vecina pesama mozda? )) |
Da... Ja svaku koju sam skinuo je dobra, kod mene je sve u redu \
Reci koja ne valja da vidimo dali je i kod nas problem
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
nisam_gost Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 12 Jul 2008 Poruke: 2
|
|
npr
Mitar Miric -988
Tina Ivanovic-mali crni vrag itd ...
|
|
|
|
|
|
Alexns Tinkerbell's pixie dust
|
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
|
|
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
Kod pesme Tine Ivanovic lepo pise da je u pitanju tv rip, samim tim i ocekuje se da je kvalitet pesme losiji, a sto se tice pesme Mitra Mirica, ja stvarno ne znam sta je tu lose, ali naravno, kome se ne svidja uvek moze na noge lagane pa do prvog kioska da kupi original cd i uziva u odlicnom snimku ove kvalitetne domace muzike
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
markotesla Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Jan 2008 Poruke: 2
|
|
Ne mogu da verujem pesma Dok Miljacka Protice snimljena je 2008 godine, a cuje se kao da je snimljena 908.Da li uopste postoji normalan snimak?
|
|
|
|
|
|
Baraba Džentlmen
|
Godine: 49
Datum registracije: 02 Sep 2005 Poruke: 25413 Mesto: Na livadi, na zelenoj travi
|
|
|
|
|
markotesla Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 24 Jan 2008 Poruke: 2
|
|
Jeste, ali nema veze naso sam perfektan snimak.
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|