Alexns - Hvala na turistickoj propusnici, slikama, pelenama itd. itd. a onaj snimak necu ni da komentarisem ...
Jejaorka - Hvala puno na poseti, kolacicima i naravno - sloncetu
TAMARA MAGIS - I tebi se zahvaljujem na poseti i na svoj hrani - udebljacu se bre
sweetlady - Ne mogu da verujem - cvetic a nije na meniju Hvala Nemoj da mi diras majmuna, vidis da me pokusava zastititi
I by the way, hvala na informacijama Pravi si spijun
Konjanik - Oooo sugradjanu, pa ne mogu da vjerujem. Ti u Kofetarci Eto vidis da to nije nista strasno
Pozdrav iz danas suncane Stajerske
Sweet Honey - Nisam ja zaboravila na vas (jao, cak te persiram ) ali ti nemas vremena zbog privatnih casova, novih ljubavi itd. itd. A kafa - pa naravno. Nadam se uskoro
_________________ I dižem glavu gore, kao ratnik što ide u boj. Dok vetar šiba u lice, ja odlazim stari moj ...
Alexns Tinkerbell's pixie dust
Datum registracije: 10 Avg 2005 Poruke: 30635 Mesto: Movin' back to Wimbledon
erilla je napisao/la sledeće:
[b]Alexns - Hvala na turistickoj propusnici, slikama, pelenama itd. itd. a onaj snimak necu ni da komentarisem ...
I bolje
BulatCar ::The Dark Knight::
Godine: 36
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~
Stanica Podlugovi
zbogom mala, ostaj mi dobro... Neke slike reči prevare, neke istine nikad ne otkriješ... C'est la vie
Vreme je podešeno za GMT + 1 sat Strana prethodna1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Strana 9 od 9
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma