:: |
Autor |
Poruka |
ex_deda Banovan! *28*

|
Datum registracije: 08 Okt 2006 Poruke: 7256

|
|
Uzivam, ne puno jer nekad se predam filozofiji i smislu drushtva i postojanja, nastane borba duha i zelja ka reshavanju enigme razloga za zivotom, kako dogadjajima i neostvarenih ambicija ili zelja, tako i ophodjenja svojih i tudjih ili blizih oko tebe. Zna da raztuzi to, ako nisi naviknut ili nemash rutinu i nachin da prebrodish...
|
in tears we spilled while roaming earth
Thourn Whaul (2007)
|
|
|
|
 |
Konjanik Ludi Bosanac

|
Godine: 45
Datum registracije: 29 Avg 2006 Poruke: 24027 Mesto: Na žalost, Velenje

|
|
uživam sve manje dok sam sam, nešto mi više ne odgovara. znam se zabaviti net bilijarom, knjiga kakva, ponekad se čak prevarim pa uzmem i gitaru u ruke, kakav film....
|
_________________ Kako bolan nema Bosne, a Neretva huči, kako bolan nema Bosne a Miljacka teče, kako bolan nema Bosne a Sana ide.
Ti misliš da ona ne ide, ali sagni se hajvanu, pogledaj, ide Sana, ide Sava, ide Drina, ide Vrbas, ide Bosna, ide Ukrina, ide Lašva. |
|
|
|
 |
:LOL: >bitchy witch<

|
Godine: 38
Datum registracije: 18 Jan 2007 Poruke: 2107

|
|
Citat: | Uzivam, ne puno jer nekad se predam filozofiji i smislu drushtva i postojanja, nastane borba duha i zelja ka reshavanju enigme razloga za zivotom, kako dogadjajima i neostvarenih ambicija ili zelja, tako i ophodjenja svojih i tudjih ili blizih oko tebe. Zna da raztuzi to, ako nisi naviknut ili nemash rutinu i nachin da prebrodish... |
istinu zboris prijatelju, sve to i mene saceka iza nekog coska. ah, kako se samo um poigrava sa nama kad ima slobodno vreme i neku sirinu u koju da se baci
|
|
|
|
|
 |
milan8090 Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 14 Avg 2008 Poruke: 14

|
|
--->procitajte prvo komentar na tekst<---
ja svoju kucu i ne cenim toliko kao svoju sobu, to je mesto gde sam 100% svoj. Gde god da odem mislim kad cu da se vratim kuci, mada kad sam kuci cesto mislim gde cu da idem :p . . . U mojoj sobi stvaram atmosfeu kakvu ja zelim, tu mi niko nista ne moze (naravno u granicama normale, da nikom ne smetam bukom ili bilo cime drugom). Soba je 4x5, i to mi ne znaci mnogo, ali kad odem na rekreativni trening bajsom i predjem 220km za 1 dan (to mi je maximum) onda uveliko znam cemu tezim kad se vracam, bilo sta da mi se desi, najbolje ce biti samo kad udjem u sobu. Toliko sa fizicke tacke gledista, a sad. . . Ne praktikujem da bezim iz skole, ali kad hocu da pobegnem, imam osecaj da mogu ceo dan da sedim na krevetu u sobi i da gledam u zid, to je mnogo poucnije od dosade na casu. Kad me tako uhvati potreba za razmisljanjem ceo se tome predam, tad mogu satima da lezim, stavim na listu neke pesme koje me podsecaju na neke dogadjaje, koje imaju u sebi neke skrivene pouke koje ja shvatam na potpuno drugaciji nacin od ostalih, tad nije bitno ni ko peva pesmu (stoja, edo maajka, hari mata hari, merlin, eminem, duran duran, elma, nightwish. . . ) ovo nabrajanje ne znaci da slusam sve njihove pesme. . . I dok sam tako dokon, razmisljam o svim stvarima koje su mi se dogodile tog i proslih dana, razmisljam o svemu sto se desava oko mene, o ljudima, drugovima (drugaricama lol). I tako, razmisljajuci mogu da razumem sve sto se desava, zasto kradje, ubistva, zasto me drug laze, i sve bitne i nebitne stvari. Tim razmisljanjem postao sam uveliko svoj, ali sam tako zapustio mnoge druge obaveze (samo skolu, nista drugo). Moja soba, ili vec dom, je ipak sada mesto gde odmaram, svoju energiju trosim da zivim, da radim sve sto necu vise moci ni smeti, npr ovo: [align=center][size=24][color=red][b]cacani[/b][/color][/size][/align][youtube]http://www. Youtube. Com/watch? V=o57-_n-zvqe[/youtube]. ali bilo sta da radim, bilo kako da rizikujem, o tome dobro razmislim, jer ako ne, dosta puta bih vec. . . Ko se nakanio da ovo procita, prvo hvala na strpljenju, a ostalo ako imate volju da prokomentarisete na ovo, slobodno, diskusija o nekim stvarima korisnija je od samog filozofiranja zasnovanog na teoriji.
[size=9][[color=red][b]Edit by :LOL:[/b][/color]: Pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS] je [b]zabranjeno[/b] [url=http://www.domaci.com/viewtopic.php?t=10607]Pravilnik[/url]-om. Koristite [b]blagodeti[/b] formatiranja teksta ako želite nešto da naglasite.][/size]
|
|
|
|
|
 |
crnibiser samotvoja24

|
Godine: 48
Datum registracije: 22 Maj 2005 Poruke: 11005 Mesto: Sarajevo

|
|
U zadnje vrijeme sam razapeta i ne znam ni sama kako stignem sve konce da pohvatam.
Nekada sam imala vremena da zastanem i spistim loptu na zemlju.
Buduci da je moj zivot takav kakav jeste , moja soba i tisina u njoj mi je bila spas i jedino tada sam mogla uraditi nesto , jer nije bilo buke oko mene , nije bilo nicega sto bi me omelo.
Sada sam rijetko kad sama doma i vjerovali ili ne ne dostaje mi da sam sama u kuci i da se opustim i pustim mozak na "pasu"
Volim i druzenja , ali jednako tako volim i da se opustim u miru svoga doma i da radim ono sto mi u tom momentu odgovara.
Uzivam ponekad u samoci i miru svoga doma i u zadnje vrijeme mi toga mira nedostaje.
|
_________________ Ljubav je uvijek put prema sreći , ali život ponekada ima drugačije namjere.....
  |
|
|
|
 |
panta_rei Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 29 Maj 2009 Poruke: 68

|
|
u mojoj kuci sam jedino zensko..tako da i nemam nesto pretjerano slobodnog vremena,ali moji imaju dosta obaveza vani,pa tako uglavnom to vreme provodim sama.. (nekad i do kasno u noc )..kada obavim sve dnevne obaveze, onda se oslobodim kuhinjske kecelje..okrenem se vezbanju i kondiciji..malo lencarenje,tv..setnja,malo oko cveca se zabavim..a onda sedam za komp i pustam omiljenu muziku (svih zanrova) i onda igram kviz koji me jako psihicki opusta,posetim par foruma,pa opet kviz...i tako..prodje mi vreme da se nekad zacudim kako brzo proleti..
|
|
|
|
|
 |
nextajox حزب الحيوان

|
Godine: 35
Datum registracije: 16 Jul 2007 Poruke: 43483

|
|
Nešto čega se plašim najviše jeste samoća.. Najgore je kada čovek ostane sam .. Volim kada sam sama npr 3-4 sata,kada mogu da raščistim misli,kada se prepustim sebi,kada mi jednostavno treba mir! Ali da sam stalno sama to NE ! Nikako ! Samoća ubija čoveka ..
|
|
|
|
|
 |
sHeeZy Početnik Domaćeg.de

|
Godine: 33
Datum registracije: 29 Jul 2009 Poruke: 66 Mesto: medju zvezdama

|
|
prija mi samoca nekad.... Ali ne volim da budem dugo sama, najlepse mi je da kad mi treba mir bude neko pored mene i samo da cutimo, lezimo, pustim misli da se odmore.... To su ljudi sa kojima mi i tisina prija...
|
_________________ (= sve sto cini zivot sada je tu =) |
|
|
|
 |
princeza za kajanje Odomaćeni član

|
Datum registracije: 27 Nov 2008 Poruke: 1383

|
|
nextajox je napisao/la sledeće: | Nešto čega se plašim najviše jeste samoća.. Najgore je kada čovek ostane sam .. Volim kada sam sama npr 3-4 sata,kada mogu da raščistim misli,kada se prepustim sebi,kada mi jednostavno treba mir! Ali da sam stalno sama to NE ! Nikako ! Samoća ubija čoveka ..  |
Da bas tako...
|
_________________ Ostaj nedostižna, nema i daleka
jer je san o sreći više nego sreća.
Budi bespovratna, kao mladost; neka
tvoja sen i eho budu sve što seća. |
|
|
|
 |
šamar Iskusni član

|
Godine: 116
Datum registracije: 29 Dec 2008 Poruke: 906 Mesto: diznilend

|
|
Hm,ja sam već par dana sam i stvarno ne znam šta da više radim...
Mislim kada bih bio stalno sam da bih brzo postao
narkoman ili alkoholičar...
|
_________________ Oprezni ljudi koji na sve misle, koji sve predviđaju, stalno upadaju
u klopke, jer računati na poteškoće,
znači stvarati ih. |
|
|
|
 |
cherry-girl ¤¤Vatra i Led¤¤

|
Datum registracije: 21 Maj 2009 Poruke: 3250

|
|
Nema potrebe da sam sama skroz doma,dovoljna mi je moja soba.
Bez toga ne bih mogla.
Tu nalazim svoj mir,skupljam snagu i opustim osjecaje koje ne zelim pokazati svima.
Biti sama u cijeloj kuci ne prija mi,cak me malo i strah .
|
|
|
|
|
 |
ivaaan_po Početnik Domaćeg.de

|
Datum registracije: 23 Avg 2009 Poruke: 14

|
|
Covece...ovo je zivot...nema zena da ti se*e...nema dece da ti se deru, da ti vriste...slobodaaa covece
|
|
|
|
|
 |
|
|
Vi ne možete otvarati nove teme u ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Vi ne možete menjati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete brisati Vaše poruke u ovom forumu Vi ne možete glasati u anketama u ovom forumu Vi ne možete postavljati fajlove u ovom forumu Vi ne možete preuzeti fajlove sa ovog foruma
|
|