:: |
Autor |
Poruka |
Ptolemej uvatija te, anđele
|
Datum registracije: 09 Feb 2008 Poruke: 12662 Mesto: Negdi na balkanu ...
|
|
Ovisi o tome koliko smo dugo skupa,ali ja to nikad ne dopuštam, no ako vidim da me pokušava iskoristit nebi išlo
|
|
|
buddo Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 30 Jan 2008 Poruke: 20
|
|
Žene u poslednje vreme žele da ih tretiraju u svemu podjednako kao muškarce... treba onda i plaćanje da bude nekako ravnopravno.... onako mislim .....neću da budem cicija ...ali nije ok, kada dečko odnosi sve troškove izlazaka.... +benzin + itd....
Mr. Bond je napisao/la sledeće: | Medjutim kad izadjem sa nekom devojkom .... pa josh mi se nije desilo da ona pozove konobara i kaze "naplati"... ipak mi to deluje nekako .... a ne znam - komplikovano je to objasniti.... Jednostavno ne znam sta ona misli - ocekuje - da li ocekuje da delimo racun, da platim ja il da plati ona .... onda mi je najjednostavnije da uzmem i platim racun
|
Nije to neka tabu tema, treba se dogovoriti
[Edit: Pisanje poruke jedne za drugom, u istoj temi, gde to nije neophodno (SPAM-ovanje), strogo je zabranjeno Pravilnik-om.]
|
|
|
|
|
|
voulez-vous ♧Otac Makarije♧
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164
|
|
pa na keca nikako... medjutim ako se vidjaju duze vreme... zasto da ne.... pa od 100 puta moze i zena da plati... bila ona devojka ili drugarica...
|
|
|
|
|
|
Sabados Mafijaš
|
Datum registracije: 25 Jun 2009 Poruke: 6142 Mesto: Sky
|
|
NSoft je napisao/la sledeće: | Veoma je jadno da devojka plati muskarcu piceili hranu bar po mom misljenju |
Pa da, ali sta fali ponekad
|
_________________ oʞɐdoɐu oʇsǝu ʞǝʌn ' sǝuǝɹʞo poƃ oʞɐʞ |
|
|
|
|
Bobak_BL * Domaci Lazov *
|
Datum registracije: 06 Avg 2010 Poruke: 8210 Mesto: sta te briga...za moje mjesto...
|
|
ih, joj...naplacale su se one meni svega i svacega...ja kad sipam gorivo u auto,
ja vozim gdje ja hocu...a vecini mojih cura se ne svidja gdje ja to hocu da ih izvedem...
pa sipaju gorivo...nema kod mene nista daba...
jednom sam se zabavljao, sa jednom "grkinjom" nasa je. ali zivi tamo...
dosla je jednom slucajno, kod neke rodbine na par dana, pa ostala tri mjeseca...
tri godine smo se mi zabavljali, tri zime je dolazila i kupovala novi namjestaj u mom stanu.
i ostavljala dzeparac...dobro tad sam bio mlad i sladak...
sve u svemu...taj ofucani sablon, muskarac uvijek placa pice...mozete nekom drugom pokazivati...
|
_________________ S ljubavlju je isto
kao i sa sjenom...
ako za njom trcis,
dostici je neces nikada.
no samo joj okreni ledja,
ona ce te zauvijek slijediti.... |
|
|
|
|
Marindza87 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Sep 2010 Poruke: 6
|
|
Ja mrzim kad mi zenska osoba placa bilo sta.Nije to kao ja sam maco men,balkanac,nego se stvarno osecam glupo.Nekad mi drugarice plate pice ali uz moje veliko negodovanje.
|
|
|
|
|
|
11.12.1970 Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 19 Sep 2008 Poruke: 4 Mesto: Pula
|
|
Neka placaju zasto ne
|
|
|
|
|
|
ramar Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 28 Sep 2006 Poruke: 155 Mesto: Beograd
|
|
Slazeem se sa Raf-om. Ali mi se desavalo, iskreno...
|
|
|
|
|
|
denyx Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 07 Avg 2007 Poruke: 25
|
|
zasto da ne
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|