:: |
Autor |
Poruka |
dameski Prijatelj foruma

|
Godine: 43
Datum registracije: 19 Dec 2004 Poruke: 43130

|
|
hocu, hvala
|
_________________ "You'll remember me, for the rest of your life"
" I know the way to fuck them all...." |
|
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Godine: 41
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
Autor ~ Mudri
Autor ~ Sandrab
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|
Datum registracije: 10 Jul 2004 Poruke: 6599 Mesto: ¤In The Land Of The Holy Sun¤

|
|
|
Poslednja prepravka: poison datum Čet Jul 03, 2008 4:09 pm; ukupno izmenjena 1 put |
|
|
|
 |
poison ~Chase The Sun~

|

|
|
Palača Županijskog Suda
Mene se u Rijeci najviše dojmila zgrada suda.Tražila sam slike koje bi ju prikazale u njenoj punoj ljepoti, al ovo je sve što sam našla .Ove slike ne pokazuju ni petinu njene ljepote.Jednostavno posve drugčije izgleda kad se nađete ispred nje.Ja sam pred njom ostala otvorenih usta.Ovaj dio zidan kamenom, zapravo je ogroman u usporedbi s ovim što se vidi na slici.Jednostavno neopisiva ljepota koja se na ovim slikama ni malo ne vidi, al eto stavila sam ih da bar otprilike vidite o čemu se radi.Sljedeći put kad budem bila u Rijeci, a to bi trebalo skoro bit, budem slikala pa ću stavit svoje fotke mada slike to ne mogu prikazat.
|
|
 |
nemanja446 unique and unrepeatable

|
Godine: 33
Datum registracije: 19 Apr 2009 Poruke: 2143 Mesto: Trebinje, Republika Srpska

|
|
Sviđa mi se Rijeka, primorski lučki grad, a u kopnenom dijelu kao i svi ostali.
|
_________________ There isn't anything which is totally wrong. Even a stopped clock shows wright time twice a day. |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|