:: |
Autor |
Poruka |
~SonicLady~ ~Smiley~

|
Godine: 39
Datum registracije: 12 Avg 2004 Poruke: 11224 Mesto: tamo negde

|
|
Jedna crna haljinica na bretele koju sam nedavno uzela, toliko je prijatna i lagana da bih je nosila svaki dan
|
_________________ The spaces between our fingers were created so that another person's fingers could fill them in. Hope you'll find your dream hand to hold you forever. |
|
|
|
 |
Mrs Bella jagode sa šlagom.

|
Datum registracije: 21 Feb 2009 Poruke: 1906 Mesto: Djevojacki san :*

|
|
Imam jednu prelijpu vestu koju sam prosle godine kupila u Milanu, smedja, duga, elegantna, maa sjajnaa Nju jako cesto nosim.!!
Pored toga imam jos i jedne sive cizmice sto sam prosle godine kupila, njih jedva cekam da obucem ove zime!
|
|
|
|
 |
klinka iz kraja *One_and_Only*

|
Datum registracije: 25 Dec 2008 Poruke: 3192

|
|
v0lim m0j ranac........i patike k0jima sam wec d0sadila...
|
_________________ To the world you may be just one person,
But to one person you may be the world. |
|
|
|
 |
Maya_Lo Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 34
Datum registracije: 05 Feb 2008 Poruke: 77 Mesto: Loznica

|
|
ima vise stvari koje volim ali mi je nekako najdraza jedna ljubicasta tunika sa mis rukavima....
|
|
|
|
|
 |
*Mayche* .:Lust Stained Despair:.

|
Godine: 39
Datum registracije: 17 Dec 2007 Poruke: 13168 Mesto: Zvezdica na nebu

|
|
Najdraza stvara mi je cetkica za senu za oci od MAC-a (239), svaku senu bas lepo stavi i ne stvara onu liniju na onu kad se sena drzi malo duze
|
_________________ *"...~ I hear it all the time...the sound of missing you ~..."* |
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|