:: |
Autor |
Poruka |
Mr. Bond IntruderSRB™
|
Godine: 34
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 2904 Mesto: Beograd - Novi Beograd
|
|
Tom Clancy's Rainbow Six - Vegas 2
Dugo ocekivani nastavak najavljen je za Mart 2008 godine. Uradjeno je, bar po najavama mnogo:
- dodate mape za multiplayer
- ubaceno je kreiranje lica vaseg lika sto vam omogucava da budete unikatni kako u single-player tako i u multi-player igri
- dodata je mogucnost da u toku vase single-player kampanje bude ubachen i vas prijatelj i igra automatski prelazi u co-op mod bez uticaja na prichu, dakle cak i kampanja postaje multi-player
- AI popravljen, svaki put neprijatelj ce reagovati drugacije, imace nocne vizire i toplotne vizire pa tako vise nema skrivanja iza vrata u nekim misijama. Svaki put ... vodite novu borbu.
- uradjena su nova oruzja i panciri sto vam daje jos jachi osecaj dok igrate.
Prica:
Pocinjete u 2005-oj godini misijom za spasavanje taoca u observatoriji u Vegasu. Ostajete u ulozi Bishop-a, vodje elitnog Rainbow Six tima Bravo. Nazalost misija na kraju ne uspeva i tim dozivljava totalni fijasko.
Dolazite u 2010. godinu i tragicni dogadjaji iz 2005-e su sada samo secanje. Teroristi ponovo napadaju Vegas zeleci da ga bace na kolena. Naravno, vi imate glavnu ulogu u sprecavanju toga Saznajete da idalje postoji izdajica u vasem timu i na kraju igre ... dolazite do saznanja koja ce zauvek resiti problem terorista u Vegasu
Spremite se... polecemo
|
|
|
|
|
|
Rile_Master *Master*
|
Godine: 38
Datum registracije: 12 Feb 2005 Poruke: 5200 Mesto: Beograd
|
|
Konacno docekasmo i vegas 2!!! Posle sjajnog prvog dela ne mogu da docekam da odigram i ovaj. "Nabavljanje" je u toku i cim budem instalirao i probao igru javicu utiske
Gde li je onaj Nemke da se oglasi o izlasku ove igre
|
_________________ Master |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
Skidam je trenutno ... dok "nabavim" i instaliram pa javljam i ja utiske, screenshoot-ove itd...
|
|
|
|
|
|
Killaz ***Don Brate***
|
Datum registracije: 08 Nov 2006 Poruke: 4662 Mesto: Somewhere in the universe...
|
|
Prvi deo sam presao,super igra,ovaj me mrzi da skidam jer mi istekao acc na rapid-u,a bas me zanima sta se desava u nastavku...
|
_________________ Vozim auto sa zvezdom na haubi,sedmica bembara S8 audi |
|
|
|
|
Mr. Bond IntruderSRB™
|
|
|
Zastarela tema jbg ali kraj je nesto sto me je definitivno razocaralo ... pa majku mu de je barem MALO realnosti za kraj nestalo????
Vojnici koji NON STOP IZLAZE MA KOLIKO IH VI UBIJALI? I onaj degenericni helikopter...
|
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|