Datum registracije: 28 Sep 2006 Poruke: 155 Mesto: Beograd
1. U filmu zakoni ulice kad 2pac i njegov ortak gledaju kako da udju u urgentni centar.2pac vadi perorez i kaze ovom da ga ubode u stomak....Ovaj ga ubode jako,2pac pocne da vice: aaaaaaaa!!!!!Sto boli je*em mu mamu i kad je pogledao u stomak ovaj ga nije ni posekao...
2. U filmu Petparacke price kad travolta i jackson muce one klince...
hoho Banovan! Odomaćeni član
Godine: 42
Datum registracije: 23 Mar 2005 Poruke: 1381 Mesto: Ja nisam odavleee
Underworld - kada ona zenska- vampir ,skace prema zemlji s neke zgrade, prejaka scena
_________________ Krvave oci,krvave noci,krvavi pogled,kroz staklo te gledam,u njemu se topim,u krvi oci sklopim....krvavo srce moje.....
"Pobjeci od svega ustvari je lako,ako zazmuris jako i pusti da te vjetar nosi polako,bas ovako!"
Ja sam,sto nisam!
Pitanje mora biti pitano!
makaveli_blok70 Upućeni član
Godine: 38
Datum registracije: 05 Okt 2006 Poruke: 308 Mesto: ~~blok 70~~
Najbolja scena je kada se Woltz reziser budi u filmu Godfather i nalazi konjsku Glavu u krevetu...
_________________ Nekom je zivot majka, a nekom maceha!!!
velociraptor Banovan!
Datum registracije: 15 Apr 2007 Poruke: 12000 Mesto: www. pokloni mi ljubav...pokloni mi sebe.com
Legendarna The Sicilian scene iz " True romance".
Scena gde je tarantino uradio jedan od ludjih dijaloga, ono kad Dennis Hooper počinje rečima...
"Sicilians were spawned by niggers."
Bellatrix88 Početnik Domaćeg.de
Datum registracije: 17 Jul 2007 Poruke: 17 Mesto: Beograd
Sahara- kada onaj plavi tip (ne secam se imena) izlazi iz dzipa i ostavlja oruzje... 10 puta sam gledala film samo zbog te scene...
uncle binho Odomaćeni član
Datum registracije: 14 Jun 2007 Poruke: 1975
heheheh! anemy of state kad will bjezi a oniga prate
_________________ SAMO SU SELA,
CRVENO BELA!!!!!
olakomeestas Početnik Domaćeg.de
Godine: 42
Datum registracije: 20 Sep 2007 Poruke: 45
U Amarcordu kad se ludi stric na izletu popne na drvo pa nece da sidje..
(ko je gledao film zna o cemu govorim) ili scena za ruckom
_________________ ..and they live happily ever after..
ide maca oko tebe
Batino20 ~Flavoring of Sound~
Datum registracije: 08 Nov 2007 Poruke: 6400
kad trinity vrati nea u zivot i neo shvati da je on taj...i zaustavi metke od glupih agenata
dameski Prijatelj foruma
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130
velika ocekivanja, on se nagnuo nad fontanu da pije vodu, ona mu prilazi iza ledja i ljubi ga, bas u tom trenutku, dok je mokar
jako lepo
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...."
nadalina68 Dobro upućeni član
Godine: 57
Datum registracije: 27 Maj 2006 Poruke: 623 Mesto: Bgd
sampion -kada mali govori ocu da nece vise traziti da jede i da ga smara da mu se spava samo da ga ne otera kod majke
i titanik kada oni zajedno stoje na ivici palube rasirenih ruku...
_________________ vera,ljubav,nada
toske012 Početnik Domaćeg.de
Godine: 44
Datum registracije: 07 Feb 2006 Poruke: 190
u filmu Gladijator (Gladiator) scena kada u areni nakon pobede Maximus (Russell Crowe) skida masku i predstavlja se Commodus-u...
"My name is Maximus Decimus Meridius, commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next."...
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma