:: |
Autor |
Poruka |
Nicola_89 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 35
Datum registracije: 14 Mar 2008 Poruke: 57 Mesto: Innsbruck/Beograd
|
|
Pa meni se svidja kad izadjem sa devojkom da kupujemo stvari za nas dvoje, ja gledam za nju ona gleda za mene i gledamo da sto lepse obucemo jedno drugo. A ne provodimo puno vremena u shopingu... ono sto nam se prvo svidi pokupimo samo. A da se trose pare, trose se i to dosta hehe ali su one valjda tu i da se trose?! jer tako?!
|
_________________ BiiiiP mi pas mater ako te ne volim Milice |
|
|
|
|
dexonj2004 Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 39
Datum registracije: 28 Nov 2004 Poruke: 122
|
|
Pa kako kad. Nekad je stvarno lijepo ici sa LIJEPOM curom po gradu i obilaziti radnje ali nekad smoreeeee...
|
|
|
|
|
|
Miksa31 Upućeni član
|
Godine: 37
Datum registracije: 28 Jan 2008 Poruke: 431 Mesto: Nis
|
|
Uglavnom idem, ali pre svakog polaska dobro razmislim
|
_________________ Na mom grobu pisace tugo: ziveo brzo, umro ludo! |
|
|
|
|
voulez-vous ♧Otac Makarije♧
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164
|
|
ne nikako... znaci apsolutno nikako.... bolje je jedan dan prespavati nego lutati po gradu kao pas od izloga do izloga i gledati svo to izmisljanje... kupim za sebe sve to mi treba u par minuta... to, to, to i kraj... a zenskom izvoljevanju "jel mi dobro" "jel mislis da nije usko/siroko" nigde kraja.... dakle soping - nikako
|
|
|
|
|
|
Hot Cherry Banovan! -!Every Girl's Nightmare!-
|
Datum registracije: 22 Dec 2006 Poruke: 29710 Mesto: PederLand
|
|
bio sam protivnik toga...
sad... mlogo dobro sredstvo za opustanje... pa to je extra... imas si parice.. skoknete... i uzivate u kupovini... mmmmilina
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
to mi nije bila praksa...predhodnih godina...ove godine sam nesto bio siroke ruke...
valjda sam se pravo zaljubio...sjednem u najblizi kafic, i cekam je...
naravno bez svog novcanika, sjedim, i pokusavam da zamislim, kakav masakr,
ce taj novcanik doziviti...
a, sad da hodam s njom, po buticima, ili tako nesto...ne pada mi napamet...
par puta sam se nasankao...i pocelo mi se nesvjestiti, u glavi od hodanja...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
Marindza87 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Sep 2010 Poruke: 6
|
|
Ja joj dam novcanik ili kreditnu,a ja sednem lepo u kafic i pijem ladno pivo.Shopping mrzim,ubija me.
|
|
|
|
|
|
aureliano ♣ El Capitán ♠
|
Datum registracije: 15 Mar 2005 Poruke: 9092 Mesto: U zraku, na vodi i ponekad na Zemlji
|
|
Marindza87 je napisao/la sledeće: | Ja joj dam novcanik ili kreditnu,a ja sednem lepo u kafic i pijem ladno pivo.Shopping mrzim,ubija me. |
Bas tako... i ja ne volim shopping, samo je lijepo pustim solo a ja polako u kafic... svi sretni i sve ovce na broju...
|
_________________ I tad su došli popovi... Pa topovi... Pa lopovi...
I čitav svet se izobličio...
Ispuzali su grabljivci... Pa lažljivci... Snalažljivci...
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|