:: |
Autor |
Poruka |
sHeeZy Početnik Domaćeg.de
|
Godine: 32
Datum registracije: 29 Jul 2009 Poruke: 66 Mesto: medju zvezdama
|
|
secam se, zasto ne bih
|
_________________ (= sve sto cini zivot sada je tu =) |
|
|
|
|
voulez-vous ♧Otac Makarije♧
|
Godine: 40
Datum registracije: 09 Sep 2007 Poruke: 5164
|
|
kako se bre ne secam... nemoj da ti ih sada sve pobrojim.... by date... by name... by koja sta voli.... hahahahahaha!
|
|
|
|
|
|
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.
|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu
|
|
secam se...
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
|
*ADA* Početnik Domaćeg.de
|
Datum registracije: 22 Avg 2009 Poruke: 232 Mesto: Beograd
|
|
Secam ih se sa radoscu.To su ljudi koji su mi u jednom periodu zivota znacili mnogo. Vazniji su mi od bilo kojeg prijatelja..oni imaju posebno mesto u mom srcu zauvek. Sa svima sam u dobrim odnosima..mada neke ne vidjam zbog daljine.
Od srca se radujem svakom njihovom napretku..uspehu..
No hard feelings.
|
|
|
|
|
|
princeza za kajanje Odomaćeni član
|
Datum registracije: 27 Nov 2008 Poruke: 1383
|
|
Naravno! Svaki mi je drag na svoj nacin!
|
_________________ Ostaj nedostižna, nema i daleka
jer je san o sreći više nego sreća.
Budi bespovratna, kao mladost; neka
tvoja sen i eho budu sve što seća. |
|
|
|
|
Lane86 ~The last lady~
|
Datum registracije: 02 Okt 2006 Poruke: 24294 Mesto: Nedostižno...
|
|
Da, sećam se... Prosto, nemoguće je zaboraviti toliki broj... Dvojica... Trudim se da pamtim samo ono što je bilo vredno... Ne sećam ih se sa nostalgijom, jer da je vredelo... trajalo bi...
|
dakle ljubce ode za malu nocnu pticicu...inace svima znanu kao lane... |
|
|
|
|
|
smiljana.b >Edem<
|
Godine: 36
Datum registracije: 03 Avg 2009 Poruke: 1794
|
|
Sjecam se naravno a bolje da se ne sjecam , sta je bilo bilo je...
|
_________________ Mnogom je cvetu sudjeno da ni od kog nevidjen cveta, I miris svoj da raspe u vazduh prazan i pust.
Dz.O. |
|
|
|
|
sweetlady ..femme fatale..la vraie..
|
Datum registracije: 26 Maj 2008 Poruke: 11499 Mesto: Srcem u Srbiji
|
|
the_cica je napisao/la sledeće: | `Kako god isao zenski zivot,u njemu mora da bude bar deset bivsih udvaraca,pet bivsih simpatija i tri bivsa ljubavnika.To je minimum,a dalje je stvar licnog izbora..Bivsi su kao bore,prosto znak da smo se mrstili i smejali.....`
/ISIDORA BJELICA/ |
Hmmm upravo razmisljam da li sam "postigla" gore navedene cifre ne secam se svih udvaraca ali simpatija, prvog poljupca...
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|