:: |
Autor |
Poruka |
SLV Upućeni član
|
Godine: 40
Datum registracije: 04 Apr 2005 Poruke: 464
|
|
Zamolila bih za preporuku za neki program koji vraca podatke koje mi je obrisao antivirusni program Avira ( crveni kisobrancic ) na flash memoriji . Naime u kopirnici gde sam nešto stampala zarazio mi se flash stapic sa nekim trojancem . Kada sam dosla kuci i prikopcala flash Avira mi je javila prisustvo virusa u svakom folderu na flashu i ja sam pritisnula delete . Međutim posle sam videla da je Avira obrisala ne samo i viruse nego i sve foldere na flashu.
Pokusala sam sa par programa Undelete koje sam skinula sa Interneta
ali nijedan mi ne vraca sve podatke uglavnom su to txt fajlovi preimenovani su i posto ih ima mnogo preko 1000 ne mogu da se snadjem
Fajlovi koje sam izgubila su mi jako vazni
Potreban mi je undelete program koji ako je moguće vraca cele foldere sa txt fajlovima u njima . Program treba da je besplatan ili bar besplatan u nekom probnom periodu od 15 dana .
Ako neko može da mi pomogne bilo savetom bilo da mi posalje neki odgovarajuci program bila bih zahvalna
|
_________________ POZDRAV SLV |
|
|
|
|
~SonicLady~ ~Smiley~
|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde
|
|
Jesi li pokušala sa GetDataBack ili PC Inspector File Recovery?
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
|
SLV Upućeni član
|
|
|
Citat: | Jesi li pokušala sa GetDataBack ili PC Inspector File Recovery? |
Jesam ali nisam uspela sa njima
|
|
|
|
|
Makro Sudbina Pravi Greske
|
Datum registracije: 01 Jul 2005 Poruke: 2090 Mesto: P!zd!land
|
|
Da Avira nije slucajno stavila negde u neki folder kao npr. quarantine il' backup
|
_________________ Na pesku smo se videli, još ni gaće nismo imali.
Upi’kila si se na dodir moj, od tog trenutka ja sam samo tvoj!
|
|
SLV Upućeni član
|
|
|
ne nije izbrisala je sve foldere
|
|
|
|
|
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|