www.domaci.de Forum Indeks Home
Portal • Forum • Novi upisi • Pretraga • Link do nas • Domaći filmovi • Lista korisnika • Tim sajta • Proverite privatne poruke • Prijava • Registracija
Pravilnik • FAQ • Profil • Favorites • Galerija slika • Top lista • Download MP3 • MP3 razno • Spotovi • Noviteti 2013 • Muzički noviteti 2014

Shopping sa devojkom??
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Pređite na stranu broj:  
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~
::  
Autor Poruka
Nicola_89
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 35

Datum registracije: 14 Mar 2008
Mesto: Innsbruck/Beograd

austria.gif
PorukaPostavljena: Pet Mar 14, 2008 10:36 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa meni se svidja kad izadjem sa devojkom da kupujemo stvari za nas dvoje, ja gledam za nju ona gleda za mene i gledamo da sto lepse obucemo jedno drugo. A ne provodimo puno vremena u shopingu... ono sto nam se prvo svidi pokupimo samo. A da se trose pare, trose se Very Happy i to dosta hehe ali su one valjda tu i da se trose?! jer tako?! Smile

dexonj2004
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Godine: 39

Datum registracije: 28 Nov 2004

blank.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 20, 2008 4:21 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Pa kako kad. Nekad je stvarno lijepo ici sa LIJEPOM curom po gradu i obilaziti radnje ali nekad smoreeeee...

Miksa31
Upućeni član
Upućeni član

Godine: 37

Datum registracije: 28 Jan 2008
Mesto: Nis

serbia.gif
PorukaPostavljena: Čet Mar 27, 2008 1:03 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Uglavnom idem, ali pre svakog polaska dobro razmislim

voulez-vous
♧Otac Makarije♧
<b>♧Otac Makarije♧</b>

Godine: 40

Datum registracije: 09 Sep 2007

switzerland.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 28, 2009 5:43 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

ne nikako... znaci apsolutno nikako.... bolje je jedan dan prespavati nego lutati po gradu kao pas od izloga do izloga i gledati svo to izmisljanje... kupim za sebe sve to mi treba u par minuta... to, to, to i kraj... a zenskom izvoljevanju "jel mi dobro" "jel mislis da nije usko/siroko" nigde kraja.... dakle soping - nikako Exclamation

Hot Cherry
Banovan!

-!Every Girl's Nightmare!-
-!Every Girl's Nightmare!-

Datum registracije: 22 Dec 2006
Mesto: PederLand

blank.gif
PorukaPostavljena: Pet Avg 28, 2009 7:07 pm    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

bio sam protivnik toga...

sad... mlogo dobro sredstvo za opustanje... pa to je extra... imas si parice.. skoknete... i uzivate u kupovini... mmmmilina Laughing

Bobak_BL
* Domaci Lazov *
<b>* Domaci Lazov *</b>

Datum registracije: 06 Avg 2010
Mesto: sta te briga...za moje mjesto...

hong_kong.gif
PorukaPostavljena: Ned Avg 08, 2010 2:44 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

to mi nije bila praksa...predhodnih godina...ove godine sam nesto bio siroke ruke...
valjda sam se pravo zaljubio...sjednem u najblizi kafic, i cekam je...
naravno bez svog novcanika, sjedim, i pokusavam da zamislim, kakav masakr,
ce taj novcanik doziviti...
a, sad da hodam s njom, po buticima, ili tako nesto...ne pada mi napamet...
par puta sam se nasankao...i pocelo mi se nesvjestiti, u glavi od hodanja...

dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti....
Rolling Eyes

Marindza87
Početnik Domaćeg.de
Početnik Domaćeg.de

Datum registracije: 07 Sep 2010

blank.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 08, 2010 12:02 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Ja joj dam novcanik ili kreditnu,a ja sednem lepo u kafic i pijem ladno pivo.Shopping mrzim,ubija me.

aureliano
♣ El Capitán ♠
♣ El Capitán ♠

Datum registracije: 15 Mar 2005
Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji

california.gif
PorukaPostavljena: Sre Sep 08, 2010 12:27 am    Naslov poruke: Na vrh strane Na dno strane

Marindza87 je napisao/la sledeće:
Ja joj dam novcanik ili kreditnu,a ja sednem lepo u kafic i pijem ladno pivo.Shopping mrzim,ubija me.

Bas tako... i ja ne volim shopping, samo je lijepo pustim solo a ja polako u kafic... svi sretni i sve ovce na broju...

Prikaz poruka:   
Upišite novu temu   Odgovorite na temu    www.domaci.de Forum Indeks -> ~ NJEGOVA soba ~ -> Shopping sa devojkom?? Vreme je podešeno za GMT + 1 sat
Strana prethodna  1, 2, 3 ... 11, 12, 13
Strana 13 od 13

Pređite u:  
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu
Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu
Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu
Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu
Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma

- Burek Forum - Doček Nove 2018. godine - Venčanja, svadbe - Proslave - TipoTravel - Kuda večeras - Anwalt - legal -

Bookmark to: Twitter Bookmark to: Facebook Bookmark to: Digg Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: StumbleUpon