www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Banovanje
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Pitanja i problemi ~
::  
Autor Poruka
škorpijica
~ noćna mora mnogih ~
<font color='blue'><b>~ noćna mora mnogih ~</b></font>

Datum registracije: 07 Sep 2004
Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 23, 2009 12:32 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

E vidis, clan koji se jos i hvali da je ovde vec 2 godine, da nas cesto posecuje i da mu je stalo do foruma i sajta, mogao je pravilnik i napamet nauciti i znati sta sme, a sta ne sme. Nije tu u pitanju moja dobra volja, pravila su pravila. Bilo je banova i pre ovog tvog, bice i posle. Imas nov nalog, pisi sa njega, postuj pravila i sve ce biti ok Wink

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 23, 2009 12:34 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

crash1212 da ti docaram, kad jednom dobijes ban to je kraj za taj nalog. Zatvoren , zakatancen...gotovo, jednostavno se ne moze vise odbanovati. škorpijica ti je vec objasnila sta si gresio i diskusija bi trebalo da je zavrsena. Zato te molim da prestanes da pravis pitanja na koje si vec dobio odgovore. I jos jednom da ti kazem, ban ti nece biti skinut.

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

Poslednja prepravka: Bojan_kralj datum Sre Sep 23, 2009 12:35 am; ukupno izmenjena 1 put

crash1212
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 22 Sep 2009

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 23, 2009 12:35 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa tebi ko da je u cilju imat što manje korisnika i banat što više.Pa i u najnazadnijoj zemlji prvo upozore pa onda provode mjeru a to se zove uvjetna kazna.Ti si mene banala bez a i da se nisan potrudio na tome bi ostalo.Koji ti je cilj banat i natjerat me da pravin novi acc?

anchi22
•• 20:01 ••
<b>•• 20:01 ••</b>

Datum registracije: 09 Jul 2008

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 23, 2009 12:40 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

^ Ban si zaradio od mene.
Razlozi su vec jasni, Koleginica Skorpijica ti je sve lepo objasnila... Po ko zna koji put treba ponavljati isto, ban se ne skida, prici/diskusiji je KRAJ Wink

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 23, 2009 12:41 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Da, banovi su mi dusevna hrana, upravo iz tog razloga imamo aktivne clanove koji su ovde vec 2/3/4/5 godina, bez bana i sa nekoliko desetina hiljada upisa Wink

"...dvoje ljudi koji su se voleli ne mogu biti prijatelji, jer se svaki susret svodi na previše tajanstvenih pogleda, da bi se prestali nadati..."
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis."

crash1212
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 23, 2009 12:43 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja ne mogu virovat kako možete tako radit nekome ko nije učinio ništa toliko loše za totalni ban pa i sami ste naveli da možete upozorit a ja ne znan zašto je došlo do totalnog bana. Pa dajte nije u redu da to tako radite kad imate moć, ovde ste da bi upozorili prvo jer niko osim vas ne zna tj ne svaća zakonik skroz. Vi bi ode trebali bit pomoć a ne da tako koristite svoje ovlasti

Bojan_kralj
~Angel azul~
<font color='blue'><b>~Angel azul~</b></font>

Godine: 34

Datum registracije: 23 Apr 2007
Mesto: Debela 'ladovina

spain.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 23, 2009 12:45 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

I posle se pitas sto si dobio ban...mi ovde 10 puta govorimo da je kraj diskusiji kad si dobio sve odgovore, a ti i dalje nastavljas da se ljutis i trazis da ti vaskrsnemo nalog. Toga nema, i KRAJ

Nema 'leba bez motike...reče lopov i motikom razbi izlog pekare !

crash1212
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 23, 2009 12:49 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ovo je presmišno šta vi radite,volio bi da su stavili ljude koji znaju kako se postupa sa prekršajima i koji znaju da nisu svi prekršaji isti i da ima različitih kazni a ne samo ona najgora.kad bi tako svi odlučivali onda nam ne bi trebali zatvori nego bi svi i išli na električnu stolicu (i oni koji su ukrali žvaku i oni koji su ubili a mi znamo da to nisu dva ista prekršaja).
Ali eto neka vam bude kad vam je toliko slatko banat nekoga,valjda ćete sad malo sagledat svoje postupke pa vidit da idući put možete i malo porazgovarat sa prijestupnikom a ne odma pucat iz prve

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 23, 2009 12:59 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

crash1212 ovde niko nije dobio ban bez razloga, nismo mi neki mali sajtic sa 20 registrovanih clanova koji mora i treba da trpi razne gluposti, ovo je ozbiljan forum, ne necija igracka, pa cemo se nagadjati kao na pijaci. Eto ja sam moderator vec 3 godine i znam jako dobro kako se postupa ovde sa prekrsajima, a veruj mi dobro si i prosao, mogao je ban ici na ip adresu pa da ne mozes ni registrovati nov nalog. Nekoliko puta ti je receno i opet ti ponavljam, kazu da se ponavljanjem najbolje uci pa se ja sve nadam da ce to i u tvom slucaju funkcionisati, procitaj Pravilnik, prosetaj malo forumom, ukljuci se u neke diskusije, ali sa normalnim recenicama i odgovorima, smajli, lol, np, i slicno ne mogu biti odgovori, pravilnik lepo kaze da odgovori od jedne reci ili samo smajlija nisu dozvoljeni, pa bili mi ozbiljni, neozbiljni, ludi, neadekvatni za ovaj posao, to je vec stvar o kojoj ce neko drugi brinuti, a ne ti Wink

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 23, 2009 1:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Aj sad sto kraj diskusije Question

Glasam za crash-a... Trebalo mu je dati upozorenje i napisati razlog sto ga dobi u pp.

A da se opet ponavljalo onda ban Exclamation

Tri moderatora ni jedan da razmisli... to je anchina greska...

ps. Nemojte se ljutite.. tako je Wink Laughing

crash1212
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

croatia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 23, 2009 1:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

kako god vi kažete ako mislite da je to ok nema problema ali i dalje stojin iza toga da totalni ban nije bio ok ali dobro pogriješio jesan ali da znate jeste i vi
Fala Hot cherry na ovome,puno mi znači nečija podrška

škorpijica
~ noćna mora mnogih ~

serbia.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 23, 2009 1:13 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Hot Cherry - samo ti reci sta ti je na srcu Wink Upozorenje dobija clan koji je npr napravio jednu gresku/dve, vidis da nisu namerno upisane, ali kada neko dodje s namerom da napravi haos kako bi imao 20 poruka, e pa tu onda nema mesta za izlazenje u susret. Sta bismo trebali, poslati pp i kao "e ajde molim te ako mozes samo malo uspori sa spamom, cisto da te mozemo pratiti"? Zao mi je, ali to tako ne ide.

crash1212 - drago mi je da si uvideo svoju gresku, mi kod nas gresku nismo primetili, al eto mi smo zadovoljni sto smo uspeli tebi ukazati na gresku Very Happy Eto, steta je sto je toliko vremena utroseno na ovu temu, mogao si za to vreme procitati mnogo interesantnih postova na forumu i prikljuciti se nekoj diskusiji, al valjda ce biti prilike za to Very Happy

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete menjati ili upisivati poruke.    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ Pitanja i problemi ~ -> Banovanje Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3  sledeća
Strana 2 od 3

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon