:: |
Autor |
Poruka |
tamara_blabla Iskusni član

|
Godine: 39
Datum registracije: 15 Mar 2007 Poruke: 766

|
|
Obozavala sam nindza kornjace kao klinka. Moj brat i ja smo stalno izigravali nekog iz cudesne cetvorke. Imam nekoliko video kaseta sa njihovim dogodovstinama. Nadam se samo da ce film biti bar upola dobar kao crtac.
|
|
 |
Francuskinja ♦Un Mal pour un Bien♦

|
Godine: 42
Datum registracije: 07 Apr 2005 Poruke: 16007 Mesto: 83700 ST RAPHAEL

|
|
Ja sam volela da gledam njih kad sam bila mala ali ne verujem da cu ici u bioskop da ih gledam...
|
|
|
|
|
 |
We-She`` Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Apr 2007 Poruke: 18

|
|
tinejdz mjutnt nindza trrrtlllsssssss. . . .hirouz in di ekshn!!. . . .oh. .. those were the days. . . . . . . . . . . . (
|
|
|
|
|
 |
trriper Dobro upućeni član

|
Godine: 36
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...

|
|
Ma neprevaziđeni su. Obožavao sam ih ko klinac, obožavam ih i sada...
Ovaj novi film mi se jako sviđa, mada najviše volim prve serijale crtaća. Pogotovo sa starom sinhronizacijom. To je bilo savršeno...
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
 |
jecika_84 ^Everyday Is Viggo day^

|
Godine: 40
Datum registracije: 18 Apr 2006 Poruke: 44637 Mesto: ~Liga senki~

|
|
nindža kornjače... omiljeni crtać iz detinjstva... prosto sam ih obožavala, snimala sam ali na žalost još davno i uspela da presnimim... ali dobro barem i dan danas imam sat koji je na zidu, i to u obliku mog omiljenog Rafaela
ovi novi mi ipak nisu nekako... po ukusu... nekako je sve mnogo mračnije i nije mi to to... oni prvi serijali su zakon i po animaciji a kao što napisaše gore i fenomenalnoj sinhronizaciji, nema im ravna...
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
BulatCar ::The Dark Knight::

|
Datum registracije: 25 Jun 2007 Poruke: 10451 Mesto: ~Liga senki~

|
|
jecika_84 je napisao/la sledeće: | nindža kornjače... omiljeni crtać iz detinjstva... prosto sam ih obožavala, snimala sam ali na žalost još davno i uspela da presnimim... ali dobro barem i dan danas imam sat koji je na zidu, i to u obliku mog omiljenog Rafaela
ovi novi mi ipak nisu nekako... po ukusu... nekako je sve mnogo mračnije i nije mi to to... oni prvi serijali su zakon i po animaciji a kao što napisaše gore i fenomenalnoj sinhronizaciji, nema im ravna... |
ja sam bio leonardo
stara sinhronizacija je zakon... sekač a ne šreder... i splinter naravno
|
_________________ ~Duo de la muerte~ |
|
|
|
 |
nastasenjka ~daydreaming~

|
Datum registracije: 04 Mar 2005 Poruke: 34840 Mesto: medju javom i med snom

|
|
joj ja sam bila donatelo obozavala sam tu zamlatu
|
Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu...
I eto ti...U tome je tajna...U tome je jedini trik...
|
|
|
|
 |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
jecika_84 je napisao/la sledeće: | nindža kornjače... omiljeni crtać iz detinjstva... prosto sam ih obožavala, snimala sam ali na žalost još davno i uspela da presnimim... ali dobro barem i dan danas imam sat koji je na zidu, i to u obliku mog omiljenog Rafaela
ovi novi mi ipak nisu nekako... po ukusu... nekako je sve mnogo mračnije i nije mi to to... oni prvi serijali su zakon i po animaciji a kao što napisaše gore i fenomenalnoj sinhronizaciji, nema im ravna... |
a mislila sam da sam jedina koja je gotivila Rafaela
svi su ludeli za Mikelandjelom
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
trriper Dobro upućeni član

|
Datum registracije: 19 Jan 2008 Poruke: 568 Mesto: Izgubljen negde daleko...

|
|
U filmu je Rafael mnogo dobro prikazan. Napucaniji je od ostalih kornjača i stalno je nadrndan. Jako su dobro oslikali njegov lik i njegov karakter...
Meni su Leo i Ralf oduvek bili omiljene kornjače. Mikelanđelo mi nikad nije bio zanimljiv. A ubedljivo najbolji lik mi je K.C.
|
_________________ Love is a razor and I walked the line on that silver blade... |
|
|
|
 |
Sabados Mafijaš

|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky

|
|
Sad sam bas nedavno gledao to, i setio se kako je bilo pre gledati to, mogao bi to gledati jos koji put iako se to cini smesnim
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|