:: |
Autor |
Poruka |
ClubDJTeam_1 Banovan! Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 26 Avg 2009 Poruke: 28
|
|
Pozdrav Svima.Naime imam jednu super ideju,koja bi se nadam se svidjela vecini clanova naravno ako administracija odluci!!Pa da krenemo,vec sam postavio temu sto se tice ponovno otvorenog najboljeg hrvatskog deejay weba ClubDJTeam.Tko nezna,tamo se nalazi mnogi,producenti,deejayi iz mnogih drzava.hrvatska,srbija itd...Znaci da predemo na stvar,na nas web se iskljucivo postavljaju remixi narodnih,stranih pjesama,mixevi,produkcije itd,te strane,zabavne,domace(hrvatske) pjesme.Imamo i folk sekciju i ako bi administracija dozvolila i odobrila moju ideju uklonili bi folk sekciju jel vi ste folk web pa je ta kategorija vama konkurencija.Na forumu takoder mozete se opustiti uz razne rasprave,nauciti o deejayingu,postavljati pitanja koja vas zanimaju oko toga takoder i o producingu,postavljaju se samplovi,virtual instrumenti,programi za producing i deejaying...Znaci to je sada sadrzaj naseg weba koji je neki dan otvoren.Sad naravno ako bi administracija ponavljam opet htjela da budemo vas official web gdje mozete skinuti razne remixe neka se jave ovdje.Uglavnom stari ClubDJTeam je imao preko 30.000 clanova nazalost prije negoli se zatvorio..Eto!Hvala na odgovoru unaprijed i ako vam nesto nije jasno pojasnit cu..!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nadam se i cekam odgovor od administratora nenada:)
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
ili dugo razmisljaju ili su se vec opustili/// i na forumu se vec radi svasta(u trac partiji)
|
|
|
škorpijica ~ noćna mora mnogih ~
|
Datum registracije: 07 Sep 2004 Poruke: 59506 Mesto: ....tamo gde Dunav ljubi nebo...
|
|
ClubDJTeam_1 - admin ce se javiti cim bude imao vremena, kao sto ti je i rekao
Hot Cherry - ti zatvori okice ako se stidis tih radnji na Tracu
|
"Znas, crne rupe nastaju kada se um ubrza do beskonacnosti, ali u negativnom smislu, tako da u njima nema nicega. Nema prostora. Vremena. Nema drugih ljudi. Nema cak ni tebe. U crnim rupama mozes lepo da se zezas. Lebdis iznad zemlje. Slusas rock'n'roll. Dozivas kisu ili maznes neku lepu ribu. Samo je bezveze kad se probudis." |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toplo se nadam da ce od ovoga nesto biti!
|
|
|
|
|
|
NenadS Administrator i domaćin
|
Godine: 40
Datum registracije: 01 Avg 2002 Poruke: 6568 Mesto: Oreškovica
|
|
Ne razumem ovaj predlog, kakvu bi korist vi tu imali od nas, a kakvu mi od vas?
Poz
|
_________________ Pozdrav, Nenad ® ! |
|
|
|
|
|
|
|
NenadS je napisao/la sledeće: | Ne razumem ovaj predlog, kakvu bi korist vi tu imali od nas, a kakvu mi od vas?
Poz |
imas pp!!tamo cu ti detaljno objasniti
|
|
|
|
|
|
Rada_zemunka •♥...by your side...♥•
|
Godine: 26
Datum registracije: 31 Jul 2007 Poruke: 5757
|
|
ovo ni ja ne kontam, uklonili bi folk selekciju a to je ono sto se ovde najvise skida (mislim sto se pesama tice )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rada_zemunka je napisao/la sledeće: | ovo ni ja ne kontam, uklonili bi folk selekciju a to je ono sto se ovde najvise skida (mislim sto se pesama tice ) |
Nene..Ne ovdje ukloniti folk sekciju,.......ako se ista dog s adminom onda cete znati sve na kraju heh
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ako se ja i nenad dogovorim oko toga sve cete znati!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nadam se da ce vec netko ista odgovoriti :S
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|